Stå på dig! Annars gör någon annan det..

Ibland är far min vis. Eller sage för att använda ett ord från min engelska läxa. Rubriken på detta inlägg skrev han nämligen, bland annat, i ett mail till mej idag och jag tyckte det var väldigt bra sagt ! Vet inte vad som hände riktigt, när gick min pappa och blev klok som ugglan i Nalle Puh? Vart är världen på väg? Neej, visst har han väl alltid (aja.. ibland) vart rätt smart, nu ska jag inte ljuga :)

Dagen i skolan idag flöt på som vanligt, lite klädstrul (de är för roliga, de där amerikanarna), men det får jag berätta om imorgon eller något ! Tycker det är förvånansvärt få som vill ha brev, bara Daniel., Inte för att det är så bara, men ni fattar ! Är på brevskrivar humör, skrev två stycken idag faktiskt :) Soo gief me your addresses por favor ! detta gäller tyvärr även mina fina skärhamnsflickor (Sofia inräknad) då jag just nu inte kan hitta min superfina telefonbok :(

<3

Underbar


Från skaparen av A Drop in the Ocean


Forever I pray those beautiful eyes wanna fall upon me and say 'it's alright, coz I'm yours", I'm yours




<3



Grattis Kerstin !

Det första jag gjorde idag var prata med farmor och farfar (och min familj med) på Skype! Hur mysigt som helst att se dem igen, saknar verkligen alla släktmiddagar och såna saker.. Apropå släkt så vill jag säga grattis i efterskott till Kerstin som fyllde år igår ! :D Hoppas dagen var super och att morfar var väldigt snäll mot dej :)

Annars idag har jag vart rätt mycket ute på datorn och pratat med kompisar, kul att kunna vara inne på msn samtidigt som er för en gångs skull :) Sen kollade jag och Beth på Flubber (underbar film  !) och spelade lite Monopol ! Haha intressant dag, jag vet., Men den har ändå vart helt okej.

Flubber !

Nu är det Desperate Housewives och sen ska jag nästan sova. Är supertrött och vill gärna att denna dagen ska vara slut snart. Imorgon börjar en ny skolvecka, är inte precis superpepp.. Men det får väl funka !

Hoppas ni alla har haft e n bra helg och att ni nu sover gott i era sängar, saknar er massor det ska ni veta ! Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft alla er där hemma som stöttar mej.. Apropå det håller jag nu på att komma igång med lite brev ! Så om ni vill få brev så får ni skicka er adress till mej på något sätt :) Säger som Gabbie, om jag får er adress så får ni ett brev ! :)

<3

Det ligger i generna..


Vaknade idag och var inte på topp, fick ett sms till min svenska mobil kl fem i natt från Youlian som tycker att vädret är fint och vill äta middag med mej klockan 19. Youlian har ett grymt konstigt nummer som börjar på +35, men skrev ändå på svenska., Jaa, smset var iaf, som ni kanske fattar, felskickat ! SUCK, tog ett tag att somna om!

Sov sen till klockan 11 och åkte sedan med Beth och Jay till golfbanan i en timme och stod och puttade lite. Fint väder var det, så även om golfen sög så var jag iaf ute i solen lite ! Sen satt jag och slappade lite, kollade videos på youtube och lite film på tv.
Det blev ingen träff med Alexa idag, hon kunde inte.. Men det var okej för Jay, Beth och jag åkte till ett ställe som heter Main Event och är ett stort hus med bowlinghall, biljardbord, massa spel, lasertag (typ som laserdome nästan) och minigolfbana som lyser i mörkret ! Vi bowlade, gjorde lasertag och spelade några spel, det var kul ! Väldigt roligt att vi gjorde något framförallt :)

http://www.maineventusa.net/newsite/broadband/lewisville/index.html

Sen vill jag bara säga att min familj är underbara ! Håller med er allihopa som kommenterade på förra inlägget, ni (vi kanske jag ska säga (; ) är bäst och vackrast, hur jobbigt det än må vara för andra att inse det. Det går i släkten helt enkelt, självklart är du drop dead gorgeous, farmor ! Säkert farfar med i sin platåsko, synd att man missar den synen för det låter extremt elegant :) Ni behöver inte oroa er morfar och Kerstin, jag har planerat att bombardera hela skolan med flyers med bilderna på er, alla kommer bli så imponerade :) Sen Gabbie med förstås haha ! Blev glad när jag såg att du skrivit för du är verkligen en del av vår familj, vare sej du vill det eller inte ! Fråga vem som helst av de andra och de håller med., Och som du sa själv så är du ju snyggast, så du passar ju in liksom ! Tydligen.. (;

På tal om familj så fick jag ett paket på posten från morbror D, moster  C, och kussar L och L igår igen ! Tredje nu då alltså :) Tack så mycket ännu en gång, härligt med lite svenska grejer då och då ! :) Paketet innehöll den obligatoriska tidningen, men också brio och zoo godis ! MUMS ! Sen fick jag en fin (?) teckning från Daniel och ett himla gott skratt. Insåg tyvärr min (och Daniels) humor är en annan sak som tydligen går i släkten.. Haha..

Brio, zoo och Daniels teckning

Daniels teckning
Textförtydligande ; 
Lucas och Lisa har inte målat något denna veckan, så jag skickar med min fot istället !
Kramar Daniel
PS. Lukta på pappret och se om du känner något

och på foten står det ; Gnugga här !

Haha :) och FYI så luktade jag lite i smyg och det luktade ingenting., Daniels fotsvett försvann nånstans på vägen !

<3

Östrogen

Idag har vart en fjompig dag, har vart trött och seg hela dagen. Lite fler saker har gått emot mej och jag börjar undra lite när det ska bli bättre. Var på golfbanan, men spelade inte, körde lite golfbil.

Vill verkligen, verkligen tacka så hemskt mycket för alla söta kommentarer den senaste tiden, både för homecoming och annat,  värmer supermycket ! Blir så glad att höra lite från alla er där hemma och det är roligare att skriva när man vet att folk verkligen läser :)
Sen är det grymt att Daniels båt nu officiellt har fått sitt namn, Östrogen, som Gabbie och jag ville döpa den till, helt underbart ! Även om det nu av någon konstig anledning skulle ändras så kommer den för alltid heta det för mej ! Bästa namnet nånsin på en fin båt :)

Imorgon ska jag kanske träffa en tjej från fotbollen, Alexa, supergullig ! Hon tycker jag ska bli modell och ger mej massa komplimanger hela tiden haha ! Det första hon sa till min värdsyster efter att hon hade träffat mej var "she's soo beautiful!" och hon sa idag att hon gärna vill se bilder på min familj och att de säkert är "drop dead gorgeous" allihopa (jag förklarade att så inte var fallet.. haha neeh skojja :) min familj är finare än alla amerikanare tillsammans :D)! Haha gillar tjejen.. Inte nog med att hon är världens confidence booster, hon är bara sjukt skön på massa sätt, hade vart kul att lära känna henne lite bättre :)

Fick lite frågor om hur man la upp videos, kolla här ! ; 

http://www.designadinblogg.se/2008/july/hur-man-kan-videoblogga.html

Där finns info om det och om ni klickar runt även om mycket annat som har med bloggdesign att göra !

Till Josse som undrar vilken årstid jag har nu (haha sötnöt) så kan jag ju säga att vi har finfin svensk sommar (fast med lite högre luftfuktighet), men här räknas det som höst eftersom det börjar svalna av. Tror till och med hösten började typ igår enligt almenackorna här.. Aja, fint väder är det iaf !

Har jag sagt det btw? Om ni har några frågor är det bara att ställa dom så ska jag svara så fort jag kan ! :)

<3

Piano

Det är en sak jag verkligen saknar ! Hemma brukar jag sätta mej och spela piano åtminstonde en liten stund per dag, älskar verkligen den stunden ! Bara sitta och spela, kanske sjunga en truddelutt.. Superskönt ! Här har de ett piano, men det är ett litet skitpiano som låter konstigt och så står det mitt i ett rum så alla kan höra, inte lika kul.,
Kom och tänka på detta för att jag satt och raderade saker på min dator (den börjar skicka varningsgrejer om att startskivan är full, vad betyder det? :S ) och hittade då en video på min dator, den är väl från i våras nån gång., Jag nördade mej lite och filmade mej själv för att se hur det låter när jag spelar, inte super kanske, men bara för att visa liksom.. Haha mitt ansiktsuttryck vissa stunder är klockrent, ser heldeppig ut, lever mej verkligen in i min musik..! Aja, kolla om ni vill, banga om ni är såna :) och förvänta er ingen rockstar, jag är som jag är och spelar fel ibland., Sjunger som en gås på några ställen med, men det bjuder jag på ! Denna är lite till Amanda med eftersom jag aldrig fick visat henne att jag kan spela denna låten..



Idag hände inget speciellt annars, fick ingen detention på engelskan iaf ! Var för sneaky :) Nu ska jag läsa lite bok och sen försöka sova, är hur trött som helst! Kan säga att helgen är mer än efterlängtad denna veckan ! Vill ha sovmorgon :)

<3

Skolan

Sitter i skolan och soker fakta om aborter, ska skriva om det i engelskan.. Deras reaserch papers ar mycket svarare an de vi gor hemma, kallorna maste vara dokumentarade jattetydligt! Jag pallar inte riktigt och de runt om mej sitter och spelar slimesoccer sa det ar inte bara jag som fuskar !
Nu maste jag sluta sa inte min larare marker nagot.. Tror jag skulle fa fett med detention om det blir sa !

PUSS
<3

Janice Dickinson

Har ingen riktig lust att skriva idag, inget att skriva om. Har haft lite hemlängtan, sov inte jättebra och lite andra missöden har spelat in och gjort min dag till en av de sämre.. Fick iof supersött sms från Gabbie imorse som har muntrat upp mej lite under dagens gång :)
Sitter och kollar på Janice Dickinsons show, rätt kul grej som jag och Beth är hooked on! Finns den i Sverige? Det handlar iaf om Janice's modell agentur, hon har köpt ett hus och flyttat in tillsammans med några av sina modeller för att hålla koll på dem. Detta innebär massamassamassa drama och att man rätt ofta får se Janice helt osminkad och även om det nästan kan vara mardrömsframkallande (iaf den sista grejen) så är det underhållande som sjutton! Håll utkik efter detta med andra ord :)


Tänk er detta utan smink en lördagsmorgon...

Hörs imorgon

<3

Ny design !

Är den inte fiiin? :D (Säger ni nej så får ni spö..)
Har jobbat med den lite ikväll, ska ändra lite mer saker när jag får mer tid! Om ni fortfarande har den gamla designen så är det bara att "uppdatera" sidan, trycka på F5 eller den lilla runda pilen uppe till vänster bredvid namnet på hemsidan, så får nu se resultatet !

:)

Nu måste jag egentligen sova för annars kommer mamma svimma.. Men idag har jag testat på lite golf, var inte superbra precis,. Fast det är väl därför man ska träna ! Tror jag kommer kunna gilla det rätt mycket.. :) Bättre än kören iaf !
Imorse på fotbollsträningen sprang vi mycket ! Vi skulle springa ett varv på löpbanan, göra 30 situps och 25 armhävningar och repetera det 4 ggr. Jag sprang på som vanligt och var klar som nummer två i hela laget, långt före resten ! Hur glad som helst, det visar att jag inte har gått och blivit sämre utan att jag bara inte är van vid deras andra övningar,, När det bara är spring så är jag på topp ! Folk i laget kom upp och frågade om jag gillar att springa longdistance.. Haha :)
Tyvärr var det inte några morning announcements idag heller och det var förfärligt få som hade gula tröjor på sej.. Jag hade haft det om jag haft någon, men det är ju inte så lätt utan..

Aja, nu ska jag sova !

<3

En banan och en gorilla

Förra veckan började vår skola med morning announcements på tv istället för bara i högtalarna, så numera är det några elever som rapporterar saker på ett lite fyndigt sett. Imorse hade vi study hall med fotbollen och ännu en gång var det lite lekar på g. Om man misslyckades med något så fick iaf de andra bestämma en "dare" (typ som konsekvens i sanning/konsekvens..) som man skulle göra. Precis när en tjej hade gissat fel på en fråga så gick morning announcements gänget förbi med en kamera och vips så var hennes dare att vara med i progammet på något sätt. Fråga mej inte hur, men det hela slutade med att hela mitt fotbollslag jagar denna tjejen (Lexi) ner för en korridor och till slut trillar ihop i en stor hög. Morning announcements snubbarna var överlyckliga och det kommer antagligen visas imorgon ! Haha !

En sak jag har glömt att berätta hände i fredags på vår homecoming footballmatch ! I pausen efter tredje kvarten sprang det helt plötsligt ut en banan och en gorilla på planen. Först kom gorillan och sedan bananen och de sprang, så fort de kunde, rätt över hela planen. Bananen jagade gorillan för att seniorsen som var i dräkterna (för det var ju ingen riktig banan liksom..) ville vara lite orginella ! Killarna hoppar iaf över det innersta staketet runt planen och sedan fastnar tyvärr gorillans päls i det yttre staketet och en lärare hinner ifatt honom. Bananen gömmer sej en stund bland skolbussarna i närheten, men till slut hittades han med. De blir båda arresterade av polisen och fick sitta 16h i fängelse ! Det är stora protester över hela skolan just nu, alla tycker att de överreagerade., Här har ni en video på det iaf, herregud vad vi skrattade först !



Lyssna efter skriken i slutet, hela publiken ropar "let him go!". Polisen lyssnade inte., Imorgon ska iaf alla ha på sej gula tröjor för att protestera, tyvärr har jag ingen., men ska bli kul att se hur många som gör det !

Sen måste jag bara lägga till en sak till. Det är nämligen så att det idag blev ungefär 99% säkert att jag ska till Gabbie den 22 november ! AAAH! Ska bli så himla kul att träffa henne igen, två månader exakt idag ! Håller tummarna så hårt det går :)

<3

Gårdagen

Efter massa fix och hårlockning och grejer så var jag klar ca 2 min innan Tyler skulle hämta upp mej. Ungefär 15 min senare ringde han upp och var totalt vilse (vid huset bredvid kom vi på sen). Han hade en GPS men körde fel ändå, det visar att min område är stört stort och förvirrande (och att han har sämre lokalsinne än mej) ! Men iaf, han hittade hit till slut och vi åkte hem till hans bästa kompis Steven för att ta kort med de andra vi skulle till festen med.
När vi kom dit var det massa föräldrar där och efter att ha väntat ett tag så gick vi ut till grannarnas trädgård för att ta bilder och herregud vad bilder det togs! Vi var där ute i säkert en halvtimma och tog bilder i olika kombiationer, med typ tio olika kameror.. Här är ett smakprov !

Mallorie and me   Jag och Tyler   Melissa, me, Mallorie and Kaci

Homecoming
Tyler, jag, Steven, Mallorie, Clint, Kaci, Matt och Mallorie

Sen åkte vi iaf vidare till en italiensk restaurang och åt middag. Jag åt en rätt god ravioli grej och var den enda i sällskapet om inte spillde ! Haha.. Sen fick vi en gratis efterrätt också eftersom det var vår homecoming.. MUMS !

Efter det åkte vi vidare till en mack och köpte (haha ni kommer dö) energidryck för att de andra ville bli lite speedade. Sjukt kul hade jag åt det iaf.. drack ingen energidryck heller, kändes inte säkert efter att de hade frågat om jag någonsin hade haft hjärtproblem (för folk har tydligen fått hjärtklappning av dem).. :) Sen bar det till slut av till skolan och dansen.
Väl inne mötte jag massa folk jag kände, de brasilianska utbytesstudenterna, massa från fotbollen, en kille från min engelska och lite nytt folk ! Dansade lite, men var inte på jättehumör, fick mej att tänka mycket på hemma och alla våra danser.. Här dansar de helt annorlunda, antingen står de och "guppar" lite på stället eller om de har en partner så står de och gnuggar sej mot honom/henne. SHEAT va de är porriga med varandra, man blir typ äcklad.. Helt sjukt! Med andra ord; ingen fisk, ingen leroy "stor och liten boll", ingen kebab, ingen kundvagn, inte det minsta vev eller spanien-dans. Saknade det något enormt ! Istället hade de liksom bestämda danser till olika låtar som alla gjorde.. Haha kände mej helt borta och gick och pratade med Erica och Daniel (de brasilianska utbytesstudenterna)  en stund :) Iaf tills "Cha Cha Slide" kom på, då skulle ni sett mej ! Den lyssnade vi jättemycket på när vi var på Dana cup med laget för massa år sen så den kunde jag :)

Efter dansen åkte vi via Mallories hus och sen släppte de av mej hemma på creek view. Hade en rätt bra kväll, hade deffinitivt kunnat vara sämre, men samtidigt lite bättre med.. Ni hade ju kunnat vara där !

<3


Homecoming

Japp, så idag var jag på homecoming ! Stressade runt hela dagen, köpte grejer och fixade hår och smink, tog massa kort och jag vet inte vad mer. Nu är klockan kvart över ett och lilla Lina är tröttare än en död fisk. Detta betyder att I'll tell y'all about it tomorrow ! Skriver imorgon bitti när jag vaknar, er kväll med andra ord, för nu ska jag avnjuta min andra dejt för dagen (eller kanske man ska säga dejter i plural?), Ben och Jerry väntar nämligen här bredvid. Lite "everything but the.." och en film ska få avsluta denna kväll !
Men som sagt, håll utkik efter inlägg imorgon kväll :)

<3

Mum and Garter day !

Sista och knäppaste dagen av homecoming veckan. Alla skulle ha på sej sina mum's/garter's, eller aah alla som hade någon iaf ! Det betyder en hel dag av prasslande och plingande och "OMG your mum is awesoooome!" skrik. Herregud, har nog aldrig vart så trött i mitt huvud förut !
 Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen, men här får ni lite bildbevis på att amerikanare verkligen går fullt ut med såna här sjuka saker.,



Bilden är lite extremt humoungus, men det är bara för att ni ska se ordentligt.. Kolla in liksom ! Detta är alla i mitt lag som har en mum (det betyder oftast att de har en date). Här kommer lite mer ögongodis..

Mums      Me and Amanda !

Ja, fullt seriöst, det var så här alla såg ut i skolan. Det ni inte ser är att det finns massa bjällror på allas grejer också så man låter mer än tomtens släde när man rör en muskel.. Lovely !

Skönt var det iaf med pep rally, det betyder nämligen att alla våra lektioner är lite kortare under dagen :) Så vid klockan två samlades alla ute vid fotbollsplanen (vi var tvungna att vara utomhus för att alla skulle få plats på samma gång..) och pep rallyt var igång ! Cheerleaders cheerade, dansare dansade, bandet spelade och vi klappade och jublade. Som taget ur valfri high school film/serie, lika kul varenda gång ! Tog lite bilder här med ;

Pep rally   Cheerleaders !   Dansare
Fotbollslaget        ll      Cheerleaders      ll    Dansare

Efter pep rallyt åkte jag med Kaci och Mallorie och fixade naglar inför homecoming, har såna där plastnaglar nu är superkonstigt ! Haha men de blev fina, vanlig fransk manikyr med ett peacemärke på varje tumme.. Haha, det är jätteinne med peacemärken! och tie dye..,

Sen var det iaf footballgame och där hängde jag med fotbollskompisar och hittade den sötaste blåa killen jag nånsin sett. Ja, ni läste rätt. Blå kille. Han och hans tre kompisar hade målat sej blåa från topp till tå (för att blått är en av vår skolas färger :) ) och skrivit J A G S (en bokstav på varje) med vitt på magarna. Jags för att vårt djur är en jaguar och det är vårt smeknamn.. Killen hade iaf världens finaste ögon! Hah sen vet jag inte om han hade vart snygg alls utan färgen, men guuud.. Snygg mage hade han med.. Haha, kul att spana killar ibland ! Vi bestämde några stycken att vi ska göra det till nån match denna säsongen och att jag ska vara blå fast med gult kors som i den svenska flaggan., Hoppas det blir av för det hade vart grymt kul !

Eftersom det var vår homecoming match så var pausunderhållningen lite speciell, temat är ju candyland! Tog lite bilder åt er alla, tyvärr ingen på den blåa killen, fick inte läge till det.. Men här kommer de :)

     
Rosettes ! (danslag)

   F M
Bandet ! Vår skolas band har typ 200 personer.. På bilden till höger skriver de FM (=Flower Mound)

Nej nu ska jag sova ! Imorgon är det homecoming och då måste man ju var utvilad.. Hoppas det blir kul, har inte jättehöga förväntningar, men ändå :) Ha en underbar lördag !

<3

Jaguar spirit day

Ungefär så amerikanskt som det kan bli. Alla skulle ha på sej något som hade med skolan att göra, vitt/marinblått/silver eller någon skoltröja eller nåt med FMHS (Flower Mound High School) på. Detta togs inte på fullt allvar, kanske hälften hade något sånt på sej, det som är amerikanskt är vad som händer på eftermiddagen.,

Ledtråd ;

Sam and Hannah !

Morgonen var som vanligt, var huur trött som helst och inte så jättepeppad på fotbollsträning. Inget att göra åt det, åkte till skolan och tränade i 1h och 20 min, lite längre än vanligt. Det betydde att vi hade 18 minuter på oss att byta om. Alla springer in, ungefär hälften duschar (Har jag berättat om det förresten? Att rätt många inte duschar utan bara använder en hårtork för att torka svetten i hårbotten och sen plattar det? Suuuperäckligt iaf om ni frågar mej, fattar inte hur de kan göra så.. Alla är verkligen genomsvettiga från träningen ! Aja,.) och sen klär man på sej och sminkar sej, fönar håret och plattar det osv. Panik i omklädningsrummet med andra ord,.
På engelskan (som jag kom i tid till trots den korta tiden!) blev jag lite kompis med en kinessnubbe, han är asball ! Puttade till mej två gånger när jag höll på att somna :)
Efter skolan kom Jay och hämtade upp mej och vi åkte hem. Jag hämtade min tie dye t-shirt (bara för att mitt fotbollslag är kära i tie dye) och så åkte vi direkt igen ! Det var nu det hände, det superamerikanska. Min skola har nämligen en parad på homecoming week. Jag hade trott att det var nån liten grej inom skolan, för att skapa lite school spirit liksom. Jag hade fel.
Vi fotbollsspelare (tjejer och killar) hade en "float" (typ ett dekorerat flak) precis som de flesta andra sporterna och några klubbar också hade varsin ! Med andra ord kanske en femton-tjugo flak. Vi åkte ner längs med vägar som var avstängda för vår skull och folk stog och skrek och vi kastade godis till (på ifall de såg elaka ut) dem :) Och detta var för min skola, en high school liksom ! Haha allt är så överdrivet här, helt sjukt ! Alla frågade mej vad jag tyckte om det och jag var mållös. "American" var det enda jag fick ur mej., Hah men vi hade sjukt kul iaf och vi åt nog lika mycket godis som vi kastade ut :)

(Klicka på de små bilderna för att få dem större) 

Soccerfloat !  Me and Marie !  Soccerfloat with people  Crowd 
Tom soccerfloat     ll Jag och Marie :) ll Full soccerfloat  ll Folkmassan som kollade på


Alla tjejer som spelar fotboll, JV och Varsity

Ikväll skulle jag fått min mum av han som jag ska på homecoming med, men han var fast på en football match tills nu så vi ska ta det imorgon i skolan istället. Om imorgon blir så freaky som jag tror så kommer ni få se mycket bilder !

<3

Wonka nerds

Yope, precis vad det låter som ; Nerd day ! Har skrattat hela dagen, folk är sjuka här :) Klädde inte ut mej själv tyvärr eftersom jag inte har tillräckligt med extremt nördiga saker här för att göra det ordentligt och man vill inte vara lite halvnördig bara för det kan misstolkas.. Fick tagit kort på en tjej i choir, supergullig verkligen ! Man ville bara lyfta upp henne och stoppa ner henne i fickan!

Neeerd

Efter skolan idag fick jag skjuts hem med en tjej från min engelska, Mallorie, och hennes kompis, Kaci. De skulle hjälpa mej göra en garter till Tyler, min date på homecoming. Det är nämligen tradition hör i Texas att killarna ger tjejerna en mum och tjejerna ger killarna en garter, fråga mej inte syftet av det hela ! En garter är en plastblomma med en nalle på som har massa band hängandes ner med klistermärken och bjällror och grejer på och killarna har dem runt armen. En mum är två såna plastblommor och band som går nästan hela vägen ner till golvet (beror lite på hur stor killen gör den) också med bjällror och klistermärken och man har den typ som en brosch. De blir tydligen bara större och större för varje år och alla försöker irritera sin date genom att få dem att göra så mycket oljud som möjligt.. Haha :)
Aja, de skulle hjälpa mej iaf så vi åkte till en affär och köpte massa crap och åkte sedan hem till Mallorie. Vi pysslade med grejen i typ två timmar och resultatet blev såhär ;

Garter  Garterbear

Fint? Fråga inte mej ! Man skulle iaf göra den lite personlig och han spelar football och har nummer 89., Haha jaa.. Så det där är en garter ! Ser fram emot homecoming lite mer nu när den närmar sej, trevs jättebra med Mallorie och Kaci idag med och det är dem och deras killar vi går med :) Ska med dem på matchen nu på fredag och kanske sova hemma hos Kaci efter homecoming på lördag ! 

Pappa är här nu med så jag har pratat med honom i telefon två ggr, jättemysigt :) Hoppas på att han kanske kan komma och hälsa på nån gång snart !

Nu ska jag naanaa !

<3

Doublemint gum - double your fun

Skrev detta igårkväll men internet var sönder., bild och nytt inlägg kommer ikväll ! :)

Jaa, twin day alltså. Man skulle hitta en kompis och klä sej precis likadant som denne och alla passar på att klä sej rätt fjompigt. Min twingrej körde ihop sej lite så jag hade vanliga kläder, men här är en bild på några i mitt lag som körde triplets !

 Triplets

Vi hade förövrigt upperbodyfotbollsträning idag, tjena vad det känns i mina axlar ! Är verkligen inte van vid att lyfta så mycket såna här vikter och grejer, hoppas det blir bättre snart..

Annars idag åkte jag till golfbanan efter skolan och körde lite golfbil och hängde i solen i en 40 minuter ungefär, jättehärligt! Njuter för fullt så fort jag är utomhus nu för tiden eftersom det inte blir av så ofta..

Pratade med snubben som jag ska på homecoming med idag i telefon och Jay fick pratat med hans föräldrar som han ville. Väldigt skumt att de är så överbeskyddande här, de utböt alla telefonnummer som utbytas kan och pratade på i säkert tjugo minuter ! Det hade väl aldrig hänt hemma.

Apropå hemma så är min pappa alldeles strax påväg till min del av världen, han ska till Chicago och jobba i tre dagar ! Han kan tyvärr inte komma hit på grund av tidsbrist, vilket jag blev lite deppig över, men han säger att det kommer fler gånger och det hoppas jag på (:

 

Biggest looser, ett tv program om överviktiga människor som tävlar om vem som går ner mest i vikr, började idag så Beth har vart helt nipprig hela dagen. Det är hennes favoritprogram på tv och hon hade värsta nedräkningen sista timmen innan det började, ” 42 minutes !” hörde man henne skrika lite plötsligt., Jag försökte kolla på det men fastnade inte riktigt, får se om det blir bättre snart !

 

Jag har bestämt mej för att jag ska ha min rosa klänning från Bali till homecoming och att jag ska fixa håret själv, kanske locka det eller nåt. Jag vill inte gå till nån frisör eller så, det sparar jag hellre till prom i vår !

 

Fick veta idag att kören ska på en fyradagars trip i april till Coupus Christi, ett ställe som ligger på Texas kust – alltså vid havet ! :D Jag blev överlycklig, hoppas jag kommer kunna åka med på den.,

 

Nej., Förlåt för ett supervimsigt inlägg, har precis pluggat in 40 ord till engelskan och 10 ord till kören så jag är lite snurrig. Hoppas ni har en fin onsdag !

 

<3


Skittles - Wear the rainbow

Hela högen

Med andra ord - Tie dye ! Det var dagens tema och jag gick till skolan i t-shirten vi färgade med laget häromdagen :) Alla i laget, förutom en som hade glömt, hade något tie dyeat på sej, såg väldigt kul ut ! Vi satt hela study hall och pratade och flummade, tog kort och lekte en charadliknande lek, jättekul ! Vi var i lag, bondiner mot brunetter, och vi skrattade så vi höll på att dö åt en tjej som gissade hela tiden, oavsett vilket lags tur det var. Hon insåg efter att hon hade svarat att hon hade gjort fel igen och skrek hela tiden "aaaah diing it !" som är typ en förfinad svordom här., :)

Juniors    Soccergirls (:   Jag och Katie 
Alla juniors i fotbollslaget    l    Hannah, Sam och Marie    l    Jag och Katie               


Tyvärr var inte resten av skolan lika duktiga som oss, det var inte jättemånga som hade tie dye på sej. Fast det var fler än vanligt (för ja, folk använder faktiskt såna kläder här till vardags..)., Skolan var pyntad med massa färglada jättekarameller och pappersgrejer i korridorerna och på fönstrena i kafeterian hade elever i "art" målat candyland mönster :)
För att dagen skulle få fortsätta i homecoming anda så kom en kille från min engelska fram till mej när lektionen var slut. Vi har inte pratat innan så jag blev lite förvånad. Efter en stund frågar han om jag ska på homecoming och jag sa att jag inte visste och frågade om han skulle dit. Han ba "Jaa., Jag hade lite hoppats att du kanske ville gå med mej.." haha jättenervös och übersöt ! Jag svarade "sure !" och han sa "really?" och såg jätteglad ut :) haha ! Så nu har jag tydligen en date ! Väldigt oväntat, men känns kul :) Han är kanske inte drömprinsen, men verkligen helt okej ! Och deffinitivt en möjlighet till en bra kompis :) Nu måste jag bara helt plötsligt fixa med klänning, skor, hår, smink och en garder (typisk texasgrej som tjejen ger till killen, killan gör tydligen något som kallas för mum till tjejen., fattar inte vad det är, men måste tydligen lista ut det till snart !)., Haha, får höra lite med folk i fotbollen :)

Annars idag har tre personer trott att jag pratar tyska när jag pratade med Gabbie i telefon, jag pluggat lite och lärt mej 25 av 40 engelska ord som jag ska kunna till i övermorgon, jag har ätit nästan en hel Ben and Jerry's (S'mores var smaken av ära, tyvärr inte den bästa nånsin men helt klart godkänd :) ) och kollat på Cowboys-Eagles footballmatch på tv ! Jag och Beth var ute och cyklade lite, fett underskattat för det är verkligen härligt, och sen spelade vi lite basket på deras lilla basketplan. Rolig och händelserik dag ! Jag fick också brev från Daniel och Catrin med familj igen, ännu en tidning ! Jättekul :) Fick också en superfin ram med bilder på kussarna mina och Lisas små fotavtryck på ett papper :) Lite fler dekorationer till mitt rum ! :D

:)  Kussarr !

Imorgon ska jag på frukost tillsammans med alla andra utbytesstudenter på vår skola, har ingen aning om vilka några av dem är., Hoppas det är lite roligt folk så man kan ha några på skolan som gör samma sak! De är tydligen 11 förutom mej på vår skola så någon måste väl vara lite rolig?! Håll tummarna ! Sen tror jag att min klädsel kan bli rätt galen imorgon, ni (och jag) ska få se !

<3

Homecoming week

Det är vad som börjar imorgon ! En väldigt amerikansk grej som jag inte alls förstår mej på, men som jag förväntas delta i om några timmar. Vi har olika grejer vi kommer ha på oss, ett tema för varje dag denna veckan och för att det hela ska bli lite spännande så där så tänkte jag avslöja det dag för dag istället för allt på en gång! Lite busigt och finurligt sådär på samma gång., Det ni kan få veta är att årets tema är "Candy Land", tydligen något spel eller något., Allt ska iaf ha med godis att göra, jag ser inte riktigt kopplingarna i de flesta temana, men det tar vi sen !
Så i alla fall, en speciell klädnad varje dag är en del av homecomingweek. Vi i fotbollslaget ska också fixa ett flak till oss och fotbollskillarna som vi ska åka runt med någonstans och kasta ut godis till några. Fråga mej inte var och till vilka, ska folk stå och kolla då? Är det som en parad? Haha jag har ingen aning. Flaket ska iaf gå i temat Candy Land då förstås så vi ska ha pepparkaksgubbar i fotbollskläder som spelar fotboll med en gigantisk mintkaramell, mål gjorda av polkagrisar och konor som ska se ut som candy corns. Sen ska vi ha vattenflaskor fulla med godiset som vi ska kasta ut till folket som jag fortfarande inte har någon aning om vilka det är ! Jag tror att detta kan bli en ganska speciell upplevelse..
På fredag är det förstås homecoming game och på dagen är det ett pep rally som alla i skolan går på. Eftersom att min skola är GIGANTISK så betyder detta att det måste hållas utomhus vid the footballfield för att alla ska få plats. Jag får en känsla av att detta pep rallyt kommer bli ännu mer galet än det andra jag var på., Tjiho.
Sen på lördagen är det dags, det är då det händer. Homecoming alltså. Balen som avslutar homecoming week. Shit vad alla pratar om det, vad man har köpt för klänning, vem man ska gå med osv. Jag har ingen date och har ingen aning om vad jag ska ha på mej ! Haha, får höra med lite kompisar och fixa det denna veckan. Är inte det minsta deppig över att jag inte har nån date (som alla andra tjejer), så länge jag har några kompisar att gå med kommer det säkert bli jättekul :) Bara att hoppas att alla mina kompisar inte har killar.. (;
Så detta är vad som väntar den kommande veckan, ska bli en spännande och annorlunda upplevelse ! Jag får hålla er uppdaterade och förklara mer ju mer jag fattar, kan tänka mej att det låter helvimsigt för er nu eftersom helvimsig är precis vad jag är!

Idag var jag förresten på Grapevine Mall och shoppade lite med en tjej från Norge som jag träffade på flyget hit! Hon bor tydlligen bara en halvtimma ifrån mej, skönt att ha någon så nära ! Vi hade jättekul, underbart att gå runt och prata svenska igen och jag trivs verkligen bra med Christina (aah det är det hon heter.,:) )! Vi bestämde att vi ska försöka träffas med våra amerikanska kompisar och kanske hälsa på varandra i skolan och gå på någon footballsmatch tillsammans, hade vart jättekul om det blir av :)
Jag var inne på forever 21 för första gången, underbar affär ! Jag köpte ett par oliniga shorts som är höga i midjan, ja ni lästa rätt, höga (!) i midjan. De var faktiskt bekväma och jag kände mej lite cool ! Sen hittade jag en jättesöt gräddvit topp med och efter att vi hade kommit fram till att vi ändå inte går på samma skola så köpte Christina samma saker., Haha! Visar er bilder så fort jag har tagit några så ska ni få se :)
Åkte bil med Beth som chaufför bara för att kolla in den nya bilen (som btw är en ford, mörkgrå, pappa och Daniel. Kan tyvärr inte ge er mer information för det är det enda jag vet.. Kan iof också berätta att den har automatiska fönsteröppnargrejer, så man slipper veva ner rutorna och ett roligt ljud till blinkersen :) ) och lekte lite smygfotograf när jag hittade kameran i väskan.

Driver !
Jaa, jätteball bild., Men lite häftigt att hon kör ! Fyller 16 om drygt en månad, då blir roadtrips varje dag :)

Pratade ett rätt långt samtal med Gabbie nu på kvällen med, jättemys ! Så himla skönt att hon är här också, hade verkligen vart mycket jobbigare om man hade vart ensam. Det går inte att beskriva för er där hemma hur allt här känns, men mellan oss så.. Vi kan säga såhär att även om vi inte känner samma saker så kan man liksom sätta sej in i situationen och förstå vad den andra menar och det är väldigt bra att det funkar :)

Nej nu ska jag ta och vila upp mej lite, händelserik dag imorgon !

<3

Bil

Imorse var allt precis som jag trodde, satt och slappade i en fåtölj, kollade på tv, spelade lite dataspel med Beth, väntade på en orkan och aah., ni fattar, lite vardagliga saker helt enkelt. Tiden flöt på till ung klockan två när Jay kommer och undrar om vi vill åka med och köpa en bil. Haha vaddå random? Vi har en orkan påväg, så vi kanske inte borde lämna huset.. vad tycker ni, ska vi inte ta och köpa en bil? Jag och Beth fattade nada, men åkte med. Vi åkte till en dealer och de köpte faktiskt bilen ! Jag var helchockad, Jay fnissade lite och ba "hah när jag vaknade imorse hade jag inte en tanke på att köpa en bil". Ofta ! Ofta man bara åker och köper en bil sådär !? Trodde inte jag man gjorde iaf., Beth har bestämt sej för att bilen är hennes och satt hela kvällen och kollade på iPodgrejer att sätta in i den så vi kan lyssna på vår musik när hon kör :) Niice !
Det är väl egentligen vad som har hänt idag, annars har vi hållt oss hemma. Såg Legally Blonde 1 och 2, älskar dem ! Visst är de lite halvblåsta och typ precis likadana, men helt underbara :)

haha

Imorgon ska jag då kanske träffa Mikayla och dom, ska höra från henne imorgon., Annars ska jag till Grape Wine Mall och träffa den norska tjejen jag träffade på vägen hit och några av hennes kompisar :) Hoppas lite på den senare grejen, hade vart grymt kul att träffa henne igen ! Hon bor tydligen inte så långt härifrån så vi kommer kunna hänga lite under året, fett skön tjej också :) Men vi får se som sagt.,

Hoppas er helg har vart suuuper

<3

Ike

Hade det bästaste telefonsamtalet på länge idag, trots att jag knappt kunde höra hälften var det helt underbart. Pratade med Amanda och Gabbie via Skype (det är saker som Skype som gör mej stolt att vara svensk), första gången jag hörde Amanda sen jag åkte ! Hur härligt som helst verkligen, kom på hur bäst hon är :) Sen hade vi en liten bölstund framför cam på msn,. Sånt som händer ! Hur gött som helst var det iaf att vara lite vi igen :)

Matchen idag vann vi, tror min skola är rätt bra på football ! Vi slog Haltam med 37 - 0 :) Jag och Beth satt med Mikayla och hon presenterade oss (mej) för loads av hennes kompisar, jättekul ! Fick inte tag på några från fotbollen så dom träffade jag aldrig,. Men som sagt, kul match ! Har lite bilder jag ska lägga upp när jag har tömt min kamera :)

Imorgon väntar vi besök av Ike, en helt gigantisk tornado som är på väg. Vi kommer inte få se hans värsta sidor utan bara ung 8inch regn och 110miles/h vind, fråga inte mej hur mycket det är i svenska mått, jag är alldeles för trött för att räkna ut sånt ! Men som sagt, oroa er inte, Ike verkar vara en hyvens tornado som gillar små svenska flickor och kanske också FloMo Jags (min skolas smeknamn) eftersom han tar en omväg runt oss :) Är dock lite sur på honom ändå eftersom han tvingar mej att stanna inne hela min lediga lördag och antagligen delar av söndagen., Vilket suger eftersom jag nog skulle träffa lite kompisar hemma hos en kille och ha hot tub party på söndag.. haha vi får se hur de blir !

Creepy
Ike ! Fattar inte varför de inte kunde döpa honom till Ika (som i Ica, mataffären..) istället så hade jag fått kunna flabba lite., "I'm here, right in the center of Ika and you can just see the devestation" haha., hade kunnat bli kul !

Hoppas ni har en härlig helg och att ni slipper tornados ! Fast jag tycker faktiskt lite i smyg att det ska bli lite coolt att få se ett sånt här oväder på nära håll.. Men om Ike lämnar stora skador efter sej så får ni gärna glömma bort att ni precis läste det där ! Vill ju inte verka okänslig.

<3

Lyckad lunch

Hade superkul idag på lunchen, mycket mer min stil på folk och vi pratade om allt mellan himmel och jord ! Det kändes lite mer som mina fina vänner där hemma och det känns jättebra att veta att det finns sånt folk här med :) Har verkligen saknat lite liv och glädje, det saknade inte detta bordet ! Vi var nog mest högljudda i hela cafeterian :) Lovely !

Idag på fotbollsträningen sa en tjej (Katie) att hon nog ska ha fest snart och att hon kunde ta hem rätt många, kändes som att hon syftade på mej med! Jättekul, börjar passa in lite mer nu :) Hittat min plats lite i de olika klasserna och så, skönt för man blir lite mer avslappnad då ! Sen har jag faktiskt vart här i tre veckor nu, tiden går rätt fort., En hel spanienspråkresa har liksom flugit förbi bara sådär :) Kan inte fatta att halva september snart har gått ! Helt sjukt.,

Nu ikväll kontaktade Mikayla (tjejen som bjöd med mej till lunchen) mej på facebook och frågade om mitt nr till en kille som satt med vid bordet på lunchen. Hon undrade om jag var intresserad av honom, han hade tydligen sagt till henne att han gillade mej! Fattar inte riktigt hur man kan veta det efter en lunch på 30 min, men det var väl trevligt ! Hon undrade om jag kan tänka mej att gå på en date med honom (hon och hennes pojkvän skulle självklart vara med också och hålla koll på grejerna..? haha dubbeldate asså)., Svarade att jag gärna vill träffa honom lite först, om jag ska vara ärlig är jag inte helt säker på vilken av killarna han är., Eller jo, men jag kommer inte ihåg hur han ser ut. Ingen hottie iaf, för det hade jag kommit ihåg (; Nu ska jag äta lunch hos dom imorgon igen ! :) Ser fram emot det! Sen ska jag prata med Amanda på skype och efter det ska jag på football game med Beth ! Blir nog en bra dag :)

:D
Hade på mej min nya tröja idag (Junkfood)  ! Haha älskar den :)

<3

Jag behöver dig mer än jag älskar dig.,

Fick ännu ett paket idag! Denna gången från familjen där hemma :) Det innehöll sex böcker (jag vet att jag är en nörd, bara blev så lässugen när jag kom hit..), min handväska (<3), paket till Beth, två pennor, Auiis vykort (<33) och en suupersöt t-shirt ! Blev jätteglad, trodde inte det skulle komma förens nästa vecka :) En av böckerna heter "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" (därav dagens rubrik) och jag gillar det namnet nåt extremt, vet inte varför., Har velat läsa den ett bra tag och nu ska det göras ! :)

:)
Älskar t-shirten, lägger upp en bild med mej i den snart ! :) Måste visa min Tony Romo tröja också ju..  Sen är det Lite spooky hur de två böckerna längst upp till vänster ser ut som en tjej tillsammans., Apan är självklart Auis kort, tack sötis ! :D

Annars idag har jag kört golfbil och, haha du kanske har rätt Amanda, jag börjar bli riktigt bra ! Racear fram på minivägarna mellan hålen och Jay försöker få mej att sakta ner i svängarna., Är lite fartgalen, kan inte hjälpa det !
När vi var på golfklubben kom en tjej från skolan fram till mej (hon som säger "snaps" hela tiden) och frågar om jag vill äta lunch vid hennes bord imorgon. "I've told my friends a lot about you and they think you're soo cool ! They're really excited to meet you, especially the guys coz I told them you're HOT !" klämde hon ur sej på typ två sekunder. Jag skrattade och så ja, så imorgon ska jag sitta vid hennes bord ! Ska bli kul att träffa lite nytt folk :)

Nu ska jag nana !

<3

En busschaufför, en busschaufför, det är en man...

med glatt humööör ! :D

Idag har jag, för typ tredje gången, åkt skolbuss hem från skolan helt själv ! Inte den roligaste upplevelsen eftersom hela bussen är fylld med typ 11åringar som bråkar och skriker, men helt okej eftersom jag inte har nåt annat alternativ ! Höjdpunkten med resan är när jag är ensam kvar med chaffisen (ja, jag hoppar av sist..) och vi har vår lilla dagliga pratstund. Han är en go gubbe på ca 67 bast som har vart i Tyskland två gånger på typ sextiotalet och alltid har på sej en blå keps och han är allti helt underbart glad ! Han vet precis var alla barnen som åker med honom bor och han frågar alla hur dagen har vart när han släpper av dem. Han kör buss nr 404 och har antagligen gjort det de senaste 30 åren., När man åker med honom på morgonen så säger han alltid "Do something nice for someone today!" när han släpper av alla vid skolan. Skön gubbe, tänker ni, vänta bara ! The best is yet to come. För gissa vad han heter, alla busschaufförers busschaufför.. Bubba :) Han heter Bubba, fullt seriöst ! Bubba the busdriver is his name och han är den enda anledningen till att jag inte bangar skolbussen och typ går två timmar för att komma hem varje dag. Klockren hela han, utifrån och in ! :)


Förutom min busdate med Bubba då så har jag inte gjort något alls. Pluggat lite iof, men inte jättemycket., Börjar slappa till mej lite nu ! Känns skönt, det spelar ju ändå ingen roll vad man får för betyg här :) Sen är deras prov typ superlätta eftersom de alltid har multiple choice grejer och om man är lite halvintelligent på ett hörn så kan man faktiskt oftast lista ut svaret genom uteslutningsmetoden :)

Såg Hole in the wall igen på tv, måste säga att jag känner mej lite slagen av versionen där hemma.. Klart att Björn Gustafsson ska gå och göra skiten, hur mycket skulle man inte ge för den synen? Kan inte annat än att tacka gudarna för youtube :)

Sov gött och dö inte av avundsjuka, västtrafiks busschaufförer är inte all bad faktiskt (fast de är inte Bubba ! :D) :)

<3


Möjligtvis Sveriges nästa Sörenstam?

Hemma sjuk igen., Av 10 möjliga skoldagar har jag vart hemma två, bra början på terminen ! Hah., men jag var faktiskt hos doktorn och allt, de tar väldigt mycket seriösare på en jätteförkylning här än hemma. Fick medicin för näsan, penicillin för någonting och vitamintabletter, det ni ! Kände mej som värsta junkien när jag tog allt förut., Fast iof, efter att ha sett Linnéas skrivbord de senaste månaderna ska jag inte klaga !

Så idag har jag som sagt vart hos doktorn, efter det åkte vi till golfbanan för att lämna av Beth som tränar golf varje dag som sista lektion i skolan. Jay tvingade mej att ta en klubba och slå några slag, han blev multo imponerad ! Fick höra igen att jag är en naturbegåvning med en golfklubba i handen., Han gick sedan runt och skröt på klubben att han hade nästa Anika Soerenstumm (jaa, Annika Sörenstam asså) som utbytesstudent ! Han överdrev verkligen, men ändå., borde kanske tänka om med hela hata-golf grejen..? Kanske chockar alla och kommer hem som ett jätteproffs med typ fem i hcp ! Det hade allt vart nåt., Får verkligen sätta igång rätt snart bara, första uppgiften blir att koncentrera mej på något annat än att inte missa bollen, t ex som vart den ska och så.. Hah vi får se ! Slutar antagligen med att jag kör golfbil och de andra spelar, är lika glad för det ! :)

Jag ?

Jag när jag kommer hem? Det är det endast gudarna som vet..

<3

Hole in the wall

Genomförkyld, det är vad jag är ! Har gått runt hemma hela dagen och snörvlat, lite segt fast ändå skönt., Har lärt mej en hel del om amerikansk fotboll, det är verkligen en kul sport ! Såg nästan två hela matcher idag (det är typ 6h football !) med min värdpappa Jay :) Han poppade lite popcorn och så satt vi med varsin påse i knäet och diskuterade regler och taktik, rätt kul faktiskt !

Sen (och nu kommer Linnéa dö) skulle vi kolla på ett nytt program på tv som började idag! Beth sa att det liknade något som jag hade berättat om när jag kom, nån japansk grej. Och vad är det om inte USA's version av Human Tetris, ett av de sjukaste japanska tvprogrammen jag någonsin sett! Det går ut på att de tävlande ska ta sej igenom hål i en frigolitvägg som rör sej mot dem. Om de misslyckas knuffas de ner i en pool och får inga poäng., Haha aah ni hör ju hur meningslöst det låter ! Det svåra med det är att hålen är olika varenda gång så de måste stå på olika sätt.. Det finns massa klipp på youtube, kolla på dom så ser ni vad jag menar. Sjukt onödigt, men ganska underhållande när de tävlande misslyckas och trillar i vattnet.. :) Den amerikanska versionen heter iaf "Hole in the Wall" och vi kommer säkert följa det bara för att man inte kan undvika att gilla det ! Försöker lägga in en video här, men om det inte funkar, som sagt, kolla youtube !

Funkade inte ! Men fixade länk och bild istället.. 

http://www.youtube.com/watch?v=fNRJFWFyIXQ

haha

Håll ut, bara fem dagar kvar till nästa helg !
<3

Crepes with lingonberry

Jag och Beth cyklade till sjön idag, inte alls farligt långt ! Tog kanske tio minuter.. Så det kommer jag definitivt göra igen :)
Vi hängde iaf där och badade i drygt två timmar, hade jättekul ! Typ tio minuter innan vi skulle därifrån såg vi en stor skylt, NO SWIMMING IN THIS AREA stod det på den och under fanns en pil som pekade på precis det stället där vi badat i sammanlagt typ 40 min., Lyckade ! Aja, bara ännu en grej att skratta åt en stund (;
När vi sedan cyklade hem så åkte vi förbi några killar i vår ålder och då hände det klockrenaste som hänt idag, en av killarna (självklart i snajsig cowboyhatt) ropar "Howdy !" med riktigt redig texasdialekt ! Jag kastade mej på bromsen och skrattade i typ 20 min, äntligen fick jag se lite äkta texan beteende ! Det var helt klart guldkanten på min dag idag.

Aj då !

och så måste jag skämmas lite och erkänna att jag använde en viss ryggsäck när vi cyklade.. :$


Sen åkte vi hem och jag pratade med mamma och Jeppe på skype en stund :) Jag fick också ett litet grönt paket på posten och blev en väldigt glad sill, TACK Amanda för det underbara brevet och dom goda bilarna ! :D <3 Svar är att vänta inom en snar framtid :)
Efter det åkte vi ut för att äta middag på IHOP (International House Of Pancakes), coolt för jag har hört rätt mycket om det ! Kommer dit och hittar att man kan välja mellan french och swedish crepes till en meny. Bara för att var jag tvungen att fråga om de svenska pannkakorna och tydligen är de som crepes med lingonsylt. Himla svenskt för jag har ju alltid lingonsylt på mina pannkakor där hemma..? Sen är det tydligen vanligt att de beställer in nån äppelgrej att blanda ner i lingonsylten med., Haha man kan undra vad de får allt ifrån de där amerikanarna :) Jag åt iaf en frukostmeny med bacon, ägg, skinka, typ röstipotatisgrej och american pancakes, mycket mumsigt ! helt klart min favorit av de restaurangerna vi ätit på hittills :)

:D

Amandas paket (:

Sen nu på kvällen har jag och Beth suttit och lyssnat på musik, hon har spelat lite gitarr och jag har fått prata av mej om alla er därhemma en stund :) Kollade också igenom henne yearbook, tjeena säger jag bara.. 536 sidor fet var den! Tog typ en timme och då läste vi inga av artiklarna, bara bläddrade lite fort liksom., Längtar tills jag får min, kommer vara jättekul att ha !

Nu är jag trött, ska inte med till kyrkan imorgon iaf ! De sa att jag inte behöver gå om jag inte vill och jag sa "okej !" och bangar., Det var inte som att man träffade folk i min ålder där ändå. HAHA freaky ! Precis när jag skriver detta kom det en reklam på tv med en kille som håller på att dö, men vaknar och så var det bara en dröm. En annan man poppar upp och säger "Come to Jesus today, tomorrow might be too late!" ! Sheat., Om man tar det där som ett omen så bådar det inte gott ! Ska kanske tänka över kyrkgrejen en gång till.. hah.

Ha en schön söndag ! 
<3



Becoming beafy

Jaaa ni. Om fotbollsträningarna fortsätter såhär (och man inte räknar med gårdagen då) så kommer ni få hem Lina "biffen" Lundberg om sisådär 9 månader och två veckor. För tjena, det är inte lite tyngdlyftning och benövningar vi kör med. 25 pounds vikter som man ska hålla i när man gör situps och utfallssteg och så vidare. Jag säger då det, ni kommer få passa er för mej asså.,

Idag har jag då vart i skolan som ni säkert kan gissa, det var som vanligt och allt flöt på bra ! Fick rätt mycket läxor bara, det var lite segt.. Sen på eftermiddagen var jag hemma och slappade, skröt lite med min bok (den jag fick av dej Auii <3) för familjen och förklarade allt om kopparmärra, spårvagn nr 3 och glassätande Erik :)

Nu är klockan sent och jag ska sova en stund ! Imorgon ska jag och Beth (for real this time) till sjön för att bada, ska bli kul !

Hoppas ni har en fin helg än så länge och att ni saknar mej iaf lite imorgon på er stora klassfest (som ni ska ha repris på när jag kommer hem! och jag ska vara bjuden fastän jag inte går i er klass rent tekniskt sett . ).. :)

Puss !
<3

Doughnuts and tie dye !

Haha okej så idag, när vi egentligen skulle spela fotboll, så tyckte våran coach att vi skulle ha lite kul tillsammans. Kul i USA är tydligen lika med tie dying (= typ batik eller vad det heter på svenska.. när man knyter knutar på typ en t-shirt och sen doppar i massa olika färger..) så det var det vi gjorde. Vi färgade kläder i skolkafeterian (kändes alldeles fel att skriva bamba av någon konstig anledning :O) och blev bjudna på doughnuts, mycket trevligt ! Har fortfarande färg över hela mina händer och har fått frågor hela dagen om vad som har hänt med dem ! Haha de ser lite misshandlade ut, skiftar i rött, rosa, grönt, gult, blått och jag vet inte vad mer.. Lite fint tycker jag :)

:)
Tjejer från laget !

:) :)
Doughnuuuuts ! Fler fotbollsflickor :)

Annars idag har jag städat mitt rum ! Så nu är alla väskkor och allt borta.. blev rätt fint om jag får säga det själv :) Snackade med Gabban i tlf förut också, lika skönt varenda gång., Tur att hon är här med mej, för även om jag inte trodde det innan jag åkte så håller jag med henne, vi gör faktiskt detta lite tillsammans !
Nej, för en gångs skull har jag faktiskt inte så mycket mer att säga., Så ha en fin dag people !

<3


Aj då

Okej nu vet jag inte vad jag har gjort.. Skulle ändra en liten sak och vet inte om jag råkade radera hela min design.. Så ursäkta om det ser helt stört ut, ska fixa till det så fort jag kan !

Idag var jag hemma från skolan, kände mej minst sagt inte helt kry imorse. Sov typ sammanlagt två timmar hela natten, låg och vände och vred, kände mej jättevarm och jättekall om vartannat. Antagligen blev jag smittad av Beth, som idag var frisk som en nötkärna och gick till skolan ! Aja, som sagt så var jag hemma, försökte sova ett tag till och sedan har jag suttit vid datorn, gjort ett engelska arbete (Soundtrack of my life, rätt kul faktiskt), kollat på tv och jaa.. hah det var väl det! Folk frågade faktiskt efter mej i skolan idag, så jag är inte helt bortglömd :) 

Det är jättemycket grejer om valet just nu, ser inte fram emot de kommande veckorna asså. Det är såna här saker som gör att jag är glad att jag inte är amerikan.. Eftersom de här väljer president så blir allting så himla mycket mer personligt, de ägnar nästan mer tid åt att kasta skit på varandra än att förmedla vad de vill göra. Jag blir bara irriterad., Hade tyckt att det var väldigt häftigt om USA fick sin första färgade president, oavsett om han aldrig har styrt ett företag eller liknande tidigare eller om han testade droger i sin ungdom. Att han har testat det betyder ju inte att han håller på med det fortfarande ! Man kan ju inte döma dem bara på deras bakgrund, det viktiga är väl vad de kan göra för landet i framtiden? Aja, som sagt är jag glad att jag slipper bry mej, hade bara blivit irriterad om jag hade vart insatt. USA är bara., amerikanskt antar jag, allt ska vara så dramatiskt som möjligt liksom. Inget kan någonsin bara handla om en sak, om man ska hitta en ny modell ska man kasta ihop massa tjejer i ett hus och filma alla bråk och annat som kan vara underhållande på vägen. Om man ska hitta en sångare/ dansare måste man visa alla dåliga auditions som inte har med målet att göra och om man vill hjälpa folk att bygga hus gör man det på en vecka och visar alla hjärtkrossande tal och sorgliga videoklipp man kan komma åt. Visst, jag njuter lika mycket av alla dessa program som alla andra, jag tycker verkligen inte att de ska ändra dem för det är ju dramat och allt omkring huvudsaken med dem som gör det underhållande ! Jag bara förstår inte varför de till och med måste göra det med presidentvalet, det är faktiskt större saker som står på spel än "$100,000 contract with CoverGirl cosmetics".,


Vem blir det? Jag är bara glad att jag slipper bry mej..

Nu ska jag sova, imorgon i skolan har vi study hall istället för fotboll och vi ska göra tie dyes - typ när man färgar kläder i konstiga färger.. Fråga mej inte varför !

<3

Första paketet !

När jag fyllde sjutton år den tjugoförsta maj i år fick jag i födelsepresent av min morbror (och gudfar) med familj en tidningsprenumeration för när jag skulle till USA. Jättekul grej tyckte jag, det kommer jag uppskatta när jag är där om sisådär fjorton är och tre dagar., Eller nåt. Idag, helt oväntat, ser jag 8 små bilder på någon jag känner igen på ett kuvert när jag tömmer posten.. Jag kollade efter lite noggrannare och vem är det om inte drottning Silvia ! Slet upp kuvertet (som var till mej alltså om ni inte hade fattat det..) och hittade där i en Vecko Revyn, ett konstverk som föreställde solen (av högsta klass måste jag säga) och ett kort med en fotboll på ! Belv jätteglad, ska börja läsa lite alldeles strax :) Sen tänker jag ta med mej tidningen till skolan och visa upp den i åtminstonde kören, vi har några oroväckande ointelligenta människor där., En tjej frågade om vi har mobiltelefoner i Sverige och när jag svarade ja frågar hon "and computers as well? :O". En annan undrade om jag någonsin hört om Harry Potter och om jag har ätit pizza., Jaa ni fattar :)
Så TACK så mycket Daniel, Catrin, Lucas och Lisa, superkul present som jag kommer uppskatta mycket under året :) Att kortet stank fotboll när man skrapade på bollen var en ren bonus som jag skrattade länge åt !

:)

Idag på morgonen hade vi fotbollsträningen från helvetet. Vi spenderade en 40min kanske i "the weight room" (typ gym med maskiner och vikter och sånt..) och där utförde vi aktiv träning oavbrutet. Armhävningar, viktlyftningar på fyra olika sätt, upphopp, knäböj, utfallssteg m.m. När vi är klara med det går vi ut till fotbollsplanen och springer från ena långsidan till den andra och när vi kommer fram lägger vi oss ner och kör 100 crunches. När vi är klara springer vi tillbaka och gör 90, sen upp igen, spring och gör 80 osv ända ner till 10. Jag dog efter första 100 och körde typ 15 de övriga varven.. MEN ! Då ska det tilläggas att jag trodde det var situps vi gjorde och de är tydligen mycket jobbigare ! Vet fortfarande inte skillnaden, men det gjorde mej lite lättad iaf..

På engelskan läste min engelskalärare upp fyra dikter högt (de hon tyckte var bäst) och min var med ! Haha megastolt, jag är bättre än amerikanarna på att skriva på engelska (;

Annars har det inte hänt så mycket, jag och Beth spelade lite mer Guitar Hero ! Haha vi kommer äga på det om vi fortsätter så här :) Båda två klarade idag alla notes i hela My Name is Jonas (596 st) samtidigt, det ni !

Nu ska jag läsa vecko revyn och sedan ta mej en schnark. Hörs imorgon !

!
(jag ! bara så ni inte glömmer hur jag ser ut lixx.. mitt rum, min tv och min skylt i bakgrunden !)

<3

Des devoirs

Finns det något värre än onödiga läxor? Hade ett sånt där papper med massa bokstäver och så ska man lösa ut ord och ringa in dem., Aah ni vet vad jag menar ! Men iaf, ett sånt där papper i läxa från franskan. Med 102 ord ! 102 st! Det tog mej typ hur länge som helst och jag lärde mej inte ett jota :)

Idag sov jag ut och sen hade vi snack med min områdesrepresentant och familjen. Han gick igenom lite regler och grejer och sen var det klart ! Jag pluggade franska, köpte joggingskor (två par likadana så jag kan lämna ett par i mitt soccerlocker (tycker det är himlans kul att säga., (; ) i skolan ) . Nu gjorde jag sån där dubbelparentes igen, hoppas inte Ethel får för sej att hitta min blogg på nåt konstigt vänster.

Åt en bagel med nutella på, bad Jay köpa det idag i affären, och herrejöstanes vad gott det var ! Nutella är en underuppskattad gåva från gudarna. Nutella och goldfish (som jag åt som snack innan middagen !). Och Ben and Jerry's med ! Har apropå det fått familjen beroende, de hade aldrig smakat det innan och nu idag (efter att jag fick alla att äta det häromdagen) kom Jay hem från affären med typ fem burkar ! haha :) Det är en stor grej om man tänker på att han är värsta hälsomedveten och typ aldrig äter något onyttigt! Om man räknar bort hans peanutbutterbagels på morgonen då.. 

Nu ska jag sova, det ska bli skönt ! Mindre skönt ska det bli med en ny skolvecka, jobbig fotbollsträning och två franska förhör imorgon., Men det löser sej !

Haha nu går min buss till skolan där hemma om 1h och 20 min.. Vanligtvis går jag upp om 10 min! Rätt skum tanke..

<3

:)

Beth och jag innan fotbollsmatchen i fredags ! Se denna bild som ett löfte om bilder här ifrån inom en snar framtid !


<3 (igen)

Nej

Nej. Nu sa det stopp. Nu var det inte okej längre, inte okej alls. Inte ens om man hade skakat på huvudet, hållt för öronen samtidigt som man spelade Everything med Michael Bublé på iPoden hade man kunnat få något bra ut av den där predikan. Enligt mej iaf.,
Alla andra verkar överförtjusta, applåderar högt, står upp och dansar och sjunger med ena handen höjd mot himlen under sångerna. Men som sagt, nej. Inte jag, jag råkar bara inte tycka att mina drömmar inte spelar någon roll. Jag tycker inte att man inte är värd ett skit om man köper båten som man verkligen vill ha om man har pengar till det. Jag tycker att man ska göra saker som gör en glad, inte att ens största mål i livet ska vara att lyda Gud (skriver med stor bokstav för att det är en slags namn, inte för det du sa Linnéa (; ) och hans önskemål. Jag tror inte att man lever en mardröm om man följer sina egna drömmar istället för det som "Gud drömmer" åt en. Sen framförallt tycker jag inte att man kan klassa otrogenhet, mord och homosexualitet som lika stora synder. Det är mer än inte okej.
Satt och bet ihop tänderna riktigt hårt (inte bra för käken..) många gånger under dagens besök i kyrkan och har insett att jag verkligen inte tror på ett ord prästsnubben säger. Visst är han rolig, han gör det hela på ett ungdomligt sätt, skämtar mycket och använder rekvisita. Egentligen är kyrkan klockren, grymt bra arrangerad musik, stor församling och folket som jobbar där verkar bry sej. Nästan perfekt. Om man inte hade lyssnat på vad han egentligen pratar om då. Vilket det tydligen bara är jag som gör., Hoppas jag. För annars blir jag lite orolig. Eller inte bara lite faktiskt, väldigt. Om de övriga 5000 (jo, kyrkan är rätt stor.. ser rätt mycket ut som en skokartong från utsidan) som var på den andra gudstjänsten för dagen sitter där och håller med är det inte mycket som står rätt till i farstun. Om alla de där håller med om all skiten och allt nedtryckande (ursäkta, men det är så jag väljer att tolka det) som han stod där uppe och sa så kan jag inte mer än hoppas att detta är det enda stället på jorden som man tycker såhär. Fast det är det antagligen inte.

(här har ni deras hemsida ; http://www.fellowshipchurch.com/splash/  .. tror ni kan hitta gudstjänsten där, den livesänds över typ halva USA.. ni kanske inte tycker att det är så illa, men jag klarar bara inte av det !)

Annars idag har jag övningskört för första gången nånsin ! :O Blev intvingad i en mörkblå gigantisk Lincoln (värdfamiljens ena bil) och bortkörd till skolans parkering som var helt öde. Jay hoppade ut ur bilen, gick till min sida och sa "din tur!". Jag var i chock, har undvikit att köra bil i drygt ett år, skulle jag helt plötsligt göra det i Texas, USA, i någon annans (ganska fina) bil? Haha., Fast det gick rätt bra ! Jag var uppe i 60 km/h på den där parkeringen (vettskrämd, men jag klarade det) och gjorde massa svängar och grejer. Återvände sedan hem, stoltare än en tupp och pratade på msn med massa svennar och på ichat med familjen där hemma! Härligt, första gången på länge som jag fick så mycket svenska på en gång :) Annars har jag spelat guitar hero (igen) och slog mitt rekord i notestreak med starka 582 st i rad på "My Name Is Jonas" på medium ! Haha, det ni (; Åt också glass i stora lass och har nu lite ont i magen., Fast det var det värt !

Passa er, nu är Lina i farten !

En sån här ägde jag Flower Mounds gator (eller Flower Mound High Schools parkering..) i ! 

Nu ska jag snusa kudde en stund, ledig från skolan imorgon pga Labour Day ! Ren kärlek på det fastän jag inte riktigt vet vad det betyder. Det visste inte Beth heller så jag behövde inte må så dåligt över det (;

<3

RSS 2.0