New Years


Jag spenderade nästan en timma idag med att ta bilder på alla julklappar (mej i nya kläder, smycken) och nu kan jag inte hitta sladden till kameran. what's up with that? Aja.. Annars idag har jag slappat, läst Breaking dawn och gått på bio med Angela, mysigt!

Vi fick också fixat vårt New Years card (glömde skicka julkort så det blev nyårskort istället..) och denna bilden valdes ut.

Carley, Chandler och jag

Bilden är tagen på självaste julafton då vi bestämde oss för att ha ett photoshoot i en random skog.. Resulterade i mycket skratt och några väldigt fina bilder!

Nu ska jag kolla systrar i jeans 2 och sen sova!

<3 

Merry christmas!


Vaknade i morse av att hela min säng vibrerade. Letade runt hela sängen (fortfarande med stängde ögon) för att försöka stänga av skiten som störde min åh så djupa dvala. Hittar mobilen efter ett tag och öppnar långsamt ena ögat för att kolla vad som står på. Ser att jag fått ett sms. "R u up?" från Carley. Får lite dåligt samvete, de kanske är där nere allihopa och väntar på mej redan!? Smsar tillbaka ett "yeahh" och släpar mej upp ur sängen, missförstå mej inte, jag var jätteexalterad över paket, julafton och grejer, men det finns måtta för hur mycket exaltion (?) man kan visa efter ungefär 5 timmars sömn. Ja, sekunden jag satte foten utanför min dörr och såg Chandler snusa som en gris i sitt rum slängde jag en blick på klockan och insåg att det var vad jag fått (alla amerikanare hade tydligen bestämt sej för att skicka merry christmas sms så tidigt som möjligt på juldagen = mitt i natten.. tror jag fick det sista, av ett trettiotal, vid tretiden ungefär). 08:05 am var den. Carley började direkt förklara "Chandler was up a second ago! Meme and Papi are on their way!!" Jag gav henne en lång blick, tvärvände och muttrade "wake me up when they get here" på vägen tillbaka till sängen.

En halvtimme senare hör jag dörren öppnas och en överlycklig Carley skrika "MEME'S HERE!"., Bara att ta sej upp ur den varma sängen ännu en gång. Möter Chandler i toppen av trappan, vi grymtar godmorgon till varandra och inser båda två att vi utsatts för samma sms attacker. Det tar oss säkert närapå fjorton år att gå ner för trappan. Kvicknar till lite när vi ser paketen, våra fullproppade julstrumpor och Carley som dansar runt och ropar på oss. Vi joinar de andra vid granen och Lisa förklarar att i år ska vi göra det annorlunda och inte slita upp alla paketen. Tror detta berodde lite på mej och hur jag har beskrivit våra julaftnar hemma (det tar några timmar för oss att öppna paket för att vi kollar på när alla öppnar sina.. och kanske för att jag inte är snabbast i världen på att pilla upp all tape..). Vi började med julstrumporna som hängde på den öppna spisen. De var fyllda med godis (peanutbuttercupsss!!), två par trosor och lite smink. Sen turades vi om och tog ett paket i taget. Det var en väldig massa öppnande och mitt i allt satt Meme och försökte spara alla rosetter från paketen. "I wont need to buy a single bow for next year !" sa hon och log finurligt. Det hela slutade i en hel hög med kläder (resultatet av tre tjejer som alla lägger ungefär en halvtimma varenda kväll på att välja outfit till nästa dag och klagar över att de aldrig har något att ha på sej), smycken och andra grejer. Ska ta bilder och se om jag kan lägga upp i morgon, håll tummarna för att publishme.se funkar så ni får se allt fint! Om ni har riktigt tur kan ni kanske få se några supersnygga nyvaken-Lina-på-juldagsmorgonen bilder också.. Hade i alla fall en jättemysig morgon och blev verkligen jätteglad för massa saker! Efter det åt jag godis och drack cola till frukost haha, pratade lite med mamma och pappa och fixade i ordning mej för att åka till unkie.

Väl hos unkie så var det "julbord" där det faktiskt fanns skinka, fast den var glaserad (heter det så? glased..).. Det fanns någon slags potatisgrej, broccoli och morotsgratäng, herr i kuvert gratäng, youghurt och vitchokladdoppade pretsels, mango jello och lite annat spännande. Fick presenter av unkie och Carol med, presentkort på starbucks, 25 dollar, en nallebjörn och ett par örhängen! Fick även välja 3 dvder ur unkies billiga filmer samling :) "It was the day after thanksgiving and I went to walmart. Everything was on sale (typ som att ullared skulle ha rea..) and people were going crazy! I guess I got kinda influenced and I grabbed a cart and just started.. heaving movies in there.." Haha han hade typ 60 filmer, de kostade tydligen två dollar styck.. Fick även present från Sharon och hennes man (glömmer bort hans namn.. men de är familjekompisar typ, var med på thanksgiving med), en pepparkaka (hemmadekorerad, jättefin!), gosiga strumpor och en handkräm som luktar choklad!

Efter ett tag lämnade vi släkten och maten bakom oss och åkte hem. Det var i princip hela julen där. Här har det pyntats och spelats julmusik sen halloween och så är allt över på typ fem timmar. Resten av dagen har bara känts som en helt vanlig dag! Här varar julen då verkligen inte till varken påsk eller fastan (haha..).. Tror jag gillar svenska traditioner med julklappsöppning på kvällen mer, då blir hela dagen mer speciell på något sätt. Eftermiddagen gick åt till att hjälpa Chandler packa (hon ska till Florida med sitt fotbollslag) och när hon var klar med det la vi oss i hennes säng och kollade Mamma Mia (Carley fick den av unkie och Carol)! Mysigt :)

Nu ska jag nana, tar och laddar upp bilder på julklappar i morgon (om det funkar som sagt..)! Ha en fin förmiddag och tänk på mej hemma hos Åhnebrinks när ni träffas och gör alla våra töntiga kusinskämt., Hoppas inte ni slackar med det bara för att jag inte är där och upprätthåller ordningen!

<3

Christmas eve


God jul ännu en gång ! Högst konstigt att inte vakna upp av Jesper för massa timmar sedan och att inte ha någon strumpa bredvid sängen smällfylld med paket,. Våra paket ligger som sagt redan under granen, har placerats där när de blivit inhandlade. Det började för typ tre veckor sedan och har blivit en riktigt hög haha. Tänkte lägga upp en bild här, men det funkar verkligen inte.. Jag vet inte varför :(

Tack så jättemycket för alla julhälsningar, jättemysigt! Jag tänker på er alla där hemma (och i Australien) och saknar er mycket.. Jobbigt att missa kalkonmiddag hos morfar och Kerstin och annandagssläktträffen hos Åhnebrinks, men förhoppningsvis sker de även nästa år..!

Idag var det julfest hos the Jones' family och vi hade massa folk över, men innan det var det kyrka. Vi åkte dit för att kolla på Bailey (liten flicka, kompisar till familjen) när hon sjöng med sin kör. I kyrkan hade de två stora teveskärmar och vad börjar de visa där efter ett tag om inte klippet med Piff, Puff, Pluto och julgranen från Kalle Ankas jul! Jag blev nästan lite tårögd, men det var av lycka. Som att någon visste om att jag tyckte det var jobbigt att missa detta traditionsprogram för första gången nånsin.. Sen bar det hem till festen, eller spaghetti dinnern som de kallade det. Jag var dock så hungrig och spaghettin tog sån tid att jag mest åt mej mätt på chips och queso. Mums! Hade ett långt, mysigt samtal med Unkie och fick många goa kramar av både Meme och Papi. Kände mej nästan som en i släkten, de är så söta. Böt julklapp med Chandler och Angela, fick en söt tröja av Angela och en tröja och ett par leggins av Candler. Fick även pengar av Chris' pappa och hans fru! Jag gav Angela en Ed Hardy parfym och Chandler biljett till Britney Spears konsert i mars. De blev glada :)

Julafton flöt överhuvudtaget på mycket bättre än jag någonsin kunnat tro, just nu är jag bara excited inför i morgon ! Alla paketen under granen bara väntar på att bli öppnade.. Apropå det så borde jag sluta nu och sova lite ! Upp om bara några timmar för att se om tomten hittar till Texas med.. :)

<3

?


Sen måste jag bara fråga vad mamma menar med att jag hänger i eran gran? Det låter väldigt konstigt och högst obekvämt om jag ska vara ärlig..

<3

GOD JUL !


Förbered er på mastodont humongous mega inlägg. I wish you good luck med att läsa hela.

I fredags morse fick jag, Jess och Tay ett litet ryck och bestämde oss för att åka till Six Flags (nöjespark). Eftersom vi hade en halvdag i skolan lämnade vi Flower Mound klockan fyra och spenderade hela kvällen bland berg och dalbanor, godis och disneyfigurer. Vi åkte the Titan (min favorit, jättelång berg och dalbana), Superman (typ både uppskjutet och höjdskräcken kombinerat, först sköts man upp jättefort och sedan stannade man där uppe i några sekunder innan man släpptes ner.. Kul!) och massa annat som jag inte kommer ihåg namnen på.. Vi åt funnel cake (typ friterad deg med powdered sugar på.. mums!), popcorn och så bjöd jag på lite ikeainhandlade gelehallon! Vi hade en allmänt mysig eftermiddag och kväll!

Jag, Tay och Jess i skolan medans vi smidde planer för kvällen

   
Jess, Tay och jag under en åktur

Har definitivt mer bilder jag vill ladda upp men detta var tydligen allt publishme.se pallade för dagen. Menmen, två bilder är bättre än inga !

I lördags när jag vaknade vid 13.30 så var det stress iväg till the galleria för där var det "skridskoåkning" med alla utbytesstudenter. Jag, Chandler och Carley satte oss i bilen och hittade dit utan en enda felkörning (bra jobbat med tanke på att vi lyckas ta fel avfart från the highway varenda gång vi kör hem). Väl där träffade vi Ross och lite utbytesstudenter, undvek att åka skridskor och gick och shoppade istället. Detta slutade i lite julklappar och ett juicy halsband till mej själv ! Jag är i himlen :)
På kvällen gick jag och Jess och såg på Twillight (hah tredje gången för mej nu..) för hon hade inte sett den innan. Sen åkte jag med henne hem och vi såg på Serendipity, jättemysig film om att tro på ödet. Vi somnade framför den i soffan, utslgana båda två.

Vaknade på söndagmorgonen av att Jess' mamma smyger upp och frågar om vi vill ha cinnamon rolls till frukost. You've gotta love america säger jag bara, det är verkligen det godaste som finns. Vi sa självklart ja! Vi åkte sedan hem till mej och jag skickade över lite låtar från min dator till hennes nya mobil. Sen var det slappekväll med tv och ganska tidigt i säng, skönt!

Igår hade jag en riktigt Sverigeig dag och pratade först med Amanda och Gabbie på skype i en timma och en kvart. Gabbie var tvungen att gå och jag och Amanda fortsatte prata i ungefär en och en halv timma till (=3h prat med Amanda). Jättelångt och jättemysigt, har inte pratat med Amanda på evigheter., När det var avslutat gick jag ner och åt frukost (två peanutbutter toasts <3) och sedan var det upp till datorn igen. Denna gången var det Crille och Dann som stod på tur och vi pratade blaj i två hela timmar ! Har inte pratat med dem på riktigt sen jag åkte så det var enormt skönt! Hela den dagen fick mej bara att ännu en gång inse vilka underbara vänner jag har där hemma i Sverige. Saknar er något alldeles enormt! På kvällen åkte jag med Chandler och Angela till en fest med lite trevligt folk, bland annat en av skolans snyggaste killar. Första gången jag såg honom på riktigt (chan har visat i skolkatalogen) och jag måste säga att jag håller med.. Puuh, inte dålig han inte! Sen att han är med i football laget gör ju inte statusen sämre.. Slutade iaf kvällen med översovning hos Angela!

Idag började jag dagen med att få skrivkramp. Skrev hela FEM brev till er där hemma och jag är typ inte ens halvt klar. Julklappar/julbrev kommer btw bli lite försenade om jag inte har sagt det redan hehe.. Vid tretiden åkte Chan, Angela och jag till North Park (den där stora mallen jag var på för någon vecka sen) för att shoppa de sista julklapparna. Jag tror jag är så gott som klar med allt nu, I better be hah. Julklapparna öppnas i övermorgon här, men i morgon ska vi ha julfest så jag kommer inte precis kunna fixa något då. Så det får väl va bra nu..

Nu är klockan förresten snart halv tio på julafton hemma, får lite kill-i-magen-känsla när jag tänker på det. Kan se framför mej hur Jeppe antagligen freakar över att mamma och pappa inte är vakna än så han inte får öppna paketen i strumpan.. Haha hjälpt vad långt borta det känns! Hoppas ni har det jättemysigt, tänk på mej när ni äter sill, skinka, knäck, julost och allt annat mumsigt.. Och när ni kollar på Kalle!! Oj vilken konstig jul jag har framför mej.. Sniffa lita äkta granbarr åt mej med förresten, när ni ändå är i gång !

GOD JUL önskar jag er alla, god jul önskar jag er alla, god jul önskar... (sjunget av Carola)

<3

skäms som en myra..


Jag skäms.. Har försökt hela dagen att ladda upp bilder men det har inte funkat. Vet inte varför., och nu måste jag gå också :( Har haft världens bästa dag, berättar (for real) imorgon.

kan jag få behålla nån av julklapparna?

:(

<3

morgontrött


Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder i går morse, men då jag hade planerat att göra det låg jag fortfarande och sov.. Jag vaknade klockan halv två och fick skynda runt, slängde i mej två peanutbutter toasts, sen var det dusch och fix, vi skulle ju vara iväg klockan tre.. Imorgon har jag nada planer förutom att prata med Amanda (som kommer om 46 dagarrr!! :D) så jag lovar och svär, dyrt och heligt (på riktigt denna gången) att jag slänger ut alla mina julklappar (som redan ligger under granen och lockar), utan att öppna dem, om jag inte skriver ett långt inlägg om mina första dagar på jullovet imorgon. Eller ändring förresten, jag öppnar dem först, annars vet jag ju inte vad jag slänger iväg.. Inte för att det spelar någon roll eftersom jag verkligen, verkligen tänker skriva imorgon !

PUSS och tack för att ni håller er kvar vid min blogg trots att jag uppdaterar sämre än.. någon som inte uppdaterar mycket..? aah jag är för trött, sov bara några få timmar igår natt. Tell yall all bout it tomorrow !

<3

Christmas breakkk!


Hjälp vad skönt ! Fast jag kommer sakna vissa randomkompisar jag har i mina klasser, de som jag aldrig skulle hänga med på fritiden, men som jag har superkul med under lektiomerna., 16 sovmorgnar är iof inget jag nånsin skulle säga nej till !

Kom precis hem efter en kväll på Six Flags - Holiday in the Park med Tay och Jess, har haft jättekul ! Skriver mer och lägger upp bilder när jag vaknar i morgon bitti !

<3

xmas party


Imorse vaknade jag till av någon konstig anledning då klockan var 05:04. Kollar klockan på min telefon och ser att jag har två missade samtal från Gabbie. Jag blir tveksam på om jag är vaken på riktigt och smsar henne och frågar om allt är bra. Sedan lägger jag undan telefonen, vänder mej och somnar om. Vaknar typ 50 minuter senare och kollar telefonen igen. 3 nya missade samtal och 3 sms. Fortfarande väldigt fundersam över om detta är verkligheten eller något konstigt mellanstadie, efter drömmen fast innan man vaknar riktigt, ringer jag tillbaka. Det var faktiskt rätt mysigt att prata med henne tills jag skulle upp, blev lite lättare att komma ur sängen när vi hade lagt på (efter 12 minuters snoozning) !

Imorgon ska jag på julfest ! "Åh, julfest, vad spännande!" kan jag höra er tänka. NEJ. Det är en julfest för utbytesstudenterna (alla sex) på min skola. "Det låter ju rätt kul" tänker ni säkert vidare. Joo, det kanske hade vart kul om det inte hade vart klockan åtta på morgonen. Så mycket till fest vet jag inte om det blir.. Oh well jag ska vara i skolan 7:15 för fotbollen ändå så det spelar inte så stor roll.. Sen har vi halfday imorgon (vi har bara first och second period) och ska ändå bara kolla film i engelskan så det blir en rätt slapp dag. Sen är det julloooov!! Helt ofattbart om jag ska vara ärlig. Fast grymt skönt !

Sen vill jag bara skryta lite med att jag har fått 26 personer att köpa min t-shirt. På två dagar ! Det är ändå rätt bra jobbat om jag får säga det själv..

FloMoFloMoFloMo wall
random bild, men ni bad om det !
två av mina besties här (marie and tayyy) poosar inne i skolan, framför "the flower mound, flower mound, flower mound wall" som väggen så finurligt kallas. this is what we do in soccer.

Nu ska jag sova !

<3

Lundberg #10


Wooooot!! Tänk er hur det skulle kännas att vara en riktigt kändis. Ha folk som ber om er autograf, vill ta bilder med er och gå runt i tröjor med ert efternamn på. Typ som Zlatan eller Henke Lundqvist., Skulle inte det vara jäkligt coolt? Detta är precis vad som ska hända för mej om några veckor ! Eller inte precis kanske, men lite halvt.. Eller inte ens halvt., men aah för att komma till punkten (kan man säga så? jag menar to the point.. låter det fel på svenska?) så säljer jag t-shirtar med mitt efternamn (och möjligtvis Sweden) och mitt nummer på ryggen för fotbollen ! Har redan 14 st sålda haha :) Säg till om ni är interested, kanske kan skeppa hem några i ett paket.. De kostar 12 dollar för shortsleeved och 15 för longsleeved.. haha :)

Efter skolan idag åkte jag med Kelsey hem till henne för att jobba på en engelskaläxa. Aaron och hans kompis joinade efter ett tag. Vi hade kul och läxan, som egentligen var väldigt lätt, tog ungefär två timmar. Har ingen aning om varför...


Kelsey, me and Aaron

   

Haha jaaa.. Kul hade vi i alla fall och läxan blev faktiskt avslutad ! Aaron körde mig hem efteråt och vi jammade loss till I'm yours och Kelsey, två sjukt bra låtar som jag aldrig kommer tröttna på :) Aaron skrek för fullt och kunde alla texterna., Han är sjukt skön, en av mina bättre kompisar här :)

Nu ska jag nana !

<3

iPod !


IIIH I'm so excitedddd! Kolla här till höger i hörnet så ser ni en liten fin iPod. Klicka på en av låtarna, låt den ladda lite och tryck sedan på playknappen och enjoy (förhoppningsvis) ! Snälla säg till mig om den inte funkar.. Just nu har jag fyra Taylor Swift låtar bara för att hon är bäst.. Har ni henne där hemma? Om inte - lyssna in er :) Och säg vad ni tycker ! Haha jag är hur glad som helst, trodde inte jag skulle lyckas få in den där om jag ska vara ärlig..

Idag hade vi choir concert, den andra och sista för året. Det gick nog bra, de skötte stilla natt fint måste jag säga! Jag har beställt CD inspelningen, kan försöka lägga upp sångerna här när jag fått den.. :) Skolan gick bra, inget trevligt hände ! Inget otrevligt heller, men aah.. :)

Ahora tengo que dormir.

PUSS

<3

Frikkin freezing


Hade en soccer scrimmage idag (typ träningsmatch) idag efter skolan. Jag överdriver inte när jag säger att det var minusgrader. Jag överdriver lite (men bara lite !) när jag säger att det blåste orkan. Jag ljuger inte när jag säger att jag hade glömt mina sweatpants och jag tror ni kan lista ut att jag inte ljuger det minsta när jag säger att jag var ganska kall.

När vi kom hem fick jag uppleva en annan trevlig sak. Isregn. Jag menar inte sånt därnt överfruset regn eller vad det heter hemma, utan det regnade is. Inte som det gör i Day after Tomorrow, jag snackar inte isklumpar, jag snackar inte ens hagel. Eller kanske lite, det var minihagel typ.. Nu tappade jag tråden lite här. Det jag ville komma fram till var i alla fall att så fort det (minihaglet) landade på marken så bildade det ett islager. Det tog liksom inte ens en minut innan hela vår uppfart var som en hockeyrink. Okej, kanske inte riktigt, men säkert en mm med is! Halt som tusan. Sen bildade det isgrejer som hängde ner från hustaken med, såna som alltid hänger på stugorna i Trysil., Jättekonstigt!


(uppe i vänstra hörnet ser ni is på trysilstugan :) )
Jag önskar det kunde snöa istället..

I kväll åkte jag och Chandler till young life's christmas party. Jag hade en rätt kul kväll, paketutbyte, pepparkakshusdekoration och så lite julmusik i bakgrunden. En chokladfontän, ett berg av marshmallows och ett presentkort på 5 dollar Ben 'n Jerry's gjorde min kväll perfekt.

I morgon ska det vara precis lika underbart kallt som det har vart idag och jag ska egentigen ha en fotbollsträning kl 7 som vanligt. Jag råkar bara ha ovanligt tur och har ett genrep med kören first period inför konserten som är i morgonkväll. Jag lyckades få det att låta som att jag tyvärr inte skulle hinna vara med på morgonträningen på grund av detta så jag kan komma in vanlig tid! Hope I don't get in trouble..

Godnatt !

<3

Je suis, tu es, il/elle est

Godmorgon !

Igår så frågade både Linnéa och Jeppe hur varmt det var här nu och jag svarade ca 20 grader (68F°). När vi sedan lämnade huset för att åka till Meme insåg jag att jag hade fel.. Det var riktigt varmt igår, klockan tre på eftermiddagen var det 80F° (ca 26 grader). Jätteskönt eftersom resten av veckan har vart riktigt kall. Nu tror ni säkert att jag har blivit en liten texasmes och att riktigt kallt betyder typ 10 grader, men så är det verkligen inte. Nu när jag vaknade idag så är det t ex 23 F° ute (-5°C). Det är alltså ungefär 31 grader kallare än vad det var igår. Vädret i Texas är minst sagt lite skumt..

Nej nu måste jag skynda mej att fixa allt inför skolan. Har en franska verbbok som ska lämnas in för ett stort test grade som jag inte är klar med än, får fixa den på study hall i fotbollen.. 

Ha en bra eftermiddag ! 

<3

Basketball


Det blev inget häng med Kelsey och Rune, det får bli nästa helg. Kelsey smsade och berättade att hon fick migrän efter 1st period och att hon var hemma för dagen. Så istället åkte jag med Tay, Brooks, Katy Black, Sarah och Zach till vårt skollags baskematch ! Det var min första basketmatch någonsin och det var nästan overkligt. Kändes som att jag var med i en film, typ Like Mike eller Air Bud eller något. Underbara filmer båda två så jag klagar inte !
Vi vann iaf en ganska jämn match, 52-45 tror jag det slutade med., Var ganska förvirrad, förstod inte varför domarn blåste av hälften av gångerna.. Men det var kul ändå ! :)

Efter matchen åkte vi alla hem till Katy Black och hade en liten mini bonfire. Vi gjorde s'mores (jag var lite misslyckad, fick liksom inte chokladen att smälta.. men det var gott ändå !), pratade och hade det mysigt ! Kom precis hem och märkte att jag luktar som brasan på valborgsmässoafton blandat med grillad korv. Yummy.

Blev väldigt sugen på att se Like Mike nu bara för det, gillar verkligen den filmen haha.. Kanske borde ta och ladda ner den eller nåt, har inte sett den på år och dar !


Peace out !

<3

Mr Lavine

Haha jag ar annu en gang vid en dator i biblioteket under 2nd period, vi har ett nytt projekt i engelskan.. Idag ar var larare sjuk och vi har en vikare, han ar sjukt rolig. Skamtar oavbrutet och ar rachill! En av tjejerna i min klass fragade honom om han var en komiker., Superkul !

Eftersom jag inte hade nagon fotboll innan skolan idag kunde jag sova till 7.30, det var hur skont som helst. Forsta gangen jag kanner mej riktigt utvilad pa typ en manad! Ikvall hade jag planerat att aka med en tjej i min engelska, Kelsey, och traffa nagra av hennes kompisar fran Marcus High School, de har ocksa en utbytesstudent fran Sverige ! En kille som heter Rune (ja, jag ar serios.). Hjarta pa att det finns folk i var alder som heter det och annu mer hjarta pa att Kelsey uttalar hans namn typ roon.. Hon undrade om jag tror att jag kanner honom och blev lite forvanad nar jag sa nej.. Det ar valdigt kul hur de tror att Sverige ar ett miniland med typ tre invanare och att alla kanner alla. Tyvarr ar inte Kelsey har denna lektionen, jag vet inte var hon ar.. Sa det kanske inte blir av ikvall iaf. Far val se vad som hander ! Om inte hon kan hang out sa kanske jag ska traffa Chazz (buckleboy). For en gangs skull sa jobbar han inte och han sa att vi kunde horas av idag ! Annars har min kompis Katy en bonfire i sin tradgard och jag ar bjuden till den med.. Sa nagot kul blir det nog ikvall i alla fall :)

Imorse pa vagen till skolan akte jag och Chan forbi Chick-fil-A och kopte chicken bisquits och sweet tea till frukost. Mums ! Jag har sedan dess gatt och fyllt pa min to-go mugg med vatten typ fem ggr. Detta har lett till ett minst sagt enormt toalettbesoksbehov, men vi far inte lamna vara datorer denna lektionen.. Iiish !

Hoppas ni far en kul fredagkvall !

<3

High School Musical IRL


Skrev ett långt inlägg igårkväll och gick sedan till badrummet för att fixa mej för sängen. Om man har en värdsyster som är facebookberoende är det = misstag ! När jag kom tillbaka till mitt rum sitter en tjej på min säng (börjar på C slutar på handler), har loggat ut mej från min facebook, loggat in på sin egen och stängt ner min bloggsida med det färdigskrivna, men osparade inlägget. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag bangade båda och schasade ut henne med datorn ut ur mitt rum och la mej och läste Eclipse (tredje Twilight boken haha) i tio minuter och somnade med boken på magen. Det jag egentligen vill säga är; ursäkta att jag är dålig på att uppdatera, men igår var det inte mitt fel !!

Idag var den sista fotbollsträningen för veckan, hallelujah praise the lord. Jag är såå trött på att vakna klockan 6 varje morgon, helgen är extremt efterlängtad ! På kören 4th period anmälde vi oss som frivilliga till att hjälpa teaterfolket till med saker inför årets julmusikal som hade premiär ikväll. Scrooge är det iår och den är tydligen superbra ! Vi målade golv och fejkväggar och hade en rätt rolig lektion.. Hoppas på att kanske se musikalen nu i helgen, vill se om high school musical filmerna är rent påhitt eller inte ! Om man kollar på all utrustning, utklädningsgrejer och scenen så verkar det som att filmen inte överdriver så mycket som jag trott.. Det återstår att se!

Förövrigt är det en skolvecka och en halvdag kvar till jullovet, ska bli skönare än skönast. Jag är lite orolig inför julen i sej, men det får man väl ta som det kommer..

Godnatt ! 

<3

Here's a llama

(detta skulle egentligen sagts igår, men glömdes bort. Jag skäms.)

Kamuffel, Anis, Auiiii, Aurora, Aulola (om man har en refresher i munnen), kärt barn har många barn och är nu äntligen 18 !! Det finns inga ord för hur grym du är, du är så korvig som man kan bli! FFS möten, franska skratt och citykor, fina små användbara kompisar, snygga bilder på oss tillsammans, stockholmsresan med hide and seek och skrikande apor.. Hur mycket mer behöver jag säga? Du är underbarast och bäst och jag saknar dej något alldeles astronomiskt mycket. Helt galet glad över att vi lyckades hitta varandra, efter bara tre år i samma klassrum liksom.. Önskar att jag hade kunnat vara med på din 18årsdag och är jätteavundsjuk på Gabbie som ska få träffa dej om bara några veckor. Kollar in min bok oftare än vad jag borde, en av mina finaste ägodelar, fullt ärligt ! Men som sagt saknar dej massor..
Praise the llamas och Johan Glans
och bara en sak till ! If I was a flower growing wild and free...
8><8 = u n me ! <345678

Ursäkta internskämt..

Idag har det vart varmt och kvavt hela dagen, ganska skön omväxling till kylan som har vart här de senaste dagarna. Nu på kvällen öppnade sej himlen och vi fick världens ösregn, kan lova att det aldrig regnar så mycket hemma. Mysigt !
Innan det började regna var jag och Chandler på Young Life igen, saken vi åker till nästan varje måndag. Idag var det Mr Christmastree pageant och fyra killar svarade på olika saker och klädde ut sej till julgranar.. Haha jättekul grej faktiskt, Preston Driscoll vann om det säger er något.. Han är väldigt söt ! Haha..

Nu ska jag nana ! 

<3

Misslyckad xmas shopping


Helgen har vart bra, knappt vart hemma något alls! I fredags åkte jag med Jess till Highland Village för att köpa julklappar efter skolan! Jag kom där ifrån med ett par sandaler..? Haha.. De kostade faktiskt bara 10 dollar !

I lördgs var på en stor mall (med Angela) som heter North Park som är lite som NK, fast mycket större.. Där fanns både en Ed Hardy och en Juicy affär och jag var i himlen ! Köpte inget där inne, men gick och drömde i över en timma.. En extra kul grej var att the Jonas Brothers hängde i Burberry affären. De hade typ fem bodyguards och hela affären stängdes ner. Utanför stod minst femtio skrikande tjejer och höll på att flippa sönder, jag bara väntade på att någon skulle svimma! Fast det hände inte.. Haha. Jag köpte ett par boots från Steve Madden och en tröja från Victoria´s Secret till mej själv (= inga julklappar där heller..)... Efter det åkte vi hem och dominated (uttryck här, vi ägde det = vi åt mycket) taco bell på vägen. Träffade sedan Chandler och åkte hem till en av våra kompisar och spelade Rock Band! Kul kväll :)

Idag åkte jag och Chandler till Southlake town center (där jag var med Angela förra veckan, där modellenkillen jobbar..) för att jag ännu en gång skulle försöka köpa julklappar. Vi hälsade på Chazz (a.k.a buckleboy) och vi hade jättekul. Han hjälpte oss med lite saker och aaaahhh vad han är snygg.. Kul att träffa honom igen ! Chandler gillar honom också och tycker vi ska bjuda över honom på middag snart. Haha jag kan inte annat än hålla med. Supercharmig! Jag kom hem med två klänningar till mej själv och en julklapp haha.. Lyckad julshopping denna helgen som sagt, tre shoppingdagar = en julklapp.. :)

Hoppas ni haft en bra helg!
<3

IKEA

För trött för att blogga, blir en kortis!
Var på IKEA idag och köpte godis, glödlampa och julmust! Underbaaaart. Sugigt att de bara hade små miniflaskor, men bättre än inget ! Hittade även gifflar och var mer än nöjd. Gick runt och sjöng med i julmusiken, fast på svenska. Superkul!
Fick saffran och chokladtäckta bilar i julkalendern idag. Bilarna var goda, men orginalet är fortfarande bäst! De och de sura.. Mums! Saffranet är till att baka lussebullar, ska försöka få ihop min amerikanska familj och se hur vi lyckas.. Vojne, vojne (eller hur det nu stavas..).. Talk to y'all tomorrow!

<3

publishwho? not me..


publishme.se, sidan som jag bloggar från, störde sej sönder igår så jag kunde inte blogga.. Men iaf !

Igår var det soccerdinner med alla tre lagen från skolan, pasta, kakor och glasyrtårta ! Tacka vettja amerikanare, de vet att precis ALLT blir godare med en inch glasyr på toppen. Vi träffades i skolans kafeteria och coach höll ett litet tal. Sedan skulle alla lagen (varsity, JV och JV 2) rada upp sej på scenen och presentera sej. När jag ställer mej upp börjar alla mina kompisar skrika "Liiiiina", "Go Swedeen" och "Do it in swedish!!" haha. Coach höll en liten introduktionsgrej om mej, deras svenska tillskott, och sen skulle jag börja presentera mej. Jag tog micken och sa "Hejhej! Jag heter Lina Lundberg, jag är en junior här på FMHS och jag spelar mittfältare". På svenska. Jag tror inte en jag hann till Lundberg innan hela kafeterian var ett enda jubel. Hela mitt fotbollslag skrek och klappade händerna och jag kände mej som en riktig kändis. Drog till med en liten bugning och sa sedan hela grejen på engelska också. Behöver jag ens säga att jag fick mest applåder av alla?! Haha..

Idag var det min tur på paketkalendern för första gången i år! För er som inte vet så har vi en speciell sak som tomten sätter upp på väggen hemma när det blir december,. Den kallas paketkalender och är precis vad det låter som, en kalender med paket. Sen turas jag och Jeppe (lillebror) om varje dag att ta ner ett paket. Så om Jeppe får ett den första december så får jag ett den andra osv.. Iår så hjälpte mamma tomten på traven och skickade hit min andel av paketen från kalendern och imorse var det som sagt min tur ! Jag fick ett lipbalm som heter cookie kiss och lukter kaka, jättebra för det börjar bli torrt i luften här! Tack så mycket, tomten (;

Ikväll åkte jag med Lexie och Marie och åt queso på en mexikansk restaurang. Queso är typ en varm oströra som man doppar nachos i, jättgott! Det var det enda vi åt till middag och när vi var klara insåg vi att vi hade satt i oss en hel korg (man får nachosarna i korgar) var. De hela slutade i magknip framkallat av för mycket nachos och ännu mer skratt åt att vi ätit så mycket nachos. Kul kväll !

<3

Självklart


Idag under dagen har jag smsat lite med den där killen jag berättade om igår. Han är ganska flörtig av sej, men han har flickvän.. Han skrev iof tyvärr och gjorde en ledsen gubbe när han sa det! Haha men han sa att han gärna hänger med mej som kompis och att jag är really cool and cute.. Och även om han har flickvän så gjorde det mej jäkligt nöjd med mej själv ! Vi smsade lite till och efter ett tag kom det fram att han är en modell. Jag saaaa ju att han är snygg!! Självklart liksom, jag borde fattat det innan. Haha jag bara skrattade, det gör det ju bara ännu bättre att jag bad om hans nummer egentligen. Ska man satsa så ska man satsa ordentligt och jag valde den snyggaste killen jag kunde hitta. Jag ska försöka tvinga honom att skicka sidan med hans bilder, han har inte gjort det än.. 

Lite bilder från mitt thanksgivingbreak! 


Angela, Chan and me at the footballgame, thanksgivingday

       
Texas stadium      l       on the way to hockey game        l     at hockey game 

      
Go stars !   l    i nya pj's från släkting l   min nya klänning

<3


RSS 2.0