-.-

Asså jag fattar inte varför det cepar sådär. Bajs på blogg.se

Football-hysteri

Okej så fotbollsmatchen igår var., chock. Eller fotbollsmatchen kanske inte var chock, men jag var. Herregud, det var typ mer publik än på en IFK match ! Inte riktigt men asså massa folk som kommer dit och betalar för att se några grabbar i min ålder spela lite amerikansk fotboll., Fattar inte grejen.. De bästa var att de sålde mat och dricka precis som de gör i allsvenskan, de gick runt och sköt ut godis och "Jaguars" tröjor i publiken precis som de gör på typ Sverigematcher., Sen fanns det en speaker som kommenterade hela matchen. Det var pausunderhållning i form av båda skolornas band, cheerleaders och danstjejer, de är rätt duktiga faktiskt ! Sen vann vi faktiskt också, med 40 - 8 ! Mot skolan som är 13 bästa i Texas., Rätt bra jobbat ! Tror jag iaf, det lät så på alla andra :) Amerikansk fotboll är inte så hemsk att kolla på, det var en rätt intressant sport ! Killarna såg ut att vara typ 20 egentligen är de 90or.. Väldigt gigantiska 90or om ni frågar mej ! Aja, kan i vilket fall som helst verkligen tänka mej att gå på fler matcher :) Det som egentligen var bäst med hela kvällen var att det fanns en kille som heter Ringenburger i efternamn och han gjorde bra saker hela tiden så kommentatorn ropade ut hans namn., Ofta. Och vet ni hur det uttalas? Typ Ring Gen Bhörgör. Jag skrattade varenda gång och kom på att jag typ måste gifta mej med honom. Lina RingGenBhörgör lixx. Klockrent. Fast sen såg jag en bild på honom och han var inte så söt.. Så just nu håller jag tummarna på att han har en bror eller en kusin eller nåt.., (;

Idag var jag och Beth på bio, seg film., Men det var kul att hitta på något ! Vi träffade två tjejer från skolan och var lite med dem på Grapevine Mills (ett shoppingcentrum som är sjukt stort., Alltså, karusell-två-isrinkar-studsmattor-foodcourt-skatepark-stort. Jag trodde mitt huvud skulle trilla av så mycket som jag vred runt och kollade på allt. Fast det gjorde det inte, som tur var :) 
Efter det åt vi på restaurang och sen spenderade jag resten av kvällen med att sönderäga Beth på Guitar Hero ! Passa dej Crille (om du läser detta), jag kommer äga sönder dej när jag kommer hem om jag fortsätter i den här takten !

Imorgon ska vi till den där kyrkan igen, ska se om det känns lika dumt denna gången,. Funderade starkt på Auis tips ;

Postat av: aui

assssss vilken gaybuttfuck kyrka de där va änna. nästa gång tkr ja du ska ställa dig up å ba "yeah bitchiz i'm lesbian" eller så kan du helt plötsligt hångla upp valfri brud so you tell em fuckers that homo people are COOL! ya dig? haha inte för att du e lebb men för att du är bäst. haha 

 

men sen kom jag på att det nog tyvärr inte skulle vara så uppskattat.. Men om det är på samma sätt ska jag försöka tänka ut nåt sätt att inte behöva gå med varenda vecka utan kanske då och då. Ska testa att fälja med Beth till en ungdomsgrej på onsdag med, den verkar roligare ! Aja, får se hur det blir med hela konverteringsgrejen om ett tag.

 

Efter kyrkan ska antagligen Beth och jag cykla ner till sjön och bada lite, ska bli skönt ! Får försöka sola lite, för medans Gabban får baddräktsbränna att sola bort blir jag bara blekare och blekare. Det är för varmt för att vara ute just nu, ska tydligen bli bättre om nån vecka ! Hur det än blir så ska jag vara ute i solen :)

 

Ha en fin dag !

<3


To Amanda


If ever you were in trouble then I would come running
If ever you will get married then I'll help you look stunning
If ever you're friends would turn their backs on you
Compare me to a sticker, stuck on with glue
I prize thy friendship two times around the moon and back
Or 28 million laps on a speedway track
My Amanda is sweet, she can't make me mad
Nor has she ever made me feel bad
Thy Lina is crazy, always running around
It's a good thing you're there keeping her feet on the ground
Then while we're apart just stay calm and clever
That when we meet again we'll have the best summer ever

<3

Saknar dej gumman och även om dikten inte är det bästa du har hört så hoppas jag att du vet att du är nåt av det bästa jag har !

<3

Dikt och franska (dock inte tillsammans)

Hann inte skriva något igår, förstår om jag förlorade hälften av er läsare i ren chock. Insåg då att jag faktiskt har skrivit typ ett inlägg varje dag sen jag kom hit! Duktig Lina, håller mina löften :)

Igår skrev en kille en dikt till mej i engleskan ! En sån där dikt som jag skrev till Amanda fast han skrev om mej., Hahah.. Kommer inte ihåg så mycket av den, men en liten bit var ;

If ever the world was extremely unfair
Compare it to me never getting to touch your soft hair
I prize thy beautiful blu eyes

och sen kommer jag inte ihåg mer., Fattar ni vad jag skrattade eller? Man var tvungen att ha med lite saker., kan visa !


If ever ... then ...
If ever ... then ...
If ever ...
Compare ...
I prize thy ...
Or ...
My ...
Nor ...
Thy ...
...
Then while ...
That when ...

Så vi skulle fylla i alla ... ställen., Och så var den tvungen att rimma!

hahah visste inte vad jag skulle säga., Jag ba "ooh that's soo sweet" och försökte att omvandla üüberflabbet till ett litet fniss. Det gick väl halvbra, men han verkade rätt nöjd!

För att dra vidare diktsnacket ska jag alldeles strax publicera min dikt till Amanda, nej sötnöt, det var inte den i mailet. Ville bara försäkra mej om att du fortfarande finns innan jag la upp den. Bara för att det typ är den bästa dikten jag gjort nånsin. Nästan lika bra som hunddikten jag gjorde i sjuan. Fast bara nästan.

Idag fick vi dräkter i kören, mycket snajsiga. Not. Fast man överlever.. Om ni är riktigt snälla kan jag lägga upp en bild på mej i den när jag har tömt kameran., Men då är det snällhet på hög nivå som krävs, typ svenskt godis på väg i posten eller liknande., (:
Jag böt bort min geometri mot franska, bra byte ! Franskan var hur kul som helst och amerikanare kan VERKLIGEN inte uttala något annat språk än engelska (tro mej, försökte lära dem säga skit imorse och de sög.). Så jag kände mej superskillad med min svennefranska och läraren var impad och frågade om jag inte skulle hoppa upp en klass., Men nej, tror inte det., Hellre repetera massa och kunna grunderna ordentligt !
En annan grej som hände idag var att det var peprally på skolan. Varsity fotbollslaget (amerikansk fotboll) har säsongens första match ikväll och då har man en jättegrej i skolan på dagen när alla cheerleaders och danstjejer dansar, alla skriker och hejar på typ. Det var overkligt, det var som att hoppa in i vilken amerikansk ungdomsfilm/serie som helst. Fullt seriöst något av det sjukaste jag vart med om., Kan berätta mer när jag har smält hela grejen lite, det var så mycket grejer på en gång !

Så ikväll ska vi på fotbollsmatch, ska bli spännande ! Hjälp mej hålla tummarna i sömnen plz, laget vi möter är 13 bäst i Texas., 

GO !

Go Jags, GO !


<3

Telefonen - en gåva från mannen med skägget

Ren kärlek till den lilla maskinen med massa knappar, skärm och pratgrejs. Denna lilla underbara sak har gjort så att jag har pratat med Gabriella TVÅ gånger idag. På en dag ! Det är fler gånger än vi pratat sen hon åkte till USA för typ två veckor sen. Så härligt ! Känns redan lite konstigt att prata svenska, jättejobbigt när någon frågar vad något heter och jag ska gå från engelska till svenska i en halv sekund och sedan gå tillbaka.. Känns bra med bloggen som håller igång modersmålet lite !

Amerikansk mobil !
Här är mobilen jag har ! Ni kan ju gissa två och en halv gång vilken färg jag valde.. (;

Daniel (och alla andra om ni är intresserade), skoldagarna är mellan 8:45 och 16:05. Japp, jag har samma ämnen varenda dag, i samma ordning, i samma salar och med samma lärare. Eleverna är olika beroende på ämne, men jag har alltid fotboll med samma, matte med samma osv.. Ganska tråkigt och enformigt om du frågar mej och en väldigt dålig lösning på luncherna. Det finns fyra luncher ; A, B, C, D. A lunch äter efter second period, B lunch äter en halvtimma in i third period, C en halvtimma efter B osv.. Vi är med andra ord ungefär 3000 / 4 elever per lunch. Jag (och typ 750 andra) har B lunch och trängs i matsalen i en halvtimma innan vi går tillbaka ill mattelektionen vi satt i när det ringde ut. Mycket folk hela tiden, överallt !

Anton, haha jag vet ! Min körledare är typ det mest amerikanska jag någonsin sett.. Idag fick hon mej att säga saker inför hela klassen på svenska (typ "High heels hurt my feet" ?) och alla skrattade och var helt fascinerade. Mitt i alltihop står hon, hoppandes, och klappar händerna och utbrister efter en stund "OMG you're just like a toy! :D Don't be offended, but this is just so much fun!" (; Det var en extremt rolig syn, tänk dej en en och en halv meter (typ nästan iaf) halvmexikansk tjej som är lite rund om kanterna stå och hoppa och säga det där.. Medans hon skrattade så hon höll på att kikna (hon skrattar som en häst, nästan lika härligt som Amanda)., Aah du kanske fattar.. :)

Skrev förresten en dikt idag i engelskan, till Amanda den kära lilla filuren. Man skulle skriva till den man kom att tänka på först och hennes söta tryne poppade upp typ direkt :) Har en liten känsla av att hon undviker mej just nu, har inte hört från henne sen jag kom hit "/ Men det hoppas jag blir bättre snart ! Iaf, dikten blev helt okej., Ganska komplicerat upplägg där man hade massa ord som skulle vara med på bestämda ställen och sen skulle göra resten själv. Den var tvungen att rimma! Jag kan lägga upp den till er om ni vill, inte för att jag är ett poetiskt underbarn eller nåt, men för att ni ska förstå att jag faktiskt pluggar engelsk litteratur tillsammans med amerikaner som är lika gamla som jag (= svååårt). Gör det imorgon !

Ursäkta för boken jag la upp häromdagen, det var inte meningen att det skulle bli så långt.. Hatar själv såna inlägg så jag ska försöka undvika dem i framtiden !

Ha en fin dag i Sverige medans jag först snusar lite och sen går i skolan (tjihoo.) så hörs vi snart :)

<3

Snaps (inte som i drickan)

Vill bara börja med att tacka så mycket för alla kommentarer, sms, mail, facebookmeddelanden osv med söta små ord, de värmer så mycket mer än ni tror, ni är underbara <3 Snaps to you som en tjej jag träffade idag skulle sagt ! 

Idag var det skola igen, första fotbollsträningen ! Allt gick fint, men de spelar verkligen helt annorlunda.. Typ inget spel egentligen, mest långbollar och tacklingar! Menmen, jag gjorde mål iaf och fick lite applåder.. haha löjligt stolt ! En tjej i laget heter Chandler och det tycker jag är extremt underhållande. Hon verkar jättego, men jag fnissar varenda gång någon ropar på henne :)
Btw så var det hur varmt som helst, trodde jag skulle dö och så blev det hej tomat. Fullt serre, när jag kom in i omklädningsrummet kände jag typ inte igen mej själv ! Brukar aldrig bli röd i ansiktet när jag tränar, men asså tjeena..

Annars idag köpte jag telefon, så nu är jag officielt en american teenager ! Lite strul, men det fixade sej :)

Måste verkligen sova nu, ska upp tidigt imorgon och ta kort till yearbook.. och mitt smink är fast i fotbollsomklädningsrummet, NICE :) Aja, jag löser väl det på något finurligt sätt.. Får väl vara halvsnygg på kortet, det verkar ändå som at de mest ser mitt hår här om jag ska vara ärlig. Jag har blivit frågad, utan att överdriva, åtta gånger på två dagar om mitt hår är min färg (en av gångerna frågade en tjej om jag har peruk! Jag ba whaat? tack för den lix..)

Skriver mer imorgon ! och om min familj ser detta så svarar jag på mailen då med, somnar nästan här nu..
Pussaråkramar a todos de mon suecos (ursäkta språkblandning men jag är som sagt tröttare än dvärgen i snövit) <3

Tjock, tjockare, slutet av inlägg

Sen har jag ingen aning om varför texten i botten av uppsatsen om absolut obetydliga ting som jag la upp precis blev typ fatto, men ignorera det är ni snälla eftersom Lina inte är något datorsnille och just nu varken har energi eller brains för att lösa detta problem. Tack på förhand.

<3

Duktiga flickor går till sängs klockan tio

Japp. Klockan är 2 minuter i tio och jag sitter i min säng. Första skoldagen och allt vad det innebär (läxor, organisera nya papper, packa väska, memorera schema och diverse siffror och liknande) är nu avklarat! Känns bra, det var inte för jobbigt., Vet iaf vilka kurser jag kommer ha ;
Höstterminen
Varsity soccer (tjuidelloo, första träningen imorgon ! jag kommer dö.) 
English 3 (Boken är tjockare än tjock, det är det enda jag vet än så länge)
Geometry (Okej lärare, mycket läxor..)
Choir (mahah ren kärlek. Läraren verkar underbar förutom att hon gillar att få mej att prata inför hela klassen)

Så detta är vad jag kommer göra varenda dag nu fram till jul. Allt är samma, dag ut och dag in., Låter rätt tråkigt tycker jag, men jag får väl se!
Imorse var jag tvungen att ta ett nytt TBC test för att få gå i skolan så Jay och jag fixade det. Vi åkte sedan vidare och fixade en physical (typ hälsoundersökning., får mej att tänka på en gammal go dänga som går typ "let's get physical, physical..", men jag tror inte det är physical på samma sätt som jag menar..) som man behöver till fotbollen. När vi var klara med det hade redan second period (engelska) börjat och eftersom jag inte ville behöva gå in mitt under en lektion så åkte vi hem, hämtade upp lite papper och hängde en stund. Jag smakade på både Dr Pepper och Root Beer (stavas det så?) för första gången. Kan inte säga att det var några hittar,. Är det bara jag som tycker Root Beer smakar typ precis som det där tuggummit med isbjörnen eller vad det är på., Jenka (kanske det heter?) ? Aja., creepy hur som helst.

Så min första lektion var då Geometry och det är precis vad det låter som, matte. Hade tur och fick min värdsyster i samma klass så vi kan hjälpas åt med läxor och liknande (med andra ord så att hon kan förklara alla mattematiska termer jag inte fattar) och så kan vi äta lunch tillsammans. Vi äter lunch mitt i tredje lektionen eftersom i har B-lunch. Vad jag har fattat så är det den bästa lunchen (yay ?) eftersom den varken är för tidig eller för sen. Till lunch köpte vi mackor, typ som subway., De var rätt goda !

Efter lunchen skulle jag hitta kören då eftersom det är min fjärde och sista lektion på dagen. Jag hittade typ direkt (antagligen mest eftersom Beth följde mej till salen under lunchrasten) och gick in. Hela rummet var fyllt med pladdrande tjejer så jag stod lite vid kanten och kände mej lite lost för en sekund. Då går en tjej i 30 årsåldern förbi, ganska kort och lite halvrund. Jag frågar henne om hon är läraren och när hon svarar ja presenterar jag mej som utbytesstudent från Sverige. Hon hoppar och börjar klappa händerna och pekar mot andra lärare som går förbi och skriker "I got an exchangestudent! Did you hear that? mahahahah". Jag bara stod bredvid och såg ut som ett frågetecken.,
Efter ett tag började en lång genomgång av typ regler och sånt och sedan skulle hon ha en kort presentation av sej själv. Den korta presentationen bestod av typ en halvtimmas babblande om att hon, om hon fick ändra något med sej själv, skulle bli längre, helst av allt skulle vilja se Coldplay spela på en konsert och är livrädd för polkadots (vet inte hur man översätter det.. Typ prickar? Som på kläder iaf..).  Hon är verkligen en personlighet och skämtar och håller på hela tiden !
Efter ett tag stannar hon upp och ba "Ooh guys btw ! There is someone I want you to meet.. This is Lina, she's a foreign exchangestudent from Sweden and she's going to be in this class! I'm SO excited! So now I just thought I'd put her on the spot a bit and let her tell you some things about herself.."
Hela rummet stirrade på mej. Aaaaaaah, herre.. Men jag gjorde trots allt det bästa av situationen och presenterade mej själv så gott jag kunde. De andra var mycket imponerade och jag fick några "oohs" och "woows", kände mej lite häftig (;
Sen var lektionen typ slut och resten av dagen har vart blah. Handla mat och lite schampo, läxor, middag, mera läxor och nu är det nu (maha som barnprogrammet! Oj vad jag börjar bli trött nu.. Klockan är bara tio! haha man kanske åldras i förtid såhär på andra sidan jorden.. hm..).

Om det är meningen att jag ska ha de här sömnvanorna i ett år nu kommer jag komma hem lagom till sommaren jäklans utvilad och i himla bra form! Låter faktiskt inte helt fel.. det där med bra form håller kanske mest om jag håller mej borta från Ben & Jerry's.. JUST DET JA ! Köpte en Ben & Jerry's glass idag (Chocolate Chip Cookie Dough, man måste ju smaka updateringen av ens favorit!) och gissa vad det kostade? 6USD! För TVÅ ! typ 40 spänn för två stycken ! Det är billigare än de där minimala är hemma! En sån där pyttegrej hör kostar inte ens en dollar! Hah, jag borde försöka hålla mej borta, familjen här verkar faktiskt rätt bra på det.. Men ändå ! Om jag vill frossa behöver jag inte bli helpank. :D

Nu ska jag nog faktiskt ändå ta och lägga mej. Ja men kors i taket klockan är redan halv elva. Tiden flyger när man har roligt och den som väntar på att somna väntar alltid för länge. Bättre att lägga sej tidigt än sent som jag aldrig har sagt förut, men tyckte lät rätt passande.

Skriver mer om skolan imorgon och ursäkta konstigt avslut, jag är faktiskt rätt trött.. Herrejöstanes, hur ska detta gå? Förstår verkligen om ni inte orkade läsa hela skiten, men hur som helst så hoppas jag att ni får en fin start på dagen medan jag vilar upp mej inför min första fotbollsträning !

Kram och puss, 

bomullstuss


Ross bilder

Ni ville ha bilder, här får ni bilder! Har fortfarande inte tömt min kamera så detta är från Ross (min områdesrepresentant som jag bodde hos de första två nätterna) kamera !

:)

Jag och Mary när hon och Ross hämtade upp mej på flygplatsen (områdesrepresentantens fru) :) Ni ser även en bit av min cowboyboot ballong i bakgrunden.. (kom ihåg att jag här har vart vaken and moving i 24 h..)

Tysk utbytesstudent
Jag och en annan utbytesstudent (från Tyskland) när vi hade haft mötet med Ross igår morse. Tysken heter Andy och brottas eller boxas.. Tror det var boxning om jag tänker efter lite..

American family

Jag med min värdfamilj när Ross, Mary och jag mötte upp dem på flygplatsen,. från vänster ; Darlene, Beth, swede, Jay

Tömde precis väskorna (eller de mesta av dem) och hittade kort och två fina prydnadssaker från min familia., Jättesött och det framkallade lite tårar i ögat., Sakerna står nu uppradade på min spegelgrej :)

Annars idag har vi köpt nya sängkläder, vart vid skolan igen, kollat runt lite på golfklubben som Jay jobbar på och även lite i stallet där Beth rider. Kul att se omgivningarna lite, aldrig sett så mycket stora hus på samma gång förut ! Sjukt fina., Sen åt vi middag på en kinarestaurang, det var riktigt gott och jag typ rullade hem., Har än så länge riktigt bra matvanor här, typ inget onyttigt alls ! Ibland förvånar dom mej, dom där amerikanarna..

Just det ja! Imorse var vi ju i Kyrkan., The fellowship church kallas den, sjukt stor ! Den vi var i tar ungefär 3600 personer och ser ut som en stor låda. Den har ett café och en souvenirshop på insidan och två storbildskärmar framme vid scenen., Han som predikade pratade mer som en komiker än en präst och först verkade det helt okej ! Sångerna var inte som psalmer utan spelades upp med trummor och elgitarr av livebandet och många stod upp och dansade och klappade händerna. Men när det hade gått en bit in i predikgrejen så spårade det lite enligt mej., Snubben snackade skit om saker jag inte tycker man borde snacka skit om (typ homosexuella och saker som att folk har egna drömmar och ambitioner som inte har med gud att göra) och sen att det viktigaste ordet av alla är "obey" (lyd) och om man inte lyder det gud vill så kommer man leva en mardröm., Aah, saker jag inte riktigt håller med om helt enkelt. Kände mej lite obekväm och vet inte om jag vill följa med så många gånger till om jag inte måste.. Får känna efter läget lite.

Imorgon är det skolan och jag är nervös ! Försöker skriva innan om jag hinner, annars hör ni om dagen och får lite bilder på rummet imorgon eftermiddag (kanske er kväll om jag är snabb nog) :)

Pussåkram

Frukost

Åt precis min första frukost i mitt hem för de kommande tio månaderna, två bagels med cream cheese ! Det var gott., :) Idag ska vi fixa tlf (Gabban håll ut ! vet ej om det kommer bli AT&T men jag ska kolla på detta.,) och lite lakan och grejer,. Jag ska till och med bli skittuff och skaffa ryggsäck, det ni ! ..
Bilder kommer, förlåt att jag e så dålig ! Har bara inte hittat kamerasladden än, har inte packat upp väskorna,. Men förbli tålmodiga kära vänner, om ett tag blir det bildexplosion ! :D

Nu ska jag till kyrkan, talk to yah later !

<3

@ the Dailey's

OMG och herrejöstanes. Aldrig i hela mitt liv har jag sett ett sånt här stööört hus ! Det tog dem ungefär 20 min att visa hela grejen,. De har en sån där pratmojäng som man pratar in i och så hörs det i alla rummen eftersom man kanske inte orkar gå och hämta personen och det är alldeles för stort för att man skulle kunna skrika...
Mitt rum är större än det jag har hemma, jag har ett jättefint badrum och en walk-in closet ! miiiish ! Jag har TV och en jättefin stor spegelgrej.., Tjena., Helt sjukt !

Idag har jag vart med Ross hela dagen, hade ett möte med honom och en tysk utbytesstudent som pratade engelska med finfin tysk brytning (jäklans svårt att inte skratta) imorse. Vi pratade om regler och grejer och gick igenom lite papper.. Sen hoppade jag i poolen, det var ung 37°C här idag igen, och låg och flöt där ett tag. Filosoferade lite över livet och saknade lite stunder från sommaren. Inte hemlängtan eller så, men sån längtan man alltid får när lovet tar slut.

Sen nu på kvällen åkte vi till flygplatsen för att träffa min familj och det började ösregna ! Alltså fullt serre, jag har aldrig sett så mycket regn förut i hela mitt liv ! Det regnade och blixtrade och åskade i typ en kvart och sen var det borta (:
Det var jättekul att träffa familjen, dom verkar jättesöta ! Hade köpt en tröja till mej i Kanada, en fin rosa., :) Har bara hunnit bli runtvisad i huset och kollat lite på OS, men jag skriver mer om dem när jag vet mer !

<3

Arrived och edamameskärlek

Hey y'all !
Herregud, jag vet inte ens var jag ska börja ! Har bara gått typ två dagar sen jag skrev senast men det känns som en evighet!

aja jag börjar i en ände och hoppas på det bästa

Resan hit funkade mycket bättre än jag hade trott. Kom till Arlanda vid halv fem på morgonen och tittade på tre killar som låg och sov på en bänk medans vi väntade på fyra andra utbytesstudenter. När de hade kommit stod de med sina föräldrar och syskon och grejer och sa hej då, jag bidde lite ensam i ett hörn men var glad att jag hade det avklarat. Det var grymt skönt att ha träffat ledarna kvällen innan och så för det fick dem att favorisera mej lite, mahah :) Vi flög iaf till London och jag satt bredvid Kristin som var jättegullig ! Kul flygresa och allt kändes förvånansvärt bra., Vi hängde på Heathrow i några timmar, coolingar som vi är, och hämtade upp 25 andra personer från olika länder som skulle med.
På chicagoplanet satt jag bredvid en dansk tjej som jag inte kunde komma underfund med vad hon hette trots fem upprepningar., Det slutade med att jag ba "aaah" och log och nickade och hon blev nöjd. Borde typ bli skådespelerska eller nåt, jag måste vart väldigt övertygande :) Pratade iaf med henne ett tag och sedan däckade hon och jag kollade på filmer. Såg Narnia, supermysig ! och två andra halvmeningslösa filmer som var rätt bra de med., När det var ung 3h kvar blev jag jättekissinödig, men danskan sov fortf och jag ville inte väcka henne., När hon äntligen vaknade gick vi ner för landning så jag fick inte gå upp., När vi kom av planet gick vi igenom immigrations, hämtade vårt bagage, gick igenom och checkade in igen innan jag fick gå på toa ! Trodde jag skulle kissa ner mej,.
Sen flöt allt på bra, det var en svensk kille, en norsk tjej, en belgisk kille och jag som skulle med planet till Dallas och vi hittade dit direkt. Flyget funkade bra, satt och läste typ hela vägen :)

När vi landade kom vi direkt ut i ankomsthallen och jag hör ett "Lina!" och ser Ross komma rusandes mot mej. Ross är min områdesrepresentant som jag ska bo hos tills imorgon kväll, för min familj är i Kanada på familjesemester., Han och hans fru Mary kom framspringandes till mej med en stor skylt med massa fotbollar på där det står "Welcome to Texas Lina Lundberg" ! De hade också en påse med en ballong formad som en cowboystövel fäst i handtaget (upptäckte nyss att hela påsen var full med godis och läsk och en rosa amerikansk fotbollströja i botten :) ) ! Så gulliga, pratiga och glada, jag blev helt avslappnad direkt :)
Vi åkte hem till dom och jag fick middag och typ tre koppar te för min hosta (som inte precis blev bättre av fotbollsmatchen häromdagen..) och sen gick jag och la mej (kl 20.45 här, 03.45 hemma).

Idag har Ross och jag åkt runt i området och kollat på allt möjligt, huset där jag ska bo, Texas största hotell som heter Gaylord Texan (ja, Gaylord som i Gaylord Focker i släkten är värst och familjen är värre :D) och min skola. Skolan var sjukt stor och fotbollsplanen var superfin ! Vår arena tar 4000 människor., Typ Ullevi nästan (om man kisar med ögonen, skakar på huvudet och kollar genom en vägg).. :) Sen åt vi lunch på Chili's med två tjejer ur laget på skolan, de var jättegulliga !

Hängde sedan hemma hos Ross och Mary, kollade lite OS och gick ut på internet., Vi åkte och åt middag på Lava Grill, jättegott! Fick mina edamames (typ ärtliknande saker som smakar heaven med salt på) och jag trodde jag skulle dööö! Fattar inte hur vi kan leva utan dem i Sverige, så stört goda :)



Nu ska jag sova, ska träffa min värdfamilj imorgon kväll och det hade vart kul att vara lite pigg då ! Skriver mer så fort jag kan., Hoppas ni har det bra där hemma!

<3

Hotell

Sitter på hotellet och känner mej lite ensam. Ska vakna om typ sex timmar för att lämna Sverige helt, känns overkligt. Just nu hade jag gärna vart hemma i min säng, men samtidigt är jag redan på väg nu., Hade helst av allt bara vart framme så den här skiten är över snart. Hostar som en jag vet inte vad och tycker synd om mej själv. Sitter och kollar i den underbaraste boken någonsin som jag fick av Aui, fullt seriöst, finaste som existerat ! Så glad för den, kan lägga upp bilder om några dagar när jag är framme och har kamerasladd..

Menar inte att deppa ner er om det blev så, allt löser sej nog snart!

Hör av mej när jag är framme

Kommer sakna er <3

Fotbollsmatch i ösregnet

FAN VA NICE TJEJER, vi vann mot dem igen ! Serieledande Lindome hade inte en chans.. eerhm,,. aja, 5-3 på hemmaplan som sista match innan USA, hur mycket mer kan man begära? Underbart slit!

Laget Jag Lycklig Lina


Tack för alla lyckoönskningar och söta presenter, enormt uppskattade ! Jättemysig fika med Lisa igår, vet att det kommer gå aasbra för dej i Frankrike fining! Idag fika med Aui och innan det med Amanda och Sofia, jättehärligt! Tack för adressboken, ska användas väl flickor :) Har även fått godis i mängder av farföräldrar och moster, ljushållare av morföräldrar, halsband av Björcks, middag på Marstand av tjörnpojkar och sen allt från överraskningsfesten ! Sverigepaket, blommor, choklad, rosaglittriga intressanta grejer som vi inte behöver beskriva närmare och älg :) Fina är ni, mina vänner <3

Just nu känns allt rätt snurrigt, har inte börjat packa än., Imorgon ska jag till skolan på morgonen och säga hej då till klassen och sen ska jag fika med Julle på stan. Sebastian står på schemat efter det och sen ska jag väl hem och hämta upp sakern aoch åka antar jag., Uppmuntrings sms under imorgonkväll är extremt välkomnande eftersom jag kommer sitta ensam på ett hotellrum i Stockholm och antagligen känna mej lite lost., Nästa gång jag skriver är jag antagligen i Texas, the city of cowboys and fat people (: Låter overkligt.. Är overkligt !

Men ha som sagt två fina dagar nu då, så hörs vi !

PUSSEEY 


Nuttar

Ibland känner man sej omtyckt.,

Underbara

Då blir man glad (:

Avskedsångest

Kan man vara dålig på att säga hej då? För i sånt fall är det definitivt något jag är. Definitivt. Jag får panik och vägrar låta offret för avskedet gå iväg. När det sedan ändå är dags så börjar jag gråta,. och när jag säger gråta då menar jag typ Nilen i tårformat som forsar ner för kinderna. Jag ser ut som Pumba i Lejonkungen, ni vet i slutet när hans tårar sprutar och stora snorbubblor ploppar ur hans näsa! Fast utan snorbubblorna hoppas jag nog,.

Var ute på Tjörn för sista gången innan USA, hade en jättemysig kväll som vanligt! Grill hemma hos Anton var på schemat och grill hemma hos Anton var precis vad det blev. Typ alla mina nyfunna vänner var där, det spelades gitarr, trummor och piano, det sjöngs, det dansades och det getingstacks och mitt i alltihop satt jag och försökte suga i mej stämningen. Jag behövde ju tillräckligt för att kunna leva på den i ett år ! Eller aah.. 10 månader. Till slut, efter mycket om och men var det dags att lämna Anton. Fy fasiken säger jag bara. Avskedsångesten satte igång redan där och jag torkade tårarna lite diskret med tröjärmen. De flesta andra och jag vandrade mot bussen, Linnéa, Amanda och jag gjorde en katt, en hatt, ett paraply samtidigt som jag försökte att inte räkna ner minuter jag hade kvar med dem. Vi tog bussen hem till Sebastian där vi hängde ett tag och sen skulle alla gå. Jag fick panik och det hela slutade i att Amanda och jag gick med dem en bit på vägen. Till slut var vi tvungna att lämna dem ändå och då gick det som det gick. Jag torkade ögonen lite diskret redan när de andra började sakta ner för att stanna. Sen började kramarna och då gick det inte längre. Jag grät och hulkade, skakade och frös och vartenda steg jag tog ifrån dem var jobbigt. Jag torkade ögonen lite mindre diskret och Amanda och jag stannade och kramade varandra länge innan vi fortsatte tillbaka till Sebastian. Haha det låter stört dramatiskt när jag läser igenom vad jag har skrivit, men det var verkligen jobbigt. Kommer sakna er sjukt mycket om ni inte redan fattat det.. Tack som fan för denna sommaren, ni är underbara allihopa <3

och som Linnéa sa så är det faktiskt inte hej då, utan på återseende. Tyvärr är jag tydligen precis lika dålig på att säga på återseende som hej då.,

Fina stunder !

Barnkalas

Vad längesen det var man var på ett riktigt barnkalas. Inte ett sånt där "modernt" i en bowlinghall eller lekavdelningen på frölunda torg utan ett riktigt., ett med fiskedamm, sätta svansen på grisen och såna grejer. Flera år sedan, minst ! När gick gränsen liksom? Jag har ingen aning., Det tidigaste kalaset jag verkligen kommer ihåg var när jag fyllde åtta år och hade studsmattekalas. Det var rätt längesen nu, tio år snart! Funderar på om det är passande att ha det som 18årskalas med, det var en väldigt rolig grej...

Aja, jag ska iaf på barnkalas idag, hos Amandas lillasyster Mimmi! Det är väl det som har fått igång mina funderingar.. Får se om det är ett riktigt kalas eller inte, hur som helst ska det bli kul att träffa Mimmi igen :) Hon har blivit som en liten bonussyster denna sommaren., Efter kalaset ska Sebastian, Amanda och jag ut till Skärhamn och träffa de vanliga gänget (hahah jag älskar att jag har ett vanligt gäng där ute :) ), blir väl hej då idag antar jag., Ska ändå bli en mysig kväll !

Ha en fin dag och akta er för getingar.


Jag har det på fingret.

Hej.
Nu känner jag ännu ett sånt där halvmeningslöst missinatten inlägg på väg., Ett sånt därnt man skriver när fingrarna vill få ut något, men hjärnan inte vet vad. Det är konstigt egentligen, känns verkligen som att jag har något att säga när jag sätter mej vid datorn, men när jag väl fått fram en ny blank sida har jag glömt bort vad det var. Som att ha något på tungan liksom fast på fingrarna. Jag har något på fingrarna helt enkelt, något jag behöver skriva av mej. Synd att mina fingrar och min hjärna inte jobbar som en gemensam enhet just nu utan envisas med att vilja olika saker,. Det är då det blir så här förrvirrat och fundersamt, kanske lite finurligt på ett hörn om man anstränger sej. Egentligen borde jag bara sluta skriva, men.. Jaa, men vad? Hah, det har jag inget svar på.

Jag blev stucken av en geting idag. Eller stungen? Säger man kanske stungen? Aja, hur som helst,. Jag satt på altanen och följde mitt egna goda råd och njöt av solen. Jag satt där och läste en bok och  filosoferade lite över livet, trummade med fingrarna, visslade en liten truddelutt och så helt plötsligt kom han. Dumdumdumdumdumdumdumdum (sån därn musik som finns med i typ Hajen eller nån sån film.,) ekade i bakgrunden då mördargetingen närmade sej. Jag såg den, men kände mej på fredligt humör och tänkte låta den flyga lite runt min fot. Man har ju hört att getingar inte sticker om man låter dem vara ifred. OJ så fel människor har. För vad gjorde jag om inte lät getinghelvetet vara ifred? och vad gjorde getingen då? Jo han satte sej ner på mitt vänstra smalben och resten kan ni lista ut själva. Det gjorde ont, mycket ondare än vad jag minns att det gör, och jag sprang in för att hitta en sockerbit att lägga på. Jag hittar ingen och ringer mamma och frågar var sockerbitarna finns., "Vi har inga sockerbitar, men vi har råsocker i lådan under ugnen" får jag till svar. Tack för den! Någon som vet om råsocker funkar på samma sätt som sockerbitar på getingstick? Jag testade inte, utan fick ta en salva på istället., Så jag överlevde denna traumatiska händelse, mot all förmodan, och gick tillbaka till min bok.

Ikväll var vi på middag hos Björcks, a k a Linnéa som fyller år. Mycket trevligt som vanligt och jag har ont i magen av alldeles för mycket mat och sötsaker., Lika bra att tänja ut magen innan man drar till landet där man bara kan välja mellan large, extra large och gigantic och en av våra små drickor på mcdonalds är ungefär i storlek med en av deras ketchupbehållare. Fick precis ett mail ifrån denna Linnéa om lärare som får ha vapen på skolor i Texas, mycket uppmuntrande ! Hah vet inte om hon fortsätter försöka hålla mej hemma, men det där hjälpte inte så mycket., Bättre att lärare bär vapen än att elever i trenchcoat (eller andra långa jackor med för den delen) gör det !

Hah! Det var ju det jag sa ! Här kom ett sånt därnt inlägg som ingen egentligen gillar, inte ens jag själv. Ett sånt som mest skrivs för att något ska skrivas. Egentligen borde jag bara sluta skriva,.

(lägg märke till att ordet men är borta denna gången) :)

Godnatt !

Den skyldige till min traumatiska upplevelse

Update ; Hur kommer det sej att getingar inte ser lika läskiga ut på bild som de gör i verkligheten? Inte som att denna är snygg eller nåt, men den ser ju inte elak ut., Lite hårig rygg om något kanske, men det är ju inte hans eget fel., Sökte igenom google efter skräckinjagande bilder på getingar för att riktigt få fram min känsla för dem, men kan inte hitta någon. De som kom närmast var tecknade med stora muskler, men det kändes liksom inte rätt.. Kan det vara så enkelt att getingar är fotogeniska?

Hace sol

Mahaa! Mamma Mia lyckan tycks inte ge sej av trots att det har gått en natt sen jag såg den.. Härligt !
Glädje kanske också har lite att göra med att det idag är soligt och fint väder ute, känns som att det var ett tag sen sist! Man kanske borde ut och pressa lite eftersom min rygg nämligen numera ser ut som typ en leopard eller något, är helt fläckig,. Jättesegt "/

Idag fyller Linnéa, en av mina äldsta och bästa kompisar, typ världens längsta person och min granne, 17 år ! Är väldigt glad att jag hinner gratta henne innan jag åker :) Så iaf här på bloggen, grattis Linnéa ! Hoppas du får en underbar dag :)

Grattis !

:)

Sen vet jag inte vad jag har för planer för dagen., Ska nog sätta igång att packa lite tror jag! Skönt att böja med det så kan man fixa lite då och då sen. Nu är det ju faktiskt bara fem dagar kvar., aaah vad sjukt !

Aja, ha en fin dag och sitt inte inne i det fina vädret (;

Mamma Mia

Asså herregud. Har du någonsin vart på bio och blivit så glad att du har velat ställa dej upp och dansa? Gått in i biosalongen med skyhöga förväntningar och sedan kommit ut och känt att filmen överträffat dem allihop? Kanske suttit och sjungit med i ALLA sångerna eller skrattat så du gråtit åt 25 simfotsbeklädda killar som dansar på en brygga? Sett tre (ursäkta mej) tanter på bioduken framföra en låt och sedan hejdat dej i sista sekund från att ställa dej upp och applådera? Blivit jäklans patriotisk av att en av snubbarna i filmen heter Sven Andersson? Tappat korken för att du inte kunnat slita ögonen från filmen tillräckligt lång tid för att sätta den rätt på lokaflaskan? Skrattat ännu lite mer åt en av de tre tanterna när hon trillat ur en båt? Önskat med hela kroppen att du kunnat se filmen en gång till redan innan den har slutat? Efter filmen inte riktigt kunnat släppa hur bra den var och pratat om den resten av kvällen? Om du inte har gjort det, gå och se Mamma Mia. Det var nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Nu älskar jag iof ABBA och de flesta av deras låtar., Men det bästa med filmen var att den hade precis samma stämning som när man är på en musikal. Det kändes som att man kunde ta på skådespelarna, som att de stod på en scen precis framför en och inte bara var en bild på en stor duk. UNDERBART !

Så aah. Gå och se den :)

Underbar film !

Sov  gott !



Tesurplande i blåsvädret

Gomorron !

Vaknade imorse med sådär jäklans ont i halsen som man har ibland, ni vet sådär så att det hackar när man pratar..? Fattar nada, var bara lite hostig igår. Kanske var dumt att spela match, men om det var det som framkallade halsontet så var det fett värt :) Jag hade superkul när vi spelade igår, vi slog GAIS med 0-1! Det var en härlig match, vi ägde verkligen spelet och aah., Det var underbart med en vinst i höstens första match! Men iaf, halsen. Någon som vet något bra tips om hur man får bort det här? Ingen vidare lust att dra till Dallas genomförkyld., Hatar att flyga när jag mår dåligt. Har surplat te med honung ända sen jag gick upp i morse och det har iaf hjälpt lite :) Borde gå ut med hunden, men har ingen lust när det typ stormar ute. Tjena vad det blåser, huset typ skakar till ibland! Nu bor vi iof typ högst upp på ett berg, men ändå.,

Idag ska jag kanske in till stan och fika med lovely Vendi ( vendelas.blogspot.com ) om jag får tag på henne. Annars ska jag städa (tjoho) och ikväll ska jag på Mamma Mia med min moster och min mamma! :D Fick det i födelsedagspresent för några månader sen., Ser jättemycket fram emot det, har hört att den ska vara grym! Sen älskar jag ju musikalen med och det borde ju inte vara så stor skillnad :)

Läste precis Gabbans blogg, hon verkar ha haft en superbra första tid i USA ! Får mej att vilja åka typ nu., Fast jag har massa folk jag måste träffa här hemma först, man måste passa på innan man försvinner! Sen måste jag packa och massa sån seg skit med,. Aja, det löser sej!

Blås inte bort !

Hon är ankommen !

Ville bara berätta att Gabban är framme och allt är bra! Mamma Lina kan härmed sluta oroa sej och andas ett tag :)

Hon har skrivit info om hela resan på sin blogg ;  gabriellaskriver.blogg.se

Idag ska jag klippa mej, vaccinera mej och spela match., Amanda kommer och tittar! Ska bli kul att träffa henne, hon kom hem från Barcelona igår :)

Ha en fin dag <3

Flyginformation

Fick precis mina flyggrejer !
Jag ska vara på Landvetter kl 17.35 på onsdagen och mitt plan mot stockholm lyfter kl 19. Där ska jag bo på hotell en natt och nästa flyg går 07.05, från Arlanda till Heathrow (London). Där landar jag kl 09.00 (lokal tid) och väntar i nästan 3h på nästa flyg som lyfter kl 11.40. Jag landar i Chicago kl 13.55 (lokal tid igen, har ingen aning om hur lång tid flygen tar.,) och flyger till sist vidare mot Dallas kl 16.45. Är framme hos Ross (min områdesrepresentant som jag ska bo hos de två första dagarna) kl 19.15 på torsdagen. Tjena., Mycket restid det här! Det kommer iof finnas en STS representant som reser med hela vägen från Göteborg till Chicago, känns jätteskönt! Slipper man ha all koll själv,.

Nu ska jag rensa igenom hyllor i mitt rum !

Detta btw är min blivande säng :)

Min säng !
Den ser bekväm ut ! 


Skumt

Det var precis vad det var för nio timmar sedan då jag sa hej då till Gabbie för några månader. I natt lämnade hon Sverige, sitter nu antingen på ett plan mellan Göteborg och Bryssel eller på Bryssels flygplats. Hon ska snart hoppa på ett plan till Chicago och där ifrån ett till mot Florida. Fattar ingenting, ska jag inte träffa henne på ett år nu då?

Var hemma hos henne igårkväll, vi packade massa och när allt var nedtryckt i två väskor skulle det vägas. Jag ställde mej på vågen först utan och sedan med väska. HERREGUD tänkte vi när vi insåg att hon hade en övervikt på 15 kg. Det var bara att börja rensa igenom från grunden, stressigt banga två par skor och lite krämer och grejer för att sedan väga igen. Helstressade insåg vi att vi hade lyckats räkna fel första gången, hon hade inte 15 kg övervikt utan kunde lägga i ungefär 18 kg till. Så vi skrattade ett tag och sedan la vi tillbaka det som hade gjort ondast att ta bort. Vi fixade med lite annat, bytte kläder, kollade på bilder och åt brownies. Allt var som vanligt och plötsligt var klockan halv fyra och jag skulle gå. Fy fan säger jag bara, hennes grusgång bort till gatan där mamma satt i bilen har nog aldrig varit så lång. 

Under kvällen kom först Anton, Oskar, Crille och Daniel förbi och hälsade på och sedan kom Sofia med Amanda och Veronika. Kul att träffa dom igen, jag var väldigt lättad över att det inte var jag som skulle säga hej då riktigt än., Usch och fy säger jag bara, om det är något jag är riktigt dålig på så är det att säga hej då.

Nu har jag iof gjort det första och ett av de jobbigaste avskeden, Gabban kommer vara extremt saknad,. Har inte riktigt insett att vi inte ska vara tillsammans, vi åker ju båda två! Men det kommer väl snart., Förhoppningsvis kan vi hälsa på varandra under året som går :)

Lycka till nu min Gabbsor, håller alla tummar jag kan hitta för dej! Håll ut, snart kommer jag efter! Du kommer klara detta superbra (:

Första gången vi hängde   Första gången vi hängde
Första gången vi hängde., Det var ett tag sen nu! 

Spanien   Avskedsfest
Spanien 07                      Avskedsfest

<3

Jag kommer sakna oss.,

<3

Mer info !

Hej och förlåt för uppehåll !
Har tagit mej några dagar att fatta att jag verkligen ska till Texas om jag ska vara ärlig,. Känns finfint med familjen, har fått massa bilder på dem, huset och skolan och allt ser jättefint ut ! Vädret är typ varierat som i Sverige fast ca 10°C varmare hela tiden. Som kallast mitt i vintern blir det typ -1°., och som varmast är det nästan 40° ! miiish., fast det är det nog aldrig när jag är där, tror nämligen att det är "bara" 35° i augusti. 

Jag ska alltså till Flower Mound som ligger i nordöstra Texas, ganska nära Dallas. Flower Mound är en liten stad med affärer och grejor, men inga höghus. Vi (:O) bor nära en sjö, två shoppingställen (om jag har fattat rätt) och skolan.
Skolan heter Flower Mound High School ( http://fmhs.lisd.net/ ) och har Jaguar som sitt djur. Den byggdes för typ åtta år sedan och ser jättefin ut! Färgerna är vitt, silver och navy blue (typ mörkblått). Det finns en jäklarns massa klubbar och olika sporter som man kan hålla på med och det går ungefär 2000 elever där. Jag kommer kunna spela fotboll, planerna ser helt fantastiska ut ! Det finns till och med en inomhusplan med typ konstgräs :D Det är annat än Billdalsvallen som inte har klippts på typ två månader.,
Jag har ännu ingen aning om vilka ämnen jag kommer läsa eller så, får nog veta hur det ligger till rätt snart!

Jag åker den 20onde på kvällen till Stockholm. Där ska jag bo på hotell på Arlanda och sen bär det av mot Dallas flygplats (som bara ligger 20 min från familjens hus! och apropå huset så är det 600 kvadratmeter stort., tjeeena, ser ut som att jag ska bo i ett palats ! får eget badrum också,. med TVÅ handfat och dusch! från mitt badrum finns en ingång in till gymmet., ;) detta var nog den längsta parentesen någonsin.,) där jag ska hämtas upp av min områdesrepresentant. Familjen är tydligen på semester i Kanada då så jag bor hos honom i två dagar tills de kommer hem den 23e. Sen börjar skolan den 25 ! Herreminje vad det känns konstigt att skriva sånt här., om 13 dagar är jag typ där snart! Skum känsla i magen med fjärilar som flyger runt en klump., Menmen, det blir väl bättre när jag har kommit iväg :)

Det var lite mer om min placering, lägger upp nån bild när jag är vid min dator ! Om någon har några frågor är det bara att ställa på! :)

Placerad.

AAAAAAAAAAAAH !
Har nu fått veta min placering ! TJENA :O Helt stört skönt är det att veta ! :D Jag ska till Flower Mounds, Texas i ett år, åker antagligen om ungefär två veckor., Så träffa mej nu förihelskotta innan jag försvinner !
iiiiiiiiiiih., ooh killimagenkänslor på hög nivå ! 

Familjen verkar dunderhärlig, skolan är fin och aaaaaaah ! berättar mer när jag har lugnat ner mej :)

PUSS

Överraskningsavskedsfest.

För någon månad sen fick Gabbie och jag veta att att Amanda och Sebastian planerade en avskedsfest till oss. Det skulle vart en överraskning men de kunde inte hitta något passande datum och behövde vår hjälp., Vi blev jätteglada och hjälpte dem planera fram 30 juli som en passande dag.

Den 30onde juli ska du vara i Amandas lägenhet klockan 18.00

 Det var det enda jag visste om kvällen och jag gjorde som jag hade blivit tillsagd. Gabbie var redan där när jag kom och höll på att fixa i ordning sej. Om jag inte var trött på Amandas "Message" ringsignal innan så blev jag det definitivt då eftersom hennes telefon ringde oavbrutet !
När klockan närmade sej sju gav vi oss av mot Gabbies pappas nya lägenhet och vid Valand hittade vi Wille som hängde med :) När vi kom upp till lägenheten var hela altanen full med härligt folk, ungefär 30 stycken tror jag och vart jag än kollade så fanns det någon jag ville prata med ! Vi fick champagne och Amanda höll ett sött litet tal :) Efter det så åt vi och fick lite presenter och grejer, alla som var där är verkligen underbara ! Efter ett tag åkte vi hem till Gabbans pappas gamla lägenhet och då blev det lite mer krök av det hela. Jag dansade, torrsimmade och snackade med folk jag inte träffat på läähähänge. Tyvärr spårade det lite i slutet, men vilka fester gör inte det ibland? Jag hade verkligen en perfekt kväll! Insåg att jag har kompisar jag inte träffat på länge, men ändå har bra kontakt med fortfarande., Det borde väl hålla 10 månader till? (:

Mingel    (:    mina <3 
Mingel på balkogen            Skärhamnspojkar :)             Fina flickor !            

Tacktacktack Amanda och Sebastian som fixade detta, ni är bäst <3

Skärhamn., igen

Asså vafasiken är det med detta ställe som är så underbart? Om en doktor skulle ta ett sånt därnt stetoskop och lyssna på mitt hjärta kan jag garantera att han/hon hade hört "skär-hamn, skär-hamn, skär-ha...". Jag åkte till Skärhamn efter förra inlägget och hade en jättemysig eftermiddag med lite folk därute. Morgonen efter kom Amanda och Julia och vi, Sebastian och Gabriella drog ut med Torsken till Tröskeln och låg och solade hela dagen !

Jag jobbade eftermiddag och bodde sen hos morfar och Kerstin, jättehärligt! Längesen jag träffade dem., Vaknade tidigt och åkte in till kiosken. Jobbade den värsta dagen ever, söndervarmt och mjukglassmaskinen störde sej., Ringde in Amanda som extra och vi turades om att fläkta varandra med en jättestor pappbit medans den andra tog kunder :) Sen kom familjen och hämtade mej och vi åkte till Västra Bodarna på musikfest, en gammal tradition som har haft uppehåll i några år men som nu togs upp på nytt :) Kul med massa bra musik !

I söndags åkte jag hem till Gabban för att ha tjejkväll med henne, Julle och Amanda. Det blev lite struligt men jag hade en mysig kväll och jag och Gabbie bestämde oss för att våldgästa Skärhamn dagen efter utan att ha någon att hälsa på. Så upp bar det klockan sju och vi satte oss på en buss där jag träffade Tove och Kristoffer, väldigt trevligt !
Denna dag hade vi egentligen bara en enda person i skärhamn som vi hört med innan vi kom, det var Amanda och hon skulle jobba., Hur skulle detta sluta? Joo, vi fick tag på nummer till Linnea och Daniel, Daniel skulle ut med sin båt och vi bjöd med oss själva på den :) Sebastian och Alle hörde av sej så de mötte upp oss med. Efter ett tag kom ett helt gäng med fler killar och slöt upp och till sist, som grädden på moset, kom Linnea och Amanda :) Vi hade en jättehärlig dag med MASSA bad (: Underbart! Jag sov över hos Amanda och dagen som följde blev ganska lik den innan vilket inte precis gjorde mej ledsen :) Det slutade helt enkelt med två sjukt fina dagar :)

Alla dyker på en rad :)         Hopp !
Många dyk ger armplask               Linnéa... (:         

I torsdags hamnade vi på något konstigt sätt där igen. Det var dagen efter vår överraskningsavskedsfest (se nästa inlägg) och jag och Gabbie földe med Daniel, Alle och Crille på deras buss. Vi åkte ut med Daniels båt och hämtade Anton och la oss sen på en holme nära tröskeln :) Vi åt korv, chips och godis, vi badade och hade vattenkrig och jag vet inte vad mer ! Jättehärlig dag som slutade med att jag och Gabban ristade in våra namn i asfalten vid nordvikshållplatsen (gabban skrev även Sebastian med ett hjärta runt, sötnöten :) ) ! Så nu finns vi för evigt i Skärhamn ! Eller aa, iaf tills det är soligt så asfalten smälter igen.,.

Poose      Daniel i cyklop
Snygga pooser                 Som firrar i vattnet                 Daniel i cyklop :) 

Skärhamn

<3

RSS 2.0