Year books!


Inga bilder från pappa idag heller..? 

Vi har iaf fått våra year books nu så alla signerar varandras för fullt. Jag har gråtit en skvätt av vissa kommentarer och jag vet inte hur jag ska få plats i min, finns typ bara 6 sidor att skriva på.. Om ni vill veta så går det btw 3034 elever på min skola.

De senaste dagarna har (efter skolan) spenderats ute vid poolen. Jag tänkte försöka "köra en Gabbie" och videoblogga en snabbis där ute i morgon. Så håll utkik efter det under dagen!

<3

En vecka senare


Morgonen på min födelsedag vaknade jag upp av sång. Det hade jag inte alls förväntat mej och det tog några minuter innan jag insåg varför det stod en hop med människor i min dörröppning klockan 6.55. När jag sedan urskiljde en röst som inte borde vart där alls så blev jag rätt fort ännu mer förvirrad än innan. Öppnade ena ögat och fick syn på pappa bakom Grandma Molly, Chandler och Carley. Tjena vad förvånad jag blev! Fick en stor kram och order om att sätta på datorn - mamma, Jeppe, Linnéa och Tina satt och väntade vid Skype. Fixade det, tog med mej datorn och gick ner och öppnade paket. Jag fick godis, godis, godis, godis, kokosbollar, en bok, ett par espadrillos, massa fina bilder, 2 armband, en shoppingdag med en stylist och mer godis. Yuuuummm!

I fotbollen hade vi en mycket härlig workout (not) som bestod av 1 mile springning, 100 yards crab walking, 100 yards bear crawling, 200 yards utfärdssteg (heter de så?) och sedan ytterligare en halv mile spring. Underbart! Mitt i allt står min pappa och tar kort och alla tjejer viskar om hur han ser ut som en moviestar. Haha.. Det blev inte bättre av att han hyrde en mustang cabbe som han kom till skolan i.

När jag kom in till US history lektionen hade en av mina kompisar byggt ett torn av böcker och satt en lång skylt till mej på tornet och ställt det på min bänk. På skylten stod det Lina nedåt och utskrivet åt sidan var L - ovely, I -s from Sweden, N - ice, A - wesome. Haha jättegulligt!

På lunchen bjöd min kompis Michealyn mej på en reese's!

I kören så hade massa av mina kompisar och min lärare gått ihop och samlat ihop pengar till ett halsband till mej! Eftersom vi skulle ha vår sista konsert för året på min födelsedag så hade de tänkt att de kunde ge mej en liten avskedspresent. De förklarade att jag fick ha på mej halsbandet på konserten (man får egentligen inte ha smycken på konserter) och det passade bara väldigt bra att det råkade vara min födelsedag. Halsbandet är silvrigt och hänget har formen av Texas fast med ett hjärta urskuret i mitten. När jag fick det sa min lärare "So that we'll always be in your heart and your heart will always be in Texas". Jag började gråta en skvätt, de är så mysiga! Har haft på mej halsbandet sen dess :)

Efter skolan bar det av hemåt och därifrån direkt till konserten. Pappa hälsade på kören och filmade och tog lite kort. När vi kom hem skulle vi ut på middag på La Sierra (stället där jag hade middag med the Jones family innan jag flyttat in hos dem). Chandler och Ethan åkte upp dit för att få ett bord och jag och pappa väntade hemma ett tag. När vi sedan kommer upp det är det dekorerat jättefint och massa av mina kompisar sitter och fnissar och gömmer sej bakom ett bord. Överraskad igen kan man ju säga att jag blev! Det roliga är att när jag hade middag där med the Joneses första gången så ljög de om att det var min födelsedag och jag fick en gratis sopopia och skönsång av ett gäng mexikaner.. Nu har jag två födelsedagsbilder uppsatta på deras vägg och jag har bara vart här i 9 månader haha! Hade en jättemysig kväll som avslutades med glass på Brahm's och att jag dog i min säng. Hujeda mej vad trött man blir av födelsedagar ibland. 



gräddtårta som pappa hade med sej ingredienser till och sedan fick hotellet att dekorera!


Aaron hade på sej sin "Lundberg" tröja speciellt för mej haha :)

Dum som jag är så tog jag inga mer bilder med min kamera, min padre har alla på sin. Så jag lägger upp fler när han skickat några!

<3

3 weeks left


Förlåt mej så hemskt mycket för blogguppehåll, jag var knappt hemma alls medan pappa var här. Lovar och svär att det kommer ett bra inlägg med bilder (snälla pappa maila/mobileme några bilder från din kamera!!) i morgon!

Idag kommer jag hem om tre veckor!

<3

18 år och överraskad


Jag har haft en helt underbar födelsedag med så sjukt mycket överraskningar att jag inte vet var jag ska börja. Pappabesök, svensk tårta, mexikansk överraskningsfest, körhalsband, skype/telefonsamtal, sms och jag vet inte vad mer. Kom precis hem och är hur trött som helst, det finns begränsningar för hur mycket suprises en 18 åring kan ta på sin födelsedag. Klockan är 12.24 och jag ska upp om 7 och spela flag football,. TACK så jättemycket i alla fall, alla ni söta som smsat/facebookat/bilddagbokat/bloggkommenterat/ringt eller bara skänkt en tanke till lilla mej här borta på andra sidan jorden. Eller lilla och lilla förresten, nu är jag ju inte liten längre..

Berättar mer och lägger upp bilder i morgon!

<3

18


Idag har vart en tänkedag. Inte haft så mycket att göra i skolan (det börjar lugna ner sej lite nu) så det har blivit en del fiffilurande under lektionerna. Många tankar har kretsat kring i morgon, (hur jag helt plötsligt typ ska bli vuxen över en natt) några andra om annat (vad jag kommer sakna mest när jag åker här ifrån, hur det kommer bli att komma hem, hur illa jag kommer faila mitt US history test i morgon..). Fast just nu tänkte jag mest skriva om morgondagen, hemkomsten får bli ett annat inlägg.

(haha fick precis mitt första grattis sms, klockan är 12.00.49)

Jag måste säga att jag är lite nervös. Både över hur det kommer vara att inte vakna upp av "skönsång" i morgon bitti och äta gräddtårta till frukost (som btw fullt seriöst är det bästa med att fylla år), att inte ha mor, far och bror min här och att inte få trevliga telefonsamtal med folk som gormar "ja må hon leva" (eller "för vi vill gratulera" om det är farmor) och frågar vad man har fått i present, men också över att jag faktiskt ska bli 18. Jag har liksom missat när alla blev 18 där hemma eftersom jag har vart här och här är det inte en lika big deal så jag känner mej lite oförberedd. Inte för att jag vet vad jag borde vara förberedd på, jag vet inte vad jag pratar om egentligen. Jag vet att man alltid tycker att det låter så gammalt när man ska fylla år, kommer ihåg att jag tänkte så förra året med. Det är ju egentligen som vilken dag som helst på året.. Men ändå (och ja, jag måste bara säga det igen. Tror att det är enda sättet jag kommer kunna få mej själv att fatta), denna gången fyller jag ju 18. Det är väl ändå mer speciellt än de andra födelsedagarna? Jag känner mej inte så gammal.. Känns som att det borde finnas en siffra mellan 17 och 18 så man kunde fylla den först. 

Nu ska jag försöka sova!

<3

Tidsskillnad


Ännu en gång (vet att jag sa såhär på nyårsafton med) så är tidsskillnaden väldigt påtaglig. Just nu är jag 18 år hemma och fortfarande bara 17 år här. Väldigt förvirrande!

<3

Fasiken


Fick precis veta att jag antagligen kommer flyga helt själv hela vägen hem. Kommer bli seeegt med alla väntetider överallt :/. Nu ska jag till skolan och fösöka springa av mej träningsvärken från igår (we ran bleachers, man varvar varv runt löpbanan med att springa upp och ner i våra läktare). I morgon fyller jag 18!

Ha en fin dag!

<3

Tensils


Kom precis hem från min kompis hus där jag har fått julgransprydnader inknutna i håret. Rosa och regnbågsfärgade. Måste sova så jag får berätta mer i morgon, men jag kan lova att jag hade vart mycket trendig i LA just nu!

<3

In the end, we're all fruit.


Kollade precis på Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop, det måste vara den bästa filmen någonsin.

Idag har det vart helt underbart väder och jag har legat ute med Carley, Chandler, Ethan och Meme hela dagen! Brände mej lite på näsan, men det var det värt! Vi har dansat, badat, solat, ätit goda Oreo mcflurries och skrattat åt Ethans vita fötter. När vi var trötta på dessa aktiviteter tog Meme ut oss på middag till the Blue Goose, gott! Väldigt trevlig dag!


Ethan, Chan, Carley, me

   
Me and Meme      ll        Chan and Ethan at dinner

<3

Flo Mo Popo


Sitter i Angelas rum och haller pa att somna. Var bara tvungen att beratta att vi blev undersokta av poliser tidigare ikvall haha. Vi skulle hamta upp Chans bil pa en parkering och stannade dar en liten stund och da kom tva polisbilar korandes i full fart med ljusen pa for att undersoka vart mystiska beteende. Han bad om ID och eftersom jag inte har nagot fick jag bokstavera ut mitt namn och saga min fodelsedag. Annu en gang blev jag pamind om att det ar mindre en en vecka kvar. Eftersom vi inte gjorde nagot fel sa lat de oss aka ivag ganska fort, men anda, det var creepy. Man vet aldrig vad the Flo Mo popo kan hitta pa for att get you in trouble. I don't <3 the Flower Mound Police.

<3

Most improved singer


HAHA kom precis hem ifrån min choir banquet, avslutningsmiddag som var som the soccer banquet jag var på för några veckor sen fast med kören. Spenderade fyra timmar med mina små freshmen kompisar och applåderade åt seniors som jag knappt kände. Lite segt, men kvällen hade sina höjdpunkter..

Det serverades en grymt god sallad
Min kompis försökte sej på att använda sin kniv och "skära" sin kyckling som "man gör i Sverige"
Ett eller två av alla 40 tal var faktiskt ganska roliga
Bildspelet hade några söta bilder

Sen får man ju inte glömma den största höjdpunkten av alla - helt oväntat fick er alldeles egna lilla Lina ett pris! Jag hade blivit framröstad till Most Improved Singer i min kör (av typ 50 pers med andra ord) och fick ett litet pris haha. 

Tilläggas ska (och jag kan se Linnéas förtjusning framför mej) att kvällen avslutades med att vi alla sjöng vår School Song.. Tvåstämmigt.

<3

Ding, dong, the bitch is gone!


Om en vecka exakt är jag 18. Ville bara informera alla om det.

Imorse berättade vår coach för laget att hon ska avgå till nästa år. Hon hade ett långt, mycket rörande tal om hur mycket hon kommer sakna oss, att det inte är på grund av oss hon slutar, att det var ett mycket svårt beslut och att vi inte behöver oroa oss - hon kommer ju självklart komma tillbaka och hälsa på! Hon lade inte alls märke till hur hela laget satt och höll på att explodera av glädje. Konstigt hur det är om man är tillräckligt självcentrerad, då kan man tydligen stå mitt i ett rum och prata om hur fina människor alla är utan att märka att varenda person där inne hatar en.
När vi fick gå och byta om efter fotbollen sprang alla ut i korridoren och tjoade och skrek. Elle sjöng som i Trollkarlen från Oz (med några få egna "förbättningar") "Ding, dong, the bitch is gone!".

I choir idag:

Elev - Ms Martinez, can I go to the bathroom?
Ms M - Yes you may, because I like you.
Elev 2 - Hey, how come I didn't get to go before?
Ms M -  ...... (kollar bort)
Elev 3 - Ms Martinez, what about me? Do you like me too?
Ms M - Well.. Yeah I guess.. but only because I don't have a reason not to.

<3

Oj


Jag fick precis mina flygbiljetter hem. Man skulle kunna underdriva något alldeles väldans och säga att det känns jättekonstigt.

<3

Sometimes shells can be pretty good


Det börjar kännas lite bättre nu.. Tiden flyter ändå på, sakta, men säkert och jag känner ändå att hemresan börjar närma sej. Börjar bli lite skoltrött här med, trodde inte det skulle hända! Därför ska jag nu strejka och inte göra några läxor alls. Eftersom att jag oftast inte får läxor i några av mina slappe-ämnen så kommer det antagligen bara påverka historian. Så det är okej hah.

Skippade fotbollen i morse med, hade ont i magen. Pratade med våran "älskade" coach och det kan möjligtvis vara så att vi bara ska leka lekar med volleyboll de två kommande veckorna och sedan ha study hall då vi har finals. Mycket nice eftersom det enbart innebär en fotbollsträning till. Fast eftersom jag känner min coach rätt bra by now så ljög hon nog mest för att få mej på bra humör, tyvärr.

konversation som utspelade sej i kören mellan min lärare (ms M) och en mycket pratig och blåst elev (A) som min lärare irriteras rätt mycket på om hur läraren praoade på elevens middle school för några år sedan..

A - Ms Martinez, I remember seeing you when I was in sixth grade! You were standning next to me, but I didn't say anything to you because I was kinda quiet.
Ms M - You were quiet?! What happened after that that made you this.. not quiet?
A - Oh well, I guess I kinda broke out of my shell.
Ms M - You know.. sometimes shells can be pretty good..

Haha :)

<3

En bit Gabbie


Jag fattar inte hur jag har klarat mej utan Gabriella i ett år. Jag måste ha förträngt hur mycket jag verkligen behöver henne. Det är liksom omöjligt att sluta prata om/tänka på vad jag gjorde under vårt swine break och jag får liksom lite ont i magen över att det ska ta så lång tid tills jag ska få träffa henne igen. Så lång tid? Man skulle kunna tro att en månad lite drygt inte är något alls inget jämfört med de senaste nio månaderna jag vart utan henne, men det är liksom fel. Jag hade glömt bort och nu blev jag påmind och just nu känns en månad och fem dagar som en halv evighet (om inte mer). Jag saknar mitt underbara, snarkande matvrak mer nu än någonsin innan. Jag känner mej ensam fastän jag hängt med Chandler och har haft en rätt kul dag. En liten bit av mej (man skulle kunna kalla den Gabbiebiten och den är mycket viktig för att jag ska fungera) är inte med mej längre och tomheten den lämnat efter sej är stor. Jag vill vara med Gabbie och jag vill vara med henne nu. Tack.

Efter skolan idag var det Taco Tuesday med Chandler och en av våra Young Life leaders, Lisa. Trevligt, särskilt då jag såg en mycket söt kille med en väldigt sexig bonnabränna (inte sarkastisk, jag menar det).

Florida uppdatering får komma då jag inte blir lika depp av att tänka på Gabbie och hur mysigt vi inte kommer kunna ha det igen förens vi kommer hem (ursäkta konstig mening, probably didn't make any sense). Kanske i morgon, kanske inte. Får försöka skärpa mej. Bra sak är att det bara är 17 dagar kvar i skolan.

<3

Hemma i Texas


Jag hade de härligaste dagarna på länge med Gabbie, I <3 LISD och deras överdrivna swine flu åtgärder som gjorde det möjligt för mej att åka. Nu har jag vart uppe i 19 timmar och är hur trött som helst. Flyget gick bra, trots sprutande tårar i åtminstonde en halvtimma. Jag ville inte åka därifrån. Om ni vill veta mycket av vad jag och Gabbsor min hade för oss kan ni gå in på hennes blogg ( gabriellaskriver.blogg.se ) tills jag får tillbaka energi och kan uppdatera.

Jag vill tillbaka. Saknar Gabbie. You're every frie.

<3

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?


Andra dagen med Gabban i skolan var rolig eftersom att jag nu kände igen lite folk! Känns lite tråkigt att jag inte får träffa de flesta igen, folket här är mycket mjukare och snällare än "hemma" i Texas (där kom det igen). Efter skolan tog vi bussen hem där vi direkt skar up färdiggjord kakdeg och satte in i ugnen, tog ut glassen ur frysen och satte oss i solen. Jag vet inte hur mycket glass det var i paketet vi köpte igår, minst 1,5 liter, och vi har redan ätit upp allt :) Efter en stund var kakorna klara så vi åt några av dem med (resten fick Stacy i förtidig morsdag present).

Sen har vi kommit på en superduper idé! Vi har skrivit ihop en liten melodi tillägnad er nötar back in la Suède, som vi ska göra en musikvideo till! Så den får ni hålla utkik efter här på bloggen :)



Jag orkar inte vrida på bilden så ni får lägga huvudet på sned!

<3

Gogabobrorielollola


Ursakta for det kort-korta inlagget igar, men som ni kan lasa pa Gabbans blogg (det gjorde precis jag) sa ville hon verkligen ga och lagga sej.. haha!

Min favoritlektion igar var nog ekonomi , berodde nog mycket pa lararen som var jattesnall! Jag visade honom en svensk hundralapp (har haft den i planboken sen jag kom hit) och han blev mycket imponerad :)

Hemma hos tvillingarna igar badade vi i deras pool, hade langt, ganska djupt samtal om religion, drack varmt te (deras pappa ar fran England!) for forsta gangen sen jag lamnade Sverige och hade det vara allmant roligt!

Idag i first period (matte) fragade Gabbie's larare om alla vara kompisar dar hemma ar blonda. Klart att vi tva inte precis gar emot stereotypiska, "svenska" utseendet med blonda har och blaa ogon, de maste bli alldeles forvirrade, de sma amerikanarna! Jag har det sa mysigt har hos Gabriella, ar sa glad att jag kunde komma hit!


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska gora, hem och ata glass och baka kakor hoppas jag pa! Sen om vi far sallskap av tvillingar eller andra manniskor, det vet jag inte, men hur det an blir sa blir det super!

<3

Tvillingshäng


Hade en superkul dag i skolan med Gabban och hennes kompisar, hennes skola är miniliten jämfört med min! Efter skolan hängde vi med hennes två tvillingkompisar och vi hade en mycket händelserik och intressant dag! Vi fick förresten vår glass med frusna bär och grädde (YUMM), den har vart mycket saknad! Nu måste vi sova, ska försöka skriva mer i morgon i hennes second period!

Två veckor kvar till arton!!

<3

GABRIELLA!


Nu ar jag i Florida!!
Sitter i second period klass och till hoger om mej har jag Gabbsor. Hennes skola skiljer sej sjukt mycket fran hur det ar "hemma i Texas". Den ar mycket mindre, de har ingen klocka mellan lektionerna och alla har skoluniform! Jattekonstigt, men hur kul som helst. Ser fram emot resten av dagen har pa Mckeel!

Det kanns helt normalt att vara har, trots att vi inte traffats pa nio manader avslutar vi varandras meningar hela tiden. Jag vet inte hur manga ganger vi har kollat pa varandra och bara borjat skratta at att den andra faktiskt ar dar (hande bland annat en gang igar da vi simmade i poolen, jag var under vattnet och vande mej om och helt plotsligt sag jag Gabbie bredvid mej.. fick nastan en kallsup av fnissattacken som kom fran ingenstans).
Igar nar jag kom sa hade en kompis till Gabriella som heter Nick bakat en kaka (peanutbutterfudge) till mej. Den var hur god som helst, har en bild pa den och pa lappen som lag i dar hemma.

Forovrigt ska jag forsoka bli lite brun nar jag ar har, for for forsta gangen ar Gabriella Edwards brunare an mej. Inte okej!

Efter skolan ska vi hem och da ar vi ensamma! Familjen Elliott (som ar valdigt mysiga btw!) ar borta och vi (vi <3) ska mysa, dansa runt och bara ha det kul! UNDERBART!

<3

Tjoho!


NU ÅKER JAG!

<3

Cinco de mayo


Min kompis Lexie fyllde år idag och på hennes födelsedagsmiddag hände det. Någon sa något om cinco de mayo och jag insåg att det var maj. Efter lite snabb huvudräkning (eller snabb och snabb, märks att man inte pluggat matte på ett år..) kom jag fram till att det är 16 dagar kvar tills jag fyller 18! ARTON! Hur sjukt är inte det? Gosh.. Kort eller brev med gratulationer är mycket välkomna, adressen kan ni få av mej eller min madre!

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev som hette 6 ( http://annabodillina.blogg.se/2008/october/6.html )? Det skrev jag när jag hade vart här i sex veckor. Idag har jag bara sex veckor kvar. Fattar inte vart tiden tar vägen.

OM NÅGRA TIMMAR ÅKER JAG TILL GABBIE!!

<3

I <3 fast food


Detta inlägget might kill my mom..

Jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem. Helt plötsligt kommer jag att förlora möjligheten att  äta ungefär 50% av mina favoriträtter. Några exempel är chicken bisquits, waffle fries, sweet tea och chicken wraps från Chick-fil-A, mexican pizza, baja blast och cinnamon twists från Taco Bell, chocolate frosties med pommes frites från Wendy's, patty melt från Freddy's, taco tuesday @ Rosa's, breakfast burrito och limeades från Sonic, nutella crepes och breakfast sampler från IHOP, caramel cappuccino från Starbucks, BLT med pesto från Which Wich, cinnamon rolls från Cici's, orange chicken och chow mein från Panda Express och junior baconburgers från Whataburger. Detta är inte ens allt som är gott på de olika ställena, utan bara mina absoluta favoriter.
Jag älskar att ha så mycket att välja mellan och att kunna köpa i princip vad som helst, ganska billigt, och få det efter bara någon minut. Det finns inget bättre än att svänga in till Chick-fil-A innan skolan, Taco Bell på väg hem från ett biobesök, eller Whataburger mitt i natten. Jag vet verkligen inte hur jag ska överleva när jag kommer hem. Visst, köttbullar är väl gott också, men man kan liksom inte köpa dem färdiggjorda, fem minuter hemifrån för en dollar, utan måste fixa massa själv. Efter man har fixat måste man diska och.. usch. Kalla mej lat om ni vill, det skyller jag på landet jag bott i de senaste dryga 8 månanderna, men ni måste erkänna att det hade vart extremt skönt att ha lite mer god snabbmat hemma! Det är så gött i vissa lägen bara..

Det som framkallade min snabbmatspanik utspelade sej igår i bilen på väg hem till Bri (där vi skulle sova över). Vi var lite hungriga och var en minut iväg från Taco Bell, McDonalds och Wendy's och kunde inte bestämma oss för vad vi ville ha. Taco Bell har godast mat, Wendy's har supergoda frosties (typ någonting mitt  emellan milkshake och glass) och om man köper frosties så måste man ha pommes frites att doppa i dem och pommes fritesen är godast på McDonalds. Jag tror ni förstår dilemmat. Vi löste det hela med att åka till alla tre :) YUM, bästa kvällen någonsin typ. Sen åkte vi hem till Bri och spelade Wii fit för att vi kände oss tjocka.. Fast det var det värt och ni ser säkert vad jag menar! Hemma hade man väl fått köra i 25 min för att komma till närmaste McDonalds och om man hade vart sugen på mexikanskt eller något annat än hamburgare så är man körd. Gosh.. Aja, detta får bli ett senare problem!


Frostie and fries from Wendy's <3

MISSA INTE MINA TVÅ ANDRA INLÄGG FRÅN LÖRDAG OCH SÖNDAG!

<3

Moviestar, oh moviestar


Skrevs i söndags eftermiddag klockan 18, men jag tryckte på fel knapp när jag skulle publicera och sparade den bara som utkast! :)

Kom precis hem ifrån en filminspeling! Det är inte riktigt så häftigt som det låter, min kompis moster ska ge ut en SAT/ACT (två prov som alla high schoolers måste ta) föreläsning på DVD för att sälja till lärare som ska kunna visa det för sina klasser.Den ska hjälpa elever med tips och övningar för att de ska få bra resultat på sina prov. Jag, Chan och Bri hjälpte till och var studenter som lyssnade när Bri's moster höll sin föreläsning, vi sitter och nickar intresserat och ställer lite frågor för att det ska bli lite omväxling. Mycket långtråkigt, men jag lärde mej faktiskt ett och annat (trots att jag inte kommer behöva ta proven..). En stor bonus är att jag får en kopia av DVDn gratis. Wow.

<3

Dancing in the rain


Skrevs i lördags!!

Idag har det ösregnat hela dagen och när det ösregnar här så ösregnar det verkligen. Det ser ut som halva vattenfall rinner ner från hustaken, vår pool svämmar nästan över och man får nästan ont i huvudet av det höga ljudet från regnet som träffar taket.
Jag och Carley bestämde oss för att gå ut och hoppa runt i regnet och oj vad mysigt det var! Sånt jag riktigt saknar för det bukar jag göra titt som tätt där hemma. Fick mej att tänka på när jag var ute i renget sist och jag insåg att det var i somras då jag var ute och virrade runt mitt i natten (läs drip drop). Carley och jag var i alla fall ute i nästan en halvtimma och blev helt genomblöta! Chandler och Ethan joinade efter ett tag och vi avslutade det hela med ett dopp i poolen med kläderna på. Mysigt!

Jag och Chan kände att vi var på lite bakigt humör och drog till affären och köpte frukter och jello. När vi kom hem skar vi upp frukterna och hällde jello-pulvret på. Blev som en fruktsallad med extra apelsinsmak (vi använde apelsin-jello), YUM! Vi köpte även Rice Crispies (flingor) och marshmallows och gjorde Rice Crispie Treats. Hur gott som helst! Efter vår mycket kreativa eftermiddag var det lite barnvakteri som gällde och Chan och jag åkte iväg till våra kompisar Tammy och Kyle för att passa Lacey och Bailey. Mycket rolig kväll! När vi sedan kom hem (för några minuter sedan, klockan är 02.30) så var det strömavbrott i huset. Därför kan jag inte lägga upp detta inlägget just nu (trådlöst nätverk), får fixa det imorgon! Ursäktar förseningen i förväg!

<3

Swine 09!


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHH!!!!OHMYFLIPPINGGOSSSHHHHECKYEAHH!!

Det var ungefär sådär det lät mellan väggarna inne på Flower Mound High School (och antagligen även andra skolor i vårt distrikt) ungefär en halvtimma in i forth period. Det var nämligen då vår rektor kom upp på the announcements och informerade oss om att LISD (Lewisville Independent School District) har beslutat att stänga ner alla sina skolor nästa vecka. Detta innebär en helt ledig vecka som vi inte kommer behöva ta igen eftersom det är ett governmental decision som har med vår hälsa att göra. Alla var galna! Ett extra Spring Break (Swine break som vissa kallar det) tackar man inte precis nej till! Gå in här om ni vill veta mer :) Swine oh nine!!

Idag var det seniors vs faculty basketball game i slutet av forth period och den slutade med att seniorsen vann för första gången på flera år! Väldigt nice att spana in de populäraste seniorkillarna då de dominerade min hatade fotbollscoach!

Sen, det bästa av allt.. JAG BOKADE BILJETTER OCH SKA TILL GABBIE PÅ ONSDAG!!! Tack vare vår lediga bonusvecka ska jag äntligen få träffa min bästaste bästa Gabbsor <3 Helt sjukt, stört, underbart jävla bra dag :)


gassshhhhhhh finns inga ord för hur glad jag är!! <3

Som grädde på moset gick jag på bio och såg 17 Again med några kompisar. Satt och dreglade över Zac Efrons hotness som vanligt och hade en mycket trevlig kväll som avslutades med chocolate frosties och pommes frites @ Wendy's! I like!

<3

No more TAKS


Swine flu update
Två skoldistrikt har stängts ner här i närheten på grund av smitta, ett i Dallas och ett i Fort Worth. Flower Mound ligger mitt i mellan.
Jag såg 6 personer med munskydd i skolan idag.
Alla lärare måste tvinga alla elever att ta hand sanitizer varje gång man går in/ut ur klassrummet eller hostar/nyser.
Flera personer på min skola skickades hem för att testas idag.
Min kompis fick sms om att vår grannskola har ett bekräftat fall (det var dock inte sant.. många ljuger om det eftersom det skulle tvinga vårt skoldistrikt att stänga ned i åtminstonde en vecka och vi skulle inte behöva ta igen något).

Förövrigt borde ni testa er här (www.doihaveswineflu.org) ! Hahah...

Inga mer sovmorgnar nu inte, TAKS är över och i morgon är det upp tidigt igen. Imorse kom min kompis och hämtade upp mej och vi åt frukost på Chick-fil-A (<3). Efter mina två lektioner i skolan (Food nutrition science och kör) åkte jag, Chan och Angela till gymmet där vi spenderade två och en halv timme med att flumma runt, spela basket och fotboll och hoppa på gummigrejer. Åkte sedan hem och åt pizza och broccoli till middag och kollade på Bend it Like Beckham.

Hoppas ni alla hade en fin valborg! I morgon är det helg!

<3

RSS 2.0