Navelpunkt .

Okej, vem håller inte med om att det måste vara ett av de bästa orden någonsin? :D Navelpunkt liksom. Man kan inte annat än att le när man hör det :) Har dock inte en minsta aning om vad det betyder, berätta om ni vet ! :)
 Det var i en pjäs i skolan (grymt uppspelad måste jag säga ! ) som Malin uttalade detta förträffligt underbara ord och sedan dess har det inte lämnat mej. Något annat som sitter kvar är Martinas skönsång, klockrenare är det svårt att vara !

Idag har jag vart i skolan och fi-filurat som vanligt. Fikade på lunchrasten med Malin, Martina och Auiii min som äntligen är tillbaka, mycket mysigt :) Fick tillbaka två prov och det gick mycket bättre på dem båda än jag hade hoppats på ! Sen på eftermiddagen, som lite smör på moset, fick jag helt plötsligt en bonus IFK-match att gå på :D Jag gick på moln !

Så på matchen gick jag med mor min och vi hamnade på nåt VIP ställe där alla var tysta. Ni som känner mej vet att jag varken är tyst eller stilla när jag kollar på fotboll (beter mej snarare som en spelare och springer och ropar och piper mycket mer än jag borde.,) så det var himlans jobbigt att sitta där bland massa välklätt folk :S menmen, jag var på matchen, så mycket bättre än inget ! Jag hittade också en EXTREMT söt kille innan, han var där med några kompisar och nåns pappa typ., Mamma hjälpte dem att hitta till Ä sektionen och jag stod bredvid och dreglade ! nej men han var sjukt söt, satt resten av matchen och spanade efter honom, men han satt på andra sidan så jag hittade honom inte., så om du är en supersnygg kille som var på ifk matchen och hade en grönvit tröja på dej, call me ;) haha sorry ! men aah fett söt !
IFK vann iaf, som alltid när jag drar mitt ass till deras matcher ! Borde verkligen ta tag i den där biljettsponsrings idéen., :)

Nu ska jag nog ta och dra mej till rumsstädning och sen sängen, imorgon är det ju engelska nationella., Lycka till allihop som har det ! 

Pussen 



Möte och ett virrvarr av tankar

Man kan undra vad jag tänkte när jag bestämde mej för att åka. Shit va härligt med ett år utan Sverige? utan min familj? utan mina vänner? utan krök? utan fotbollen? utan laget? Eller va liksom? Ja, jag har vart på informationsmöte, ett möte som fick mej att inse att jag tydligen ska åka ! "Avresemöte med STS" stod det på dörren till Munkebäcksgymnasiet. Avresemöte? Jag var inte riktigt förberedd, inte riktigt med i huvudet. "Här har ni en tröja, denna ska ni ha på er när ni reser till ert värdland" och där satt jag med en vinröd t-shirt med STS skrivet stort över bröstet. Denna tröjan ska jag alltså ha på mej när jag åker. Det blev så verkligt, så påtagligt. Helt plötsligt var något med mitt utbytesår inte helt obestämt. Det var tvärtemot beslutat åt mej. "Var ska du bo? - Jag vet inte än.., Jag vet ingenting !" Nu vet jag något., jag ska ha på mej en vinröd STS t-shirt och en gul ryggsäck när jag kommer till USA. Oavsett var någonstans jag landar så är det med dessa två föremål. Dom är väldigt fula.

Mötet blev tre timmar av ren förvåning över en massa saker. Man får inte, man får inte, man får inte. Försäkringar fixar vi men de gäller inte då, då, då, då och då., Ungefär var tionde utbytesstudent byter familj, det ni ! Det är rätt många som inte trivs med var de hamnar., Förberedelsekursen är mångas bästa tid på hela året - TACK för den :O., Vi ger värdfamiljer till de som åker på förberedelsekursen först., AAAH det var som en stor mur de byggde upp som man var tvungen att hoppa över för att orka och helt plötsligt kände jag mej väldigt trött i benen., Det var så snurrigt, så mycket som jag inte hade insett och framför allt så var det på riktigt. Jag satt där i en sal med ca 25-30 annat folk i min ålder och vi allihopa ska verkligen åka iväg. Det var spännande på ett sätt, det mest avskräckande jag någonsin vart med om på ett annat. Vi får se hur detta blir.,!

Men ändå känner jag nu efteråt när jag har tänkt igenom allt för hundratrettiofjärde gången (minst) att F*N vad jag ser fram emot detta ! Trots alla regler som snart ska bli min vardag, trots all saknad och alla prövningar jag vet att jag har framför mej så ska detta bli en riktigt häftig upplevelse och jag är extremt glad att jag vågar göra det där hoppet trots att det inte är säkert att jag klarar landningen på andra sidan. 

Ursäkta metaforen.
och egentligen framförallt ursäkta konstigt inlägg, förstår om ni inte fattar nåt alls. Det gör jag knappt själv !

Pussen
Jag och min tröja

image6

Julle gästar

Eftersom annabodillina.blogg.se har blivit en sån succéblogg passar jag på att lägga ut en kontaktannons som alla miljoner läsare där ute kan se! Jag menar, 1 % lär ju svara på den, och det innebär att jag har minst 10 000 killar efter mig!


"En lång, trevlig och positiv tjej 15 + söker ickerökande kille 25+ som gillar mysiga hemmakvällar och långa höstpromenader. Du skall vara vältränad, målinriktad och ha känsla för dans. Jag är brunhårig, villig och allt det du drömt om. Tveka inte, hör av dig till [email protected]""



image5

Skövde <3

Hej !

Igår satte vi (Julle, Gabban och jag) oss på tåget mot skövde igen, det var ett tag sen sist ! Efter 1 och en halv timma kom vi fram och blev upphämtade av Amanda och hennes pappa som vanligt :) Väl framme pussade vi lite på Rambo, åt god mat, skrattade, spelade fotboll (:D) och pratade en massa, väldigt mysigt :D
Vi åkte därifrån vid halv elva imorse, så det var ett kort, men ack så underbart, besök. Tack så jättemycket Amanda för detta finfina initiativ :)

Ikväll har jag vart på en musikal som heter Det händer inte mig och den var hur bra som helst! Den handlar om en tjej som får cancer, gå och se den om ni kan !

Jag har förresten gjort något väldigt olinigt precis och det susar i magen, blir alldeles nervös ! Det låter kanske inte så stort, men jag tog kontakt med en kille jag har tyckt är söt hur länga som helst :O Får se om han ger någon respons, ser inte särkilt ljust ut,, men ändå ! Jag är stolt som en tupp :)

Nu ska jag spela "Friends - the one with all the trivia" (vänner spel på playstation ;) ) med Julle. Vi har en schlappig lördagkväll, jätteskönt :)

Hoppas ni har en finfin kväll !

(ännu en gammal skövdebild, här på mej och Julle :) )



Sjuker., och Skövde i helgen!

aaattchooooooooo
och hej förresten.,
Var hemma från skolan idag, helt genomförkyld., lite komiskt för mina ögon är så rinniga att det ser ut som att jag gråter hela tiden!

Annars har jag vart hos tandläkarn, lika kul som vanligt ungefär.,. Jag har också legat ute i solen och pluggat franska, har inte funkat så bra, har somnat tre gånger :P Men det var mycket skönt :D

Igår bestämde vi att det blir ett litet Skövdebesök nu på fredag till lördag, det ska bli riktigt kul :D Det var alldeles för länge sen jag var där, har verkligen saknat det! Rambo, folket, dialekten., aah hela nu-drar-vi-till-skövde-grejen :) Förhoppningsvis blir det fler besök nu när skolan börjar lugna ner sej och så., sen hoppas jag att de kanske vill komma hit med., Hade vart kul :)

Fick förresten brev från sts om förberedelselägret idag, jag har nämligen inte anmält mej till det., Tyckte det var onödigt att åka tidigare än man redan ska liksom, vill ha så mycket sommarlov här hemma som möjligt :) Många säger att förberedelselägret var en av de bästa grejerna med deras utbytesår, men jag bangar det ändå., Känns bäst så!

Aja, Ha det :)

Gammal Skövdebild :)




Utbytesår?

Heej !

Idag har jag haft ännu en panik-över-usa-dag., Man kan undra vad jag har gett mej in i.. Jag i det stora amerikat, som utbytesstudent, i ett år kan verkligen sluta hur som helst! Har förresten också börjat vakna mitt i natten alldeles orolig.. NICE ! Inte precis vad jag hade tänkt mej, men förstod väl att jag kommer ha sådana här perioder med.. Tror att mycket av denna ångesten ligger i att jag inte vet något alls om vart jag ska/när jag åker så jag kan liksom verkligen inte se det framför mej. Det enda jag är det minsta lilla säker på är att jag inte kommer vara här och det är ju det minst roliga med att vara där borta., Så förhoppningsvis går det över snart och ännu mer förhoppningsvis så får jag snart någon information om något ! 

Annars idag har jag vart ute i solen (för ovanlighetens skull den senaste veckan ;)), stått lite i glasskiosken igen (du hade rätt Gabbie, mjukglassgrejen var lite bättre denna gången :D) och vart hos Evelina :) Det var iof lite segt idag för jag sjöng mest upp och gjorde övningar, övade inte så mycket på låten..

Nu ska det pluggas företagsekonomi, någon som vad det är för skillnad på sambo, turbo, helgbo, halvbo, mambo och delbo?

Ha det gott !

En himmel lika blåvit som mitt hjärta :)

Heej !
Idag har det vart ännu en dag av finfint solsken och det har utnyttjats på bästa sätt! Lunchrast, EA och pluggtid hos Gabbie har spenderats utomhus, råågöd ;) Kan ju säga att det känns i ansiktet
Jobbade också en halvtimme i kiosken idag när Wille ringde i panik till Gabbie. Vi åkte ner som två räddare i nöden så att han kunde få gå på toa (Han hade haft kö sen mellan 12 och 18, det är lång tid utan toapaus :) ) !

Annars var jag på IFK matchen idag, de vann med 2-0 :D Råkade hamna i AIK klacken så jag blev lite skraj ett tag, iaf tills jag insåg att de var typ 15 st sammanlagt., Sen kunde jag slappna av ! Kim Christensen är det bästa målvaktsköpet IFK kunde göra, så bra ! :) Ursäkta fotbollsnörderiet, bara så gött att det är säsong igen :D

Imorgon är det skola, sångpedagog, fotbollsträning och sen franska- och företagsekonomiplugg, jag kommer ha fullare upp än på länge! Ska försöka skriva en liten snutt ändå.., :)

Kram och puss, bomullstuss ! 

(ursäkta dålig bildkvalité! Det är iaf IFK klacken, om det inte syns.. :) )



Eloge till mjukglassgörare!

Halloj! 
Är det bara jag som blir helt superpirrig i magen av det här underbara vädret? :D Det är helt bara maaaaaah och jag vill inte sitta inomhus en sekund!
Igår hade jag Gabbie och hennes lillebror här, det var mysigt! Våra bröder somriga verkade ha det kul, de skrattade så de tjöt när jag och Gabbie låg och hade pojksnack i gästsängen :) Vi har våra samtal vi två och de lyckas alltid spåra nåt helt sjukt förr eller senare, underbart ;)

Idag har jag provjobbat lite i kiosken, det var jätteroligt! särkilt att testgöra mjukglassar, skrattade hur mycket som helst för att de blev så fula ! Jag trodde inte det skulle vara så svårt., Så jag vill härmed ge en eloge till alla er som är sådär grymma på att göra mjukglass, ert jobb är inte ens närapå tillräckligt uppskattat! :)

Annars idag var jag på min kusin Lisas dop, det var fint, men liksom lite halvsegt i kyrkan som det alltid är. I alla fall tills en av mina andra kusiner sprang fram och satte sig på altarbänkgrejerna med en psalmbok och mimade för fullt när alla sjöng., De är för söta ibland de små liven :)

Efter det var det fotbollsträning som skulle vart på gräs, men blev flyttad till grus för att vi fortfarande har en grusmatch kvar., Vi körde iaf uppvärmning på gräs, men spelade på grus och självklart råkar jag trilla, det är liksom ett måste när man spelar på grus utan underställ. Nu är det iof bara en träning kvar och sen är det askimsbadet/billdalsvallen som gäller :D fast lite uppskrapad på knäna, armbågarna och i handflatorna blev jag.,  men som sagt, det hör till! Tror också att jag har lyckats få lite sol på näsan för den ser lite fräknigare ut än vanligt., 

Sitter nu och kollar på Pretty woman, mycket söt film! Det var alldeles för längesen jag såg den sist., 
Hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag ! Bara 8 dagar i skolan, sen är det långhelg och kanske Spanien för mej, vad ska ni ha för er?

Ha det bra och hjälp mej hålla tummarna för fortsatt bra väder :)

Här kommer också en underbart somrig bild från Spanien förra året!
Jess, Gabbie, jag och Bullen <3

image1

Sol i glasskiosken !

Hej hopp
Idag är de en alldeles finfin dag, det har vart helt underbart väder och jag har fått gjort mitt historiaprov, våran lärare lät oss slippa samhällslektionen och vi slutade en timme för tidigt :D Så vid ett-tiden tog vi spårvagnen från skolan till glasskiosken vid kungsportsplatsen och hängde där i solen (råkade få i mej två trekulors rån under tiden..). Fem av mina kompisar jobbar där och nu kanske jag också ska börja ! Ska bli väldigt najs, kom gärna och hälsa på :)
Annars har det väl inte hänt så mycket, tränade igår igen, jobbigare än förra gången faktiskt., men det blir väl bättre !
Nej, nu ska jag nog ut och sola lite ! Om nu solen tar något klockan fem.. aja, skönt är det ändå!
Hoppas ni har en bra dag!

Just det ja ! Måste passa på att göra lite smygreklam för min kompis blogg, hon gör ju det för min så nuttigt hela tiden :) Så läs gärna in er hos gabriellaskriver.blogg.se (länka funkar inte.. "/) ! Hon ska också på ubytesår till USA med STS nu till hösten, ifall det är sånt ni är intresserade av !

Njut av solen medan den varar :)



Powerpoint!

Ojojoj !
Experten löste det själv, som ni kanske ser ! Bloggen blev trevligt rosa, tyvärr inte så speciell.. men så länge det är rosa spelar det ingen roll :D Mailade iof en tjej som tydligen designar bloggar igår och bad om hjälp, väntar fortfarande på svar :)

Igår var jag på min första fotbollsträning sen november och det var det bästa på länge ! Jag log så jag fick kramp i kinderna under uppvärmningen liksom., Har saknat det sjukt mycket, riktigt kul att vara igång igen :D

Idag var det skola med endast tre lektioner, väldigt skönt! Ännu skönare var det eftersom solen sken hela vägen hem och jag bestämde mej för att plugga historia i solen. Tyvärr är det ju april (och väder därefter) så det började regna precis när jag hade fixat fram utemöblerna, men det kändes som ett somrigt regn så det var okej :)

Annars har jag jobbat med en powerpoint till mitt och Julles dataarbete som ska vara inlämnat imorgon efter engelska nationella, det var faktiskt roligt! Fick några flashbacks till gamla lågstadiepowerpointsarbeten (långt ord :O) om hundar och liknande! Synd att man inte använder det programmet oftare :)

Ha en härlig dag!

Hjälp, tack?

Hallojs
Kom precis hem från skolan och blev lite nöjd när jag kom på att jag hade en blogg att skriva i, tror att detta är roligare än jag trodde., :) Inte för att jag inte har annat som jag borde göra innan jag slår mej ner vid datorn (Datainlämning, spanskaläxa, historiaprov..,), men jag bestämde mej för att hålla händerna över öronen. skaka väldigt fort på huvudet och ignorera det en stund :) Så nu sitter jag här! Ville försöka ändra sådan där stilmall eller vad det heter, men det funkar inte., Måste man göra något mer än att trycka på välj mall eller vad det står..? Någon som vet vad som går fel om man trycker där men inget ändras?

Idag har jag i alla fall vart i skolan och det var väl som det brukar. Sprang 3 kilometarn, alltid lika trevligt! Efter skolan hängde jag med Bullen och Gabbie ett tag innan jag åkte till sångpedagogen jag precis börjat dejta varje tisdag kl 15:30. På vägen dit råkade jag bara hoppa av vid skolan igen och köpa lite naturgodis.. Inte bra att jag smakade av Hanna förra veckan, det är beroendeframkallande ! :O

På bussen hem träffade jag min kära granne, Linnéa, det var kul! Sällskap både på bussen och på vägen hem, alltid mys!

Men nu måste jag ta och dra mej, har som sagt lite läxor som ska hinnas med innan fotbollsträningen som börjar 19:00 som jag hade tänkt ta mej till., och jag vill inte ha något kvar när jag kommer hem för då är det dags för desperate housewives ! :D
Ha det !

Blogg !

Hej folket!
Måste nästan börja med det som alla andra nyblivna bloggares första inlägg börjar med;
Nu har även lilla jag hittat hit.., :)
Bloggning är något helt nytt för mej, men jag tänkte väl skriva lite om mitt liv i allmänhet och min lilla 9 månaders trip till USA som kommer till hösten !

Har spenderat denna skolfria dag med Gabbsor och lite plugg, seriösa diskussioner om droger bland annat och kollande på en väldans massa bilder, mycket mys :)
Nu ska det sovas,
tjupp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0