:D

Jag är superpirrig inför Halloween imorgon, ska bli så himla kul ! Många av mina kompisar ska ha på sej sina dräkter till skolan och sedan på kvällen är det footballgame mot vår skolas värsta rivaler - Marcus High School. Deras färg är röd och vi är blåa, våran slogan brukar vara "rather dead than red".. Lite kul sådär !

Ikväll var jag och Carley ensamma hemma, åt en nyttig middag bestående av en pop tart, mac and cheese och en peanutbutter jelly sandwich ! Yummy :) Till efterrätt blev det lite Ben & Jerry's, första på länge nu (och mamma, so what om jag blir tjock.. Jag njuter av livet som amerikan !) ! Vi kollade på tv och sen hjälpte hon mej rulla upp mitt hår, det ska vara lockigt till imorgon.. Säger inte vad jag är (inte för att det är en så bra dräkt, men aah..), ni får se bilder imorgon ! Eller möjligtvis dagen efter, kommer nog va hemma rätt sent imorgon.. Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och åka till vår kompis Angelas hus och fixa iordning oss :)

<3

PJ's

Somnade som en stock igar och glomde helt bort att blogga! Sitter i skolan (gor ett arbete i franskan) nu sa jag har inte de tre sista bokstaverna i vart alfabet.. Hande inte sa mycket under dagen igar, smsade med den sota killen fran engelskan ! Haha vi kanska ska hang out snart :) Sen skaffade jag myspace for att man maste ha det har, fattar inte ett jota! Helt lost.. Menmen, det blir val battre., Jag skulle hjalpa Carley och hennes kompis Samantha att gora tiedyeshirts for matchen pa fredag, slutade med att jag gjorde en egen.. Haha det ar faktiskt riktigt kul, far ta med mej den trenden hem i juni !

Idag ar det PJ-day = Alla gar till skolan i pyamas! Haha helt underbart skont, jag har pa mej min rosa pink-mysdress fran victoria's secret och kanner mej allmant slapp. Nu maste jag springa, skriver mer sen !

<3

I'm the biggest idiot ever

Hittade denna för ett tag sen, ibland är de allt fyndiga här borta !

Jag fnissade iaf själv åt detta rätt så länge..

Idag var det superhero dag i skolan och jag hade på mej en spindelmannent-shirt. Haha fick faktiskt många random high fives i korridorerna för den, rätt kul! Sen fanns det vissa som tog det steget längre än mej, det märkte jag när jag gick mellan engelskan och franskan och det kom en kille i full supermanmundering, fakeabs och mantel, hela köret ! Verkligen roligt när vissa går in så för det :)

Är superglad för vi fick nya platser i engelskan och jag hamnade typ bredvid en supersöt kille ! Satt och snackade med honom hela lektionen, sjukt skön grabb asså. Han ska gå till skolan som cowboy på fredag (man ska ha på sej sin halloweendräkt) haha :)

Talk to yall soon

<3


Turtles are not fun to eat

Carley var supersöt idag, kom in till mitt rum när jag pratade med Amanda (som ska komma i februari! :D<3) och Gabbie och frågade om jag ville komma ner en stund kanske. Så jag gick ner och åt med henne, pratade massa blaj och hade det riktigt mysigt! Efter en stund gick vi in och kollade tv (Nickelodeon, Carley fick välja..) i Lisas och Chris rum och hon frågade om inte jag kunde fläta hennes hår så det är lockigt imorgon i skolan. Jag kände mej riktigt storasysterig, hade verkligen en go eftermiddag med henne :) Sen när Chandler kom hem hade vi en rätt kul kväll med, pratade om allt möjligt och ringde upp en kille som hon ska på en date med imorgon och snackade lite skit med honom. Kul!

Annars idag såg jag den klockrenaste tröjan som någonsin skapats. Den satt på min körlärare och hade en stor bild på en gaffel som hade en uppochnervänd sköldpadda på och runt bilden stod det "Turtels Are Not Fun To Eat". Jag skrattade så jag grät, hur mycket mer random kan det bli? Jag gav henne en komplimang för tröjan och hon förklarade skrattandes att det är förra årets körtröja, det står faktiskt "Flower Mound High School Choir 2007-2008" på den. Jag undrar vem som kom på idén till designen. Den får mej att tänka på Aui ! <3 Efter lektionen ropade hon mej till sej med en tröja i handen, förklarade att en elev förra året aldrig hämtade ut sin och undrade om jag ville ha den! Jag blev superglad, den är hur gosig som helst och jag kommer aldrig mer ta av mej den, någonsin. Kan lägga upp en bild på den imorgon :)

Idag var jag förresten väldigt patriotisk och hade på mej en sverige-t-shirt ! Fick massa kommentarer och kände mej bara allmänt stolt över att vara svensk. Kul! Sen kom jag på hur töntigt det hade vart om jag hade haft på mej den till skolan hemma.. Haha, jaa.. Vilken skillnad det är! Sen kom en kille i min franska på att Sveriges flagga inte alls står för himlen och solen (som jag sa) utan för blonda och blåögda! Inte som att jag kan säga emot haha..

Nu verkar inte blogg.se vilja hjälpa mej att lägga upp en fin (ehrm., ?) bild på mej i min sverigetröja här, får fixa det imorgon. 

<3

Joth Waffult


Bara för att Chubby Lloyt var så himla poppis., Samma kille, annan grej ! Inte riktigt lika klockren, men jag älskar denna med.


"I wake up in the morning, and I roll out of bed, sometimes I fall, sometimes I don't"
"And I said ; You look good"
"I give myself bugbites!"
"I was in um., social P.E class and we were outside um., pogosticking jumproping..,"

Haha okej, han är rätt kul han med., Kan inte sluta välja quotes, ni får väl höra resten själva ! Endast slutet som är lite segt..

<3

Roompa

Idag har vart en riktig slappesöndag, superskönt ! Jag har hängt hemma, röjt upp i rummet, njutit av svenskt godis i alla dess former och bara tagit det lugnt. Chris och Lisa kom hem igen och de hade köpt en tröjor till oss från en skola som var en gammal militärbas tror jag., Jättegulligt ! Sen hade Lisa med sej fler nya vykort, hon ska ju ta med sej ett till mej från varje ställe hon åker till :) 

På eftermiddagen kom Joe och hämtade upp mej och så åkte vi till Chili's och åt middag. Killar hemma borde verkligen ta efter amerikanska killar, det var inte ens snack om att jag skulle få betala.. Väluppfostrat och generöst till skillnad från vissa hemma (inga namn nämnda).. Haha ! Men iaf, vi hade det trevligt och maten var god! Jag åt en ceasarsallad, får passa på att äta sallader när man har chansen ! 

När jag kom hem tog Carley ut ett block, satte sej framför mej, skrev en lång lista, gav mej blocket och sa "översätt!". Så jag översatte allt från bitch till nagellack och hon skrev sedan ner hur hon skulle skriva det för att få rätt uttal. Hela familjen blev involverad och vi hade en mycket rolig stund! Skrattade galet mycket åt att de sa rumpa på precis samma sätt som Nova (typ rooompah med engelskt r, liksom inte rullande) :) Sen hade Chandler, Carley och jag lite tjejsnack innan vi skulle in på våra rum för att lägga oss, det är verkligen som att ha lite sleepover varje kväll :)

När jag rensade igenom rummet hittade jag bilden från kvällen då jag åt middag med Chandlers familj för första gången och de ljög om att det var min födelsedag.. Lol ! Ursäkta dålig kvalité, men bilden i sej är halvbra,,.

Erkänn snajsig hatt?!

Lägger även upp en bild från igår i föregående inlägg :)

<3

Floopning


Idag har jag floopat runt som en galning, name a place, any place, and I've been there. Seriöst,. Dagen började med sovmorgon, superskönt! Forsatte därefter med Chandlers fotbollsmatch med grandma Molly, Carley och Meme, lite shopping, injudan till kompis födelsedagsmiddag en timma innan den började, skyndande hem och tillfixning, upphämtning av Elle, middag på mexikansk restaurang, dumpande av det gänget för att Elle och Chandler egentligen inte gillar någon förutom hon som fyllde år (Amanda, jättego tjej från fotbollen), misslyckad tankning av bil vid mack där flera män i trettioårsåldern tyckte det var trevligt att föra konversationer med vettskrämda, uppklädda tonårstjejer, vidaredragning till Chandlers kompis Patricks kompis Mike där vi hängde ett tag, grillning av Mikes lillebror (stackarn,. fast vi hade kul och han va ball), ännu en vidaredragning till en kompis morbrors födelsedagsfest där det fanns massa fulla vuxna i femtiotalskläder och jäklans gott isthe. Lite chillande senare är jag nu äntligen hemma och helt slut. Puuh asså, att amerikanare var så här aktiva hade jag ingen aning om.

Igår fick jag paket både från familjen och från Daniel och Catrin ! Jättekul, lägger upp bilder på innehållen imorgon!

Ursäkta tråkigt inlägg.. Hoppas ni har haft en bra lördagkväll där hemma !

Jag och Chandler i bilen påväg till Elle's (45 minuter försenade redan)

<3

Mitt livs möte

Jag såg honom. Jag var ungefär en meter ifrån honom. Han slängde ett papper på marken och jag var en halv sekund från att ta upp det. Jag kunde pratat med honom, jag kunde känt hans doft. Jag träffade idag min nya idol; Chubby Lloyt. Det var på footballsmatchen det skedde, jag kollar runt i publiken och får syn på ett bekant ansikte. Funderar en stund och plötsligt slog det mej, det var ju han. Han har annorlunda frisyr och lite snyggare klädstil i verkligheten, sen heter han Addi. Inte riktigt lika hypat namn, men alla kändisar har ju töntiga namn som de byter ut mot något coolare. Förutom Carola som tydligen tyckte att hennes namn dög (måste erkänna att jag fortfarande är irriterad över att de ersatte Lina med Carola den 20 maj på namnsdagarna i almenackan..). Aja iaf. Jag sa hej och han kollade konstigt på mej. Min kompis förklarade snabbt att jag är svensk och inte vet hur man beter sej, då blev han mycket trevligare inställd och jag fick ett hej och ett leende. Ibland är det bra att vara utlänning och kunna skylla alla misstag på att man inte vet bättre :)

Idag hade vi bara två lektioner i skolan på grund av mer midterms och slutade redan klockan 12 ! Det kändes jättekonstigt, har känts som att det har vart lördag hela dagen! Jag åkte med Chandler, Angela, Lindsey och Elle till TGI Friday's och åt lunch, supergod pasta ! Till förrätt delade vi på friterad mac and cheese, faktiskt mycket gott !

Ikväll var jag ju då som sagt på footballsmatchen, vi förlorade tyvärr. Spelade mot ett lag som har en drake som maskot så några hade gjort t-shirtar som det stod "At least our maskot isn't imaginary" och en bild på en typ bollibompa drake bredvid! Rätt söta.. :)
Fick två touchdowns bortdömda så förlusten var lite orättvis, men det gjorde inte så mycket ! Jag var där med Taylor och Jess, två tjejer från mitt fotbollslag och vi hade jättekul :) Träffade också Katie, Hannah, Kennedy, Sarah och några till. Rolig kväll helt enkelt, kommer sakna matcherna när de slutar !
På vägen hem åkte vi till what-a-burger och åt hamburgare, deras pommes frites är to die for. Sjukt goda, rekommenderas verkligen :)



Southlake Carrolls maskot...

<3

Mid-terms och strömavbrott

Idag var den första av två dagar av mid-terms, prov man gör i mitten av terminen för att fastställa sitt betyg för de första nio veckorna i skolan. Kan inte fatta att jag imorgon har gjort en fjärdedel av min skoltid här, sjukt ! Sen har jag vart här i två månader i går också., Stört vad fort tiden går !

Idag hade man i alla fall midterms i first och second period, för mej blir det soccer och engelska. I soccer hade vi inget, inte ens träning. Coach gav oss study hall så vi kunde plugga inför våra andra grejer istället, rätt skönt! Engelskan skulle bli värre, hade ungefär 65 ord som jag skulle kunna (konstiga ord typ myriad, capricious, ostentatious, gegarious,. Aah ni fattar grejen) och sen lite andra grejer om böcker vi läst och så. Superskönt att jag fick 100 på min uppsats igår eftersom den var hälften av betyget ! Lite på grund av det bangade jag att plugga helt både igår och imorse. Så när klockan ringde in för second period fick jag lite ångest. Våran lärare delar ut proven och "poff!" sa det och s var hela skolan svart. Strömavbrott och allas lektioner pausades. Tyvärr kom vår lärare på rätt fort att vi har fönster, så hon drog bort gardinerna och gav oss proven ändå. Andra klasser gjorde på andra sätt, vissa satt utomhus i kylan (ja gud va de frös, bara 19 grader idag faktiskt), några använde mobiler.. Sen fanns det de som inte kunde skriva provet för de var fast i hissen mellan första och andra våningen,. Det tyckte jag var lite kul..
Provet gick väl okej, klarar definitivt godkänt ! Skönt att man kan lämna The Scarlet Letter, The Crucible, The Mask of the Red Death, 158 vocab words med mera bakom sej., Vi bytte tyvärr också platser vilket betyder att jag inte sitter bredvid den sköna kinesen som ger mej choklad längre.. Skitsegt, var jättehungrig idag ! Det blev inte precis bättre av att lunchen sköts upp en halvtimme på grund av strömavbrottet..

När vi kom hem så var grandma Molly här (farmorn i släkten), Chris och Lisa är i Boston så hon ska bo här med oss i några dagar. Har aldrig träffat henne förut, men hon verkar go! Hade med sej små presenter till oss, jag fick ett sött armband! Supergulligt :) Sen efter en stund kom jag på mej själv med att sitta vid köksbordet och berätta typ hela mitt livs historia för henne haha.. Vi hade trevligt i alla fall!

Nu är mamma, pappa och Jeppe på väg till Spanien de jäklarna! Måste säga att jag är lite avundsjuk, vet hur mysiga de där semestrarna brukar vara ! Även om både Jeppe och jag blev matförgiftade förra gången så är det alltid lika härligt att strosa på Marbellas gator. Hoppas ni får en supersemester och tänk på att paket går att skicka från Spanien med.. hinthint*

<3

Glassdejt

Ni vet den där engelskauppsatsen som jag skulle skriva igår, efter att jag bloggat? Den superviktiga som är 50% av midterms betyget (som är värt 20% av de första nio veckornas betyg!)? Jaa, det råkade bli lite fel igår och jag somnade som en stock utan att skriva den. Vaknar sedan med ett ryck klockan fem på morgonen och ba "var det inte något jag skulle göra?".. Kliar mej lite fundersamt på huvudet, ni vet så där som man ska göra när man tänker, och kom då på varför man gör det! Kliar sej på huvudet alltså. Fick nämligen syn på min hand i ögonvrån, den som utförde kliandet förstås, och vad finns på skrivet på den om inte ENGLISH ESSAY med stora blåa bokstäver? När man kliar sej på huvudet (om man har tur) så ser man ju saker man har skrivit upp i handen för att inte glömma bort :) Finurligt, eller hur?! Att jag inte tänkt på det förens nu.. Men aah, tillbaka till kliandet. Eller till efter kliandet kanske, när jag kom på varför jag kliade. Helskottans liksom.. Fem på morgonen, väckarklockan ringer om två och en halv timme (jaa, jag går upp 7.30, tidigast.. sovmorgon varje dag !) och jag har en stor och viktig uppsats som ska vara inlämnad i början av second period. Det var bara att gräva fram engelska pärmen, boken och datorn och sätta igång. Efter att ha suttit där i säkert en kvart och blivit frustrerad över att jag inte skrivit mer än en mening kom jag på att det faktiskt inte spelar någon roll. Betygen här, vad jag får på denna uppsatsen spelar verkligen ingen roll alls. Jag kan lägga resultatet på den och det hundar skiter i samma påse (för att säga som mamma). Så jag skrev resten av uppsatsen på tjugo minuter, massa blaj och extremt kort och konsist. La mej sedan ner igen och sov tills klockan ringde, superskönt !

Kom till skolan, överlevde fotbollen och gick till second period. Ser att alla har skrivit ungefär tre sidor långa uppsatser och får lite (men bara lite) dåligt samvete över min som är på en sida, med dubbelt radavstånd.. Hehe.. Aja, inget att göra något åt nu, bara ta det som det kommer tänkte jag och lämnade in den. Sen måste jag bara säga att vår lärare måste vara en undercover robot från typ mars eller något för ca 20 minuter efter att lektionen har börjat har hon redan satt betyg på alla 25 uppsatser som lämnades in. Sjukt ! Tänker bara på vissa lärare hemma som tar flera veckor på sej att rätta saker, de skulle kunna lära sej en hel del från Ms Healy ! Men iaf, tillbaka till betyget då. Jag trodde jag skulle svimma, jag fick 100. Högsta poängen liksom ! Bästa jag fått på någon essay hittills, kanske alltid borde plugga mitt i natten? Haha, det var skönt för nu behöver jag inte tänka så mycket på scan tron testet som är imorgon, har åtminstonde 50 poäng redan !

Efter skolan åkte Chandler, Carley och jag och köpte middag på East ocean (kinamat/sushi, gott!). På vägen hem sa Chandler "Jag ringer Joe nu så ska han ta med dej ut på lite glass" och så ringde hon. Joe är killen jag var med på matchen igår. Haha fick lite andnöd, vad hände där liksom? Helt random.. Tror hon hade planerat det ! Aja, han sa ja iaf och kom och hämtade upp mej och så åkte vi till Marble Slab, underbar glass ! Man får mixa i nästan vad man vill i den också.. Yummy ! Vi delade på en peanutbutterglass med oreocookies i, kanske låter mindre delikat, men det var finfint! Peanutbutter passar verkligen med det mesta, har ännu inte stött på något som det går dåligt med :) Hade jättekul med Joe också, vi pratade på om det mesta :) När jag kom hem förhörde Chandler mej på varenda rörelse han gjort under kvällen, hade riktigt kul! Vi börjar verkligen bli mer och mer som syskon, ganska skumt..,



Nu ska jag sova en god natts sömn, utan några essay avbrott! Imorgon är det första dagen av midterm exams, alla har prov i sin första och andra period. Soccer är min första period så där har jag bara study hall, men sen är det engelska ! Huh, önska mej lycka till!

<3

De är inte alltid finniga, feta och omogna

Många killar i min ålder här är ungefär som treåringar fast i tjugoåringars kroppar. Vissa freshmen kan liksom se ut som en trea i gymnasiet hemma! Detta brukar tyvärr inte betyda att utsidan speglar insidan.. Herregud vad de är omogna, har dålig humor och sämre hy. Fast nu ska jag inte dra alla över en kam, det verkar faktiskt finnas några som är helt okej. Rätt många faktiskt, har många killkompisar här som jag gillar mycket! Sen är vissa ännu bättre,. T ex finns det såna som börjar på J (kan inte skriva namnet eftersom man inte kan veta vilken finurlig amerikan som hittar hit och ser det..), spelar football, bor granne med mej, är supersöta och mycket trevliga. Sen om de delar med sej av sina skittles samtidigt som de tålmodigt förklarar alla reglerna i  softball typ fem gånger för tröga svenska blondiner, blir det inte precis sämre ! Var med Lisa och våra grannar (bland annat denna J då, nämnde honom i ett tidigare inlägg.. En riktig söting) på Carley's softball match, ganska kul sport. Satt bredvid  J och vi pratade typ hela kvällen, hade riktigt kul. Man smälter av hans leende, aaaah ! Måste bara säga att jag inte hade bangat på denna snubben asså, haha :) Sen vill jag inte låta.. skrytig eller whatever, men flera av mina kompisar har hört att han gillar mej! Så vem vet, I might be lucky?!

Skolan var som vanligt, inget speciellt hände. Fick i och för sej massa komplimanger för min klädsel så här kommer min första dagens outfit ever ! 




Ursäkta fjortisig vinkel men det var enda sättet jag kunde ta bilden på idag.. Kjolen är ny !

Nu ska jag skriva en engelskauppsats (:S) och sen sova !

<3

Körkonsert

Har kommit på ett dåligt tecken på att man känner sej hemma någonstans, helt plötsligt vaknar man inte med ett ryck av väckarklockan. Visst är det bra att man är avslappnad och så, men när man inte gör det är det så himla lätt att gå upp ur sängen. Ni vet lite så som det är om man sover över hos någon, man vaknar av minsta ljud och är ganska pigg (eller håller i alla fall på något sätt inne tröttheten) oberoende av hur lite sömn man fått. Så har det vart varenda skolmorgon ända sen jag kom hit, men nu verkar det vara ändring på det ! Väckarklockan var satt på klockan 7 imorse (Chandler behövde åka in tididgt till skolan) och, utan att överdriva, så tror jag jag släpade mej själv upp ur sängen runt 7:45. Chandler, som är sjusovaren själv, sov till klockan 8 och blev försenad, som vanligt, så det gjorde inget iaf ! Men ändå, seg grej! Har vart så chockad över att jag, morgonmänniska som jag är (eehrm..), gått upp direkt när klockan har ringt.. Aja, de glada dagarna är nu över, tillbaka till "suuuck, morgon igen" känslan, lovely !

Efter skolan idag hade jag en konsert med min kör, det var riktigt roligt ! Hade glömt bort hur det var att sjunga inför folk.. :) Det var vi och några andra körer från min skola som sjöng några låtar var, många av körerna var riktigt bra ! Jättekul att se! Lisa, Chris, Carley och hennes kompis Samantha var och kollade på och gav mej blommor efteråt, supersöta!


Jag i min kördräkt.. Skratta inte för mycket är ni snälla, jag känner mej redan dum nog i den !


Chris, Carley, jag och Lisa (ni ser en skymt av mina blommor till vänster om Carleys huvud! :) )

Annars idag har jag lärt min värdfamilj att äta Nutella ! :D Sen har jag kommit fram till att det är supergott att blanda Nutella med Jordnötssmör på en toast.. Yummy ! Mamma, säg inte att jag kommer bli tjock för när det gäller det här är det typ värt konsekvenserna., Sen tränar jag fotboll fyra ggr i veckan och äter inte pizza till lunch i skolan längre ! Haha bara så ni vet.. :) 

Hoppas er måndag var bra!

<3

A week at the Jones'


Idag har det gått en vecka sen jag flyttade och om jag ska vara ärlig har detta vart den bästa veckan sen jag kom! Har gjort massa roliga saker, träffat mycket underbart folk och blivit en liten del av en dunderhärlig familj :) Vet att jag har vart dålig på att jag har vart dålig på att lägga upp bilder så här kommer lite från den senaste veckan !


Folk verkar gilla att göra skyltar till mej..? Haha, denna hängde på dörren till huset när jag flyttade hit :)


Carly's animal cell (skolarbete) som jag och Chandler gjorde.. Kan det bli mer amerikanskt?

  Sadie åker bil
               Chandler, Carly och jag    l   Sadie åker bil till fotbollsmatchen


Angela, Chandler och jag at the mall

   
I mataffären


Vi bakade hallonpaj

De fyra sista bilderna är från idag, har alltså vart och shoppat (hittade massa saker, tack pappa och mamma för pengar ! Lägger upp bilder typ imorgon.. med betoning på typ) med Chandler. Vi hade en kul dag, träffade Angela och åt på Panda Express (supergod kinamat!). Provsmakade pretzels och smoothies och hade bara en allmänt bra dag ! Åkte sedan hem via mataffären och köpte ingredienser till en hallonpaj (en nutella råkade också slinka ner i minikundvagnen) och råkade hitta en gigantisk pumpa gjord av läskförpackningar (se bild). Väl hemma åt vi middag, bakade paj, åt paj, kollade videos på youtube och snackade blaj. Har haft en härlig söndag !

Privata meddelanden;

Mamma, mailar er imorgon !

Haha kan självklart hälsa till Chubby Lloyt från alla som vill om jag ser honom igen (ja, han går på min skola)

Farmor, härligt med bågskytte ! Jag ska bli som dej när jag blir stor :)

Gudfar/farbror/gammal gubbe Mats, får man inte ens ett svar på de trevliga grattis-smsen man skickar?

<3

Hello, my name is Chubby Lloyt


Ville bara säga att jag har mycket coolt folk på min skola, Chubby Lloyt bland andra. Hilarious!



Hello my name is Chubby Lloyt and if you have a window in your house I'll probably stand outside
Hello, my name is Chubby Lloyt and when you think about the small things that are done... (thinking)

<3

Läkerol


Sitter ute i solen med Sadie och vet inte hur jag ska börja skriva riktigt. Njuter av att det fortfarande är så härligt väder här, igår när vi var på väg hem (klockan tre på natten) var det rejält kyligt - 68°F = 20°C ha ha ha.. :) Hur är vädret hemma nu? Många som frågar och jag hittar på lite halvt för att ha något att svara :)

:)

(tog en paus på resten a dagen och skriver nu, kl 3 på natten igen.,)

Igår hade vi våran sista hemmafootballmatch, lite sorgligt måste jag säga.. Har haft mycket kul på matcherna ! Fast vi har ju iof fortfarande en bortamatch och Mound Showdown kvar :) Aja, men på grund av hemmamatch så hade vi pep rally schedule igen och alla lektionerna var lite kortare. Vi gick sedan till en av (!) gympasalarna och satte oss och pep rallyt drog igång. Lika häftigt och amerikanskt som vanligt, fast med en överraskning - våra lärare hade fixat ihop dansnummer. Det var fem olika grupper och de dansade och mimade till olika låtar. En sjöng en kärlekssång och gick fram till en riktigt biffig fototballkille och liksom pekade på och dansade för honom., Alla footballspelare tjoade och jag skrattade så jag grät. Sen gjorde även våra fotbollstränare ett nummer, superkul och vi ska driva med dem så mycket på måndag ! :D

På väg till matchen på kvällen stannade vi på World Market, en affär med typ alla möjliga saker från hela världen. Där inne åt vi oss tjocka på pepparkakor (man fick provsmaka, Chandler, Angela och jag åt nog en burk själva :) ), drev med kinesiskt godis OCH shoppade svennegrejer ! AAH vad glad jag blev när jag hittade Läkerol, Singoalla, Ballerina och knäckebröd! Sen hade de även Haribo persikor och colaflaskor,. Tur att det var billigt ! (;
Efter World Market åkte vi till Which Wich (as in which sandwich?) och åt supergoda mackor till middag ! Jag åt en BLT, muuums :)

Matchen vann vi, jag träffade lite folk jag känner och det var kul! Efter det åkte vi till ett haunted house och stod i kö i två och en halv timma. Vi var de sista som köpte biljetter och alltså sedan de sista som fick gå in. När det äntligen var vår tur var vi rejält pepp och i början var allt rätt bra. När vi hade kommit ungefär en tredjedel började det bli lite tomt, inga läskiga människor i burarna och så., Ett litet tag till gick och så tändes lamporna över allt. Vi fattade ingenting, fortsatte gå liksom, och då kommer halvsminkade, fakeblodade människor med handväskor och jackor gåendes förbi, på väg hem för kvällen.. Haha, de hade glömt bort oss ! En kille stannade upp och sa "hey wait, are you guys still going through here?". Superförvirrat, men efter en liten stund, och lite klagomål från vår sida, fick vi varsin VIP gratisbiljett., Får se om vi använder dem!

Hela tiden när vi stog i kö till spökhuset frös jag jättemycket, klockan var runt 12.. När vi sedan var på väg hem kl 2 såg jag att det var 20°C ute., Haha, har jag vart för mycket i värmen redan?

Idag har jag slappat kollat på Chandlers fotbollsmatch, ätit läkerol i mängder, hängt med Meme, ätit B&J glass, ätit kaka, kollat skräckfilm (the happening) med lite kompisar (Chandler, Angela, Josh, Bryan (Beaver), Morgan, Lauren), hängt med snygga collegekillar (den ena var musiksnubbe, suupersöt), kollat en till film med Chandler mitt i natten (Mad Money, inte jättebra men helt okej., :) ) och aah.. Haft en rolig dag ! 

Hoppas ni haft en kul helg :)

<3

Haunted house

Kom precis hem från en rolig kväll, which wich, football game, haunted house och chili's, kan det bli mer amerikanskt? Fast eftersom klockan är 3 här borde jag sova., Skriver imorgon !

<3

Kyla?

HAHA amerikanare är för söta :) Imorse när vi skulle träna så var det ungefär 16 grader ute och alla höll på att frysa ihjäl.. Jag berättade att det kan vara sådär i maj vissa dagar hemma och att jag tyckte det var ganska skönt och de höll på att svimma :) Sen hade jag den bästa fotbollsträningen sen jag kom hit, gjorde några rätt bra saker och var inte helt vilsen ! Vet inte om det kan ha vart värmen som har tyngt ner mej och gjort mej långsam kanske, men idag kändes det iaf super. Jag var inte ens hälften så trött som jag brukar vara !

Annars hände det inte så mycket i skolan, efter det var det choir konsert för Carley och sen åt vi middag hos deras grannar, jättegott ! Hemmagjorda hamburgare och grejer, mumsfillibabba! Att sonen i famlijen är jättesöt gjorde inte saken sämre., Haha så jag hade en jättemysig kväll i alla fall :) Nu sitter jag och Chandler och driver lite med en av hennes kompisar, han bad mej precis att säga "Chandler gillar stora håriga kulor" så att han skulle kunna säga det till henne.. Nu bad han mej skriva "Brad är den snyggaste amerikanska killen" (dålig svenska jag vet.,)., Detta stämmer tyvärr inte, men det behöver inte han få veta! :)

Har ett franska arbete som ska lämnas in i morgon, men jag hade inget USB minne att ta med det till skolan på. Jag ringde våran goa granne och han kommer överspringades med ett och säger "It's kinda glamorous! Put it in and you'll see what I mean", sen skrattade han och gick. Satte precis in det i datorn och det blinkar i rött, gult och grönt haha, supergulligt :)

Nu ska jag sluta larva mej här, ursäkta för meningslöst inlägg ! Blir så när man har publik som skrattar åt vad man säger och ber en översätta allt, blir lite ofucuserat., Skriver mer imorgon !

<3

Lina Jones?

Vi brukar lämna huset ungefär klockan 8.20 (host.. 35.. host) varenda morgon för att komma i god tid till skolan. Eftersom det bara tar tio minuter så kommer vi fram vid halv nio och har god tid på oss att hinna till 1st period (läs; ...kommer vi frm vid kvart i nio och har ingen tid alls att hinna...). Så aah.. igår morse råkade vi iaf komma lite sent och jag höll på att få min första tardy (som leder till detention :O), men vi var lite finurliga! Vi hittade på att vi var tvungna att åka förbi min gamla värdfamilj och hämta upp en bok som jag hade glömt och slapp ur det, skönt ! De är så stränga här jämfört med hemma, jag och Karre diskutarade det förut idag (mysigt samtal, måste bara säga det igen :) )! Oj vad man saknas Samskolans skönt schlappa attityd, visst blir läraren ibland lite irriterad om man kommer en kvart för sent, men fem minuter hit och dit spelar ju ingen roll !

Idag när vi nästan var på väg ut genom dörren, jag i soccerclothes och Chandler klädd till skolan pga av PSATs, kommer en tjej i laget hem till Chandler och säger att vi har study hall istället för träning. Jag duschade snabbare än blixten och blev själv förvånad när jag kom ut.. Var klar på två minuter ! Måste vara personligt rekord.. 
Iaf så kom vi till skolan och jag gick till kafeterian och hittade de åtte personer i laget som inte var och gjorde provet. Efter en liten stunds funderande kom coach på att kafeterian är tråkig och drog med oss ut på en promenad till Sonic (hamburgerställe) där jag drack mej tjock på en supergod milkshake och många åt en extra frukost. Vi gick sedan tillbaka lagom till 2nd period, kan man få en mer klockren start på dagen? :)
Engelska lektionen var precis så dödligt lång som jag trodde, om inte längre! Herregud säger jag bara, först lyssnade vi på the Scarlet Letter i 45 minuter och sedan satt vi (alla åtta elever som var på lektionen) och pratade/körde sten sax påse i en och en halv timma. Visst, den första halvtimmen var rätt skön, men sen gick det utför.. Haha, aja, bättre än vanlig lektion iaf !

Efter skolan hämtade Chris och Carley upp mej och så åkte vi till Lifetime (ett gym) för att fixa mitt och Carleys medlemskort. Eftersom jag är med på deras "plan" så var jag tvungen att skriva under ett papper som Lina Jones, det var supersvårt ! Insåg vad van man är vid att skriva sitt namn när jag helt plötsligt var tvungen att skriva något annat.. Aja, på Lifetime heter jag iaf nu mera Lina Jones, om någon undrar.. Jättefint gym btw, stora omklädningsrum och underbara pooler (både inne och ute :) ). Hoppas jag kommer kunna skärpa mej och få tränat lite där !

Nu är klockan sådär sent igen, sover mycket mindre sen jag flyttade. Inte för att jag klagar, gud vad det är värt det ! Apropå flyttningen så fick jag ett spel av min gamla värdmamma, Darlene, idag i skolan. Beth, hon och jag spelade det min sista kväll hos dem, jag tyckte det var kul, och idag hade hon skickat med Beth ett sånt spel till mej :) Gulligt !

Aja, godnatt iaf !

<3

Taco Tuesday

Det är det man äter här på tisdagar! Man åker till Rosa's och äter supermycket tacos för 3 dollar, sånt man gillar med USA! Det och chicken biscuits som verkligen var huuur goda som helst ! Ojoj vad jag kommer äta såna här :)

Idag var det annars bara vanlig dag, hade supermysigt samtal med min värdlillasyster Carley, hon skaffade pojkvän idag ! Hur gulligt som helst :) Sen berättade hon om sin första kyss, hur det egentligen bara var en puss och hur hon efter en stunds funderande kom på att hon knappt ens nuddade killens läppar för att hon "was totally freaaking out!" haha :) Ja, så det var den första av hennes två pussar :) Hon dumpade den killen för att han var jättepå en annan tjej och nu är de två ihop och hon är lite ledsen.. Men som sagt, den nya killen kan förhoppningsvis göra det bättre :)

Vi åt på Rosa's och jag blev tjock, åkte sedan till ett glassställe och jag blev tio gånger tjockare., Åt världens godaste glass som smakade choklad och peanutbutter, aaaaah ! Hur ska jag överleva här när de har så mycket goda grejer?

BTW har min adress nu så ni som vill ha den får hojta så mailar jag den så fort jag kan ! Annars kan ni fråga mor min, hon har den också :)

Imorgon är det PSATs (övning inför stort prov för att komma in på college, typ som högskoleprovet vad jag fattar..) för alla sophomores och typ hälften av alla juniors (inte för mej) så vi kommer ha ett helt screwed up schema med en superlång andra period - Engelska.. PALLA ! Har inte ens läst de tio sidorna jag har till imorgon, det får lösa sej ändå.

Love y'all lots
<3

Händelserika dagar

GRATTIS NOVA ! Förlåt att det blir försenat.. Hoppas du hade en underbar fyra-årsdag och att du fick massa fina presenter ! :) Pussa på Eden och Mamma och Pappa! <3

Nu ligger jag här i min nya säng för andra kvällen i rad :) Hade inte internet på min dator igår så jag kunde inte skriva något.. Jag trivs jättebra här hos the Jones family, har redan träffat Meme (grandma), Pappi (grandpa), en morbror och massa grannar! De kom över igår och så åt vi pizza och kollade football, superkul !
Har så mycket jag vill berätta egentligen, men klockan är mycket och jag är trött.. Var med Chandler på hennes fotbollsträning nu ikväll, ska nog träna med dem med utanför skolan.. De tränade mycket mer som vi gör hemma och det var väldigt skönt att få spela av sej lite !
Lisa (hostmom) packade lunch till mej som jag hade med mej till skolan, hon gör det så ofta hon är hemma ! Supergott med ost och skinkmacka, oreo thin crisps, chips, peanutbutter kex och ett juicepaket! Jättegulligt :) Så mamma, ingen pizza idag inte ! Fast vi åt resterna a pizzan och världens godaste mac and cheese till middag.. hrmrhrm.,
Jag åker inte längre skolbuss med Bubba, han får klara sej utan mej och jag får försöka överleva utan hans "go out and do something nice for someone today" varje morgon. "Hot and Cold" med Chandler i hennes bil på morgonen är i och för sej inte heller helt fel.. :)
Imorgon har vi study hall igen för att ingen av våra tränare kan komma.. Så jag och Chandler ska till Chick-fil-A på morgonen och köpa chicken biscuits att ha med och äta. Jag har fortfarande aldrig smakat dem, men alla här är helt beroende! Så hoppas att det är gott!
Tänkte som avslutning på detta inlägget bara visa ungefär hur underbar min nya värdfamilj är. Skulle få lite hjälp med att fixa internet och kommer tillbaka efter en stund till datorn och hittar det här ;

Chris LOL  Lisa LOL  Chandler LOL  Carley LOL
Chris                  Lisa                     Chandler         Carley

Sadie LOL  James LOL
Sadie                James (granne)

Så jäkla sköna va !? :) Nu måste jag nana !

<3

Uppmuntran

Hey Lina it's Carley
Are you still ready to come tomorrow?
I am SO excited! I think this will be great for everybody!
And I think you're really pretty and nice!
Trust me, my family is NOT boring!!!!
Love
Carley! :)

SMS från min blivande värdlillasyster - Ibland bara vet vissa om att man behöver lite uppmuntran

Kom precis tillbaka till min packning efter några omgångar "dice" med Darlene och Beth och sedan "Hitta Nemo" kollning! De ville ha en lite mysig kväll med mej innan jag flyttade och det var precis vad det blev ! Känner att jag kommer sakna dem ändå, mer än jag har trott. Särkilt Beth! Fast henne träffar jag ju i skolan iaf :) Sen säger de hela tiden att de hoppas att jag vill komma över på middag då och då, och det tror jag att jag kommer göra! Känns lite overkligt att jag ska härifrån, lite på samma sätt som det gjorde när jag lämnade Sverige, fast lite mindre extremt. Eller ganska mycket mindre extremt, men ni fattar vad jag menar !

Hoppas btw att Gabban hade en superrolig homecomingkväll ! Leta efter uppdatering ; gabriellaskriver.blogg.se

Nu ska jag packa klart och sedan sova, har en lång och händelserik dag framför mej imorgon ! Familjen Jones kommer hit och hämtar upp mej imorgon kl. 10.00 (idag sov jag till 12., hrrmm..)! Ska bli spännande :)

Från filmen ;

Rockan - Hello Nemo! Who is this?
Nemo - An exchangestudent
Squirt - I'm from the EAC dude!
Rockan - Sweeet
Nemo + Squirt - Toootally

Inte bara jag som är cool..

<3

Dansande packare!

Packar för fullt till partymusik, dansar runt i mitt rum, shakear lite booty och sjunger som en galning (huset är så stort att familjen inte hör mej ! haha). Vänder mej om efter en stund och ser två personer som är ute med sin hund å gatan som står och kollar på mej och skrattar... Aja, den bjuder jag på ! Alltid trevligt att sprida lite glädje så här en lördagseftermiddag :)

Kom på att jag har lovat att visa den där tröjan jag köpte på forever 21 för läängesen ! Så jag pausar ett tag i packningen (som går år helskotta ändå) och lägger upp lite bilder :)

framsidan Baksidan

Så där var det!  På andra bilden ser ni även min heta ryggsäck som jag har till skolan,. Ska nog ut och köpa ny väska nu när jag flyttar, den är ju Jay's som jag bara skulle låna från början..

Vill bara också passa på att gratta Emilie supermycket! Arton år och typ gammal gumma.. Vi har haft mycket kul i våra dagar! Nu börjar det bli längesen vi kom på att vi skulle döpa våra barn till Kurt, Arne, Kurt-Arne och Arne-Kurt.. Hahah kan inte annat än att säga att vi hade (har?! (; ) rätt go humor ! Iaf, jättegrattis, hoppas du fick mycket fina paket och att det inte var fööör tomt utan mej på fölsedaskalaset :)

Nu ska jag packa klart!

<3

T G I F

Det är det ändå jag har att säga. Oj vad skönt med helg! Denna veckan har i och för sej gått jättefort, men ändå ordet sovmorgon klingar aldrig fel i mina öron ! Sen att jag ska flytta nu på söndag har inte precis gjort den (helgen) mindre efterlängtad.,

Idag var det football game, borta, och jag åkte dit med Chandler och hennes bästis Angela. Hängde där och träffade deras kompisar, alla verkade jättesköna ! Superkul, verkligen mycket mer min stil på folk! OCH ! En av killarna hängde med David Bechams bror igår, på riktigt ! Hur stört häftigt är inte det på en skala? Trodde jag skulle svimma när han sa det..
Tyvärr så förlorade vi matchen med 24-21, men det andra laget är det tredje bästa i hela Texas så det var verkligen inte dåligt jobbat av våra pojkar! Hade roligt i vilket fall :)



Okej, jag har ju försökt förklara ungefär hur mycket människor som går på våra hemmamatcher.. Detta är en bild på hemmalagets publik (vi satt ju på gästsidan). Våra hemmaläktare på skolan är precis lika stora, men smackfulla.. Mer folk än det där alltså, man kan oftast knappt ens se de silvriga mellanrummen mellan människor.. :)

@ hawks game
Chandler och jag !

Imorgon ska jag antagligen packa och massa sånt., Trodde inte att jag skulle göra det på tio månader! Fast allt blir ju inte alltid som man tänkt sej..
Kommer vara konstigt att flytta härifrån ändå ! Men helt underbart ska det bli att få ett lite mer "hemigt" ställe att bo i ! Chandlers familj är, som jag sagt typ tusen ggr nu, supermysiga och jag ser verkligen fram emot att få flytta till dem :) 

Hoppas ni har en bra helg där hemma !

<3


Fjärilar

Jag älskar verkligen fjärilar! De är extremt vackra djur och de varken bits, sticks, rivs, kissar på/skadar mej på något annat sätt (förutom om de skulle få för sej att typ flyga in i mitt öga eller något.. Det hade nog kunnat göra ont ! Men eftersom det aldrig har hänt så räknas inte det..). De bara flyger runt, minding their own buisness liksom, och är fina :) De äter inte ens andra djur, utan bara växter ! Omtänksamma och osjälviska varelser, de där fjärilarna.., Det är just därför jag gillar dem! Jag älskar att kolla på dem när de flyger runt och försöka fånga en bild av dem när de sitter på någon blomma, men framförallt så älskar jag när de är i min mage. Jaa, de kommer inte dit superofta, men när de är där, då mår man så bra ! Snälla ni, missuppfatta mej rätt, jag är ingen kanibal som skulle få för mej att äta ett så oskyldigt djur (äckelmagad som jag är får jagrysningar av bara tanken) ! Jag pratar förstås om känslan, den där man får av ren lycka. Känslan av att hela magen är full av fjärilar som praktiskt taget skulle kunna lyfta en högt upp i luften och ta en precis vart man vill !
Anledningen till att jag kom att tänka på detta är att just nu, i detta ögonblick, har jag nog nära på sju fjärilar som susar runt i närheten av mina revben ! Dessa sju fjärilarna flög dit när jag fick veta att jag har hittat en ny familj :D Jag är så galet glad och lättad att jag nog inte kan få er att förstå. Så här underbart avslappnad har jag inte känt mej på sjukt länge.. Aja antar att ni kanske inte vill höra så mycket mer om känslor och fjärilar utan kanske lite bättre förklaring av vad som håller på att hända., :)

Jag ska flytta hem till Chandler, tjejen vars familj jag var på middag med igår, och hennes mamma, Lisa, pappa, Chris och lillasyster Carly (om det nu är så det stavas..). De har en hund som är av samma ras som Melou och jättegosig., Huset är inte ens nära på så stort som det jag bor i nu och jag kommer antagligen dela rum med Chandler, men jag bryr mej ärligt talat inte ! Jag ser fram emot att få flytta så mycket :)
Lisa ringde förut bara för att fråga om jag hade några frågor, för att förtydliga att de vill ha in mej i deras familj och för att fråga vad jag gillar att äta för mat.. Haha supergulliga som sagt ! :) Berättar mer om familjen när jag vet mer och lägger upp bilder när jag kan ta dem !

Nej nu ska jag läsa lite bok och sedan sova ! En av mina sista nätter i denna sängen.. huuuh skumt !


Kill i magen !

Om bara fjärilarna kunde tänka sej att lugna ner sej lite..

<3

Happy Birthday to mee !

Haha jag hade precis den bästa kvällen jag har haft sen jag kom hit ! Var och åt middag med en två tjejer från min fotboll; Chandler och Lexi, och Chandlers familj. Vi var på en mexikansk restaurang och det var supermysigt ! Skrattade oavbrutet åt Lexis goofyness, konstiga frågor jag har fått sen jag kom hit, Chandlers söndergoa mammas dansmoves osv. Kvällens höjdpunkter ;
Lexi frågar Lina om vi har bilar i Sverige, Lisa, Chandlers mamma, mimar loss till en sång som spelas live av en gubbe, Lexi frågar om jag kan lära henne någon svensk fras och ber mej sedan översätta "jag måste gå på toa", Lexi är överlycklig över att hon kan säga jultomten (fast hon säger julltomtom), Lina försöker göra sej förstådd på engelska i en högljudd restaurang, Lexi håller nästan på att ta livet av sej när hon får höra att jag aldrig ätit på chick-fil-A (restaurang här i Texas som har en ko som symbol och "eat mor chickin" som slogan) osv,.

Den största grejen med kvällen var dock en helt annan händelse. Lexi och Chandler bestämde sej nämligen för att ha lite kul och säga till restaurangen att det var min födelsedag., Så helt plötsligt, från no where,  kommer en hel drös med mexikaner framspringandes, sjungandes happy birthday, sätter en fet, vit och silvrig, mexikansk hatt på mej, tar två kort och ger mej en kaka. Haha ! Vi skrattade så vi höll på att dö., Sen började killen som spelade musik på restaurangen spela Happy birthday och sjöng för mej, då hakar hela restaurangen på ! Och herre vad de sjunger! Ett utrop "To Lina, all the way from Sweden" och en stor applåd fick avsluta det hela.. Hahah sjuka e dom, mina vänner :) En av bilderna på mej i hatten kommer för evigt att sitta på deras födelsedagsvägg., Ojojoj, det ni ! När vi gick ut från restaurangen sa precis varenda en vi gick förbi "happy birthday Lina!" haha., Fick nästan lite dåligt samvete.. Men neeh, hade grymt kul ! :D

Nu ska jag sova, ny dag imorgon !

<3

Class ring

Idag, mitt under engelskalektionen, hände något otroligt. "Piiip" sa högtalaren så som den gör ibland när det är något speciellt announcement någon vill få ut till elever eller lärare. Efter pipet kom en helt underbar röst som sa något av det vackraste jag någonsin hört. Eller aah., rösten tillhör en gubbe i femtioårsåldern som alltid låter extremt uttråkad, men ni fattar snart grejen."Teachers, please release all juniors and send them to the auditorium were they will recieve information about their classrings" sa gubben och hela klassen flög ut i korridoren på två sekunder och lämnade en förvånad och irriterad lärare bakom sej. Jag följde efter alla andra, det enda jag fattade var att jag skulle slippa lite av engelskalektionen och det var nog för att få mej att gilla situationen :)
Vi gick in till aulan som var helt proppfull med folk. Alla juniors på hela skolan, det är en del. Typ ungefär lika många elever som det är på Samskolan (om man bara räknar gymnasiedelen). Jag kände mej liten som en räka och blev mycket lättad när jag hittade några fotbollstjejer och satte mej med dem.

I en halvtimme fick vi sedan information om våra så kallade class rings, alla juniors, varenda år, får nämligen beställa egna. Man kan designa ringen praktiskt taget hur man vill, den kan vara tjock med symboler på sidorna (typ skolans maskot och en bild som visar vilken sport man spelar) eller smal med vanlig ingravering, det finns typ 15 olika färger på stenar att ha i och sex olika sätt de kan vara skurna i (eller vad man kallar det..). Sen kan man ha oval, fyrkantig, runt, hjärtformad sten med en eller två mindre stenar bredvid och så vidare., Tjeena säger jag bara, vilken big deal detta är här ! Det är svindyra också, typ från 250 dollar och uppåt.. Funderar på att kanske köpa en ändå, de är verkligen fina och kommer nog bli ett väldigt kul minne att ha !


Några ringar bara för att visa typ hur de kan se ut.. 
gå in på www.jostens.com om ni vill se hur man kan göra !

När informationen var klar så gick vi tillbaka till klassrummen och lektionerna fortsatte, men hjälp vad skönt det var med en liten break !

Nej, nu måste jag läsa tio sidor till i "The Scarlett Letter". Det var det enda dåliga med att gå ifrån engelskan; vi fick det vi skulle gjort under lektionen i läxa istället..

<3

Stilla Natt

Idag har vart en helt vanlig dag, inget speciellt hände liksom.. Eller jo ! Jag övertalade min körlärare att vi ska sjunga en av våra verser av Silent Night på svenska på en konsert vi har vid jul! Haha ! Vi ska nämligen sjunga den på tyska egentligen och då frågade jag om vi inte kunde ta det på svenska istället.. Hon blev jätteexalterad och skrattade så hon höll på att dö när jag visade henne texten. Så nu ska jag lära min kör Stilla Natt, kommer säkerligen bli en trevlig upplevelse. Ska försöka filma det eller något när vi är igång, så ni kan få se ! Kan slå vad om att det kommer låta hejdundrande roligt.

Nu måste jag sova, fotbollsträning väntar imorgon ! Kommer förhoppningsvis inte vara så jobbig eftersom vi kämpade så hårt i fredags.. :)

<3

Officiellt

Ja, så nu är det bestämt. Mycket om och men, lite vel och funderingar, massa skumma lägen och obekvämligheter har tillsammans bidragit till att jag ska flytta.

Ni kanske inte har märkt av det alls, jag vet inte. Jag har i alla fall inte trivts så bra hos min värdfamilj. Det har vart ganska jobbigt ett tag nu och aah.. Känner att jag inte skulle pallat så länge till ! Så detta kom i precis rätt stund.

Det blev hundra procent säkert i förrgår när jag pratade med min värdfamilj om det. Inte det behagligaste samtalet man kan ha kanske, men det funkade helt okej. Jag känner inte att jag behöver gå in på mer detaljer om varför jag ska byta och så, räcker med att säga att det inte riktigt passade bara. Jag passade inte in i deras familj helt enkelt, de kände det också. Vi är helt olika som personer (och förlåt, men det är jag ganska jätteglad för) och det är inget man kan göra något åt ! Nu känns det mest skönt att alla har förstått att jag behöver byta, min områdesrepresentant, värdfamiljen och familjen där hemma håller med allihopa :) Ska bli himlans skönt om jag ska vara ärlig. Inte för att jag har haft det dåligt här, det har bara skurit sej lite och blivit lite., neeh.., jättefel i vissa situationer. Fast det är sånt man får ta !

Nu återstår det bara att försöka hitta en ny familj. Imorgon har jag study hall på fotbollsträningen - vi sitter och pratar i en och en halv timme istället för att träna - och då är det ett rätt bra läge att kolla runt ifall någon vill ha en utbytesstudent. Har redan hört lite i en vecka nästan och har några som är lite intresserade, men nu när värdfamiljen vet så kan jag göra det utan dåligt samvete och lite mer ordentligt. Känns skönt ! Så snälla ni, håll tummarna för mej.. Hade gärna flyttat här ifrån denna veckan om det är möjligt.

Underbar !

Googlade på ordet flytta och vad får man upp då liksom? Haha som att någon visste att jag behövde bli lite glad :)

 

<3

Texas State Fair

För att ännu en gång använda min gamla brittiska kompis Churchill's fina meningsuppbyggnad så vågar jag påstå att aldrig förr har en så varm Lina ätit så många konstiga friterade saker på så kort tid. På State fair:en hade de det mesta i matväg och typ ALLT var friterat. Här är vad jag såg som var friterat (missade säkert hälften) ;
Oreos, Jelly Beans, Cheesecake, banana split, Snickers, korv, snowball, pickles, avocado, bröd, glass, honey buns, bacon (ja, jag är seriös. Chicken fried bacon var jättepopulärt), macaroni and cheese, s'mores, ananas, chocolate truffle, grilled cheese sandwich (jag skojjar inte..), chocolate strawberry waffles, twinkies, peanutbutter and jelly mackor, revben, coca cola (jag är fortfarande seriös), cookie dough, latte, guacamole, persikor, burritos, banana pudding, potatis paj och äpplepaj. Som sagt tvekar jag starkt på att jag fick med alla.. Konstigt att amerikaner är feta? I don't think so..

   Fried    



Jaa, men för att gå tillbaka till historien så var jag ju tvungen att testa.. typ allt. Nej, inte allt, men några saker liksom. Så jag åt, från början till slut ; 
En corn dog - Vilken typ inte är friterad utan liksom., en korv i ett skal av majsbröd. Det var jättegott !
Fundal cake fries - Typ friterat bröd med vaniljsocker på. Fanns att köpa i en stor kaka, men jag valde fries för att det var lite mindre mat och för att de såg lättare ut att äta.. Så de såg ut som pommes frites typ, också supergott !
Fried snowball - En slags chokladkaka med ett skal av marsmallows och grädde i mitten, friterad så klart. Den var också god, särkilt eftersom kakan var helt varm efter friteringen :)
Fried Oreo's - Jag var ju tvungen ! De var helt okej, men smakade lite konstigt.. Godare än det låter iaf ! :)
Sen åt jag också en citron sorbet grej och lite choklad.. Detta var mellan klockan 11 och 16.30 haha.. Ja, jag hade lite ont i magen när jag kom hem. Men inte så illa som man skulle kunna tro !

Fried snowball
Fried Snowball

Förutom att äta så kollade vi också på en fågelshow, en hundshow, en bullridingshow och en akrobatgrej. Annars gick vi mest runt och skrattade åt all den konstiga maten, folk som åt den och bara njöt av att vara i en riktigt amerikansk miljö !
Hoppas ni har haft en superhelg !

Nu ska jag i väg och äntligen removea mina naglar från homecoming ! Ska bli skönt :)

<3

Titta in i morgon

Jag är hur trött som helst. Har vart igång hela dagen, massa kul som jag vill berätta om och visa bilder på, men det får tyvärr bli imorgon ! Har lite andra nyheter som kanske är mindre roliga som jag berättar mer om imorgon med. Men aah, nu måste jag sova ! Så håll ut kära vänner och släng en blick här i morgon kväll er tid, då ska jag försöka ha uppdaterat :)

Preview!

Big Tex at state fair


<3

Svampbob

Ligger i min säng med datorn i knäet, hur trött som helst. Imorgon ska jag på Texas State fair med min områdesrepresentant och lite andra utbytesstudenter, ska bli jättekul ! :) Den är tydligen hur stor som helst och man kan få VAD som helst fried (Cola inkluderat..? ). Mitt mål med dagen kommer vara att vinna en Svampbob, fullt seriöst. Svampbob är min nya mening med livet :)
Kolla in hemsidan !

http://www.bigtex.com/

Ikväll var vi (Jay, Darlene och jag) på IHOP igen, åt pannkakor med nutella och banan (himmelriket)! Servitören var samma som förra gången och han kände igen oss och kom ihåg vad jag beställde förra gången, mycket trevlig snubbe måste jag säga :)

Nu måste jag sova, förlåt för kort och tråkigt inlägg, men jag ska upp klockan 7:30 imorgon., Så ha en fin lördag och håll ögonen öppna efter nästa inlägg ! Kameran är på laddning.. hint, hint*

<3

Bjornen

Sitter annu en gang i skolan pa en engelska lektion och ska skriva for den dar abortgrejen. Den ska vara klar pa mandag och jag ar typ halvfardig.. Men pallar inte just nu, kommer antagligen skriva den sondagkvall eller nat..

Hade varldens jobbigaste fotbollstraning idag. Det var helt sjukt, samma tjej som glomde saker i omkladningsrummet haromdagen glomde igar en plattang i korridoren.. Ni skulle sett mordarblickarna hon fick, stackarn..
Vi sprang i alla fall fyra hela laps pa lopbanan, gjorde 110 squats med vikter och sedan sprang vi "bjornen" i rummet med typ konstgras. Bjornen gick ut pa att man hade en planka och en 25 pounds vikt pa golvet och skulle ha handerna pa plankan, bakom vikten, och liksom putta vikten framat. Det tar ratt mycket i benen om man sager sa. Vi gjorde detta typ 30 meter x 5., Fy faan sager jag bara, det var sjukt jobbigt. Sista gangen det var min tur orkade jag knappt boja mej ner till plankan! Benen vek sej helt nar vi stretchade efterat och alla var helt doda.. Gick ner for en liten trappa med typ fyra steg nyss och jag kan ju saga att det schved. Hoppas jag kan ga imorgon!
Skriver mer sen, ingen footballmatch idag sa jag vet inte vad jag hittar pa.

<3

6

Jag och Gabbie hade skåp nummer sexhundrasextiosex förra året, jag har just nu ca sex miljarder bilder på min dator, sexhundrasextiosex råkar också vara djävulens nummer, jag ska gifta mej med Amanda när vi är sextiosex, när jag var sex år gammal ville jag bli en röd ängel när jag kom till himlen, om man har sex kan man bli gravid, två treor är lika med sex, vårt telefonnummer till landet börjar med siffran sex, jag har haft nummer sex på en matchtröja en gång, jag kollar just nu på kanal sex på tv (ska inte misstolkas, det är inte som det kan låta), jag har två sexor i mitt personnummer, vi sprang sex varv runt planen igår på fotbollsträningen, på måndag är det den sjätte oktober, i morse var det sextiosex° F när vi väntade på bussen,. Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Det jag egentligen vill få sagt är att jag nu har vart här i sex veckor ! Det känns som att det var evigheter sen jag var hemma, men det känns ändå som att tiden här har gått fort.

I natt drömde jag att jag träffade Amanda och att hon sa att jag var tjock. Kanske borde sluta äta pizza på lunchen?

Blev intervjuad för the yearbook idag, jag och alla andra utbytesstudenter ska få en egen sida ! Det bästa med det hela var att vi slapp en halvtimma av second period = Engelska ! :D Superskönt! Sen var det kul att träffa de andra igen, man får verkligen en speciell kontakt med de andra utbytesstudenterna utan att egentligen känna dem alls ! :)

Fick mitt skol-ID som man behöver ifall man skulle få detention, bara för att ni är så söta så får ni en bild :) 



Nu ska jag sova en stund, fredag imorgon och sen helg ! Underbart ! Kul att se att jag äntligen fick lite reaktion och adresser att skriva till, har redan börjat lite ! :)

<3



Sjutton år !

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Gabbies födelsedag! Hurra, hurra, hurraa ! :)
Nu äntligen har Gabban joinat den äldre delen av gänget (Amanda och mej) och crossed over till den nästan myndiga sidan ! Insåg idag att jag verkligen fyller arton nästa gång jag fyller år, oj oj oj.. Börjar bli gammal !
Jag bävar lite inför min födelsedag här, kommer säkert att vara mycket jobbigt att inte vara hemma med familjen, väckas av sång på morgonen och få äta tårta till frukost (det är typ det bästa med födelsedagar). Då är ändå in födelsedag i maj så jag är nästan på väg hem och har förhoppningsvis lite närmare kompisar som man kan ha en bra dag med,. Måste säga att jag är grymt imponerad av Gabbie som klarade denna dagen alldeles galant !
Gabbsiee, även om vi har pratat (på både telefon och msn) idag så vill jag ändå säga grattis en gång till ! Du är helt underbart bäst och jag vet fullt seriöst inte vad jag skulle göra utan dej. Pratar om dej mycket här, alla vet vem min kompis i Florida är liksom., Saknar dej helt enkelt ! Saknar att vi då och då säger precis samma sak, våra trevliga samtal mitt i nätterna, hur vi tabbar oss när vi ska flörta (i liftköer, med fransmän, med Pinochio,. aah hah du fattar) hur kul vi kan ha tre dagar framför en tv i Stockholm, att bli tjock med dej genom att äta allt möjligt blandat med smör och socker, att krama dej varje morgon när jag kommer till skolan.. Aah hela dej liksom ! Är så glad att du är här med mej så vi kan prata i telefon och bara.. Förstå varandra på ett sätt som ingen som gjort något sånt här kan förstå. :)

 I España Underbart dansflabb På studsmattan

På moppen

I asfalten
Inga andra är som vi är ! <3


Seeen hände det bästa på länge idag ! Amanda ringde :D Aaaaah vad glad jag blev, helt tossig. Började nästan gråta av glädje, underbart att få höra hennes röst igen ! Även om det bara var ett kort (och sveeindyrt) samtal så var det nog höjdpunkten på min dag :) PUSS på dej gumman, ring gärna och överraska igen !

Jag är liiite, lite rädd för att gå till skolan imorgon. Det har nämligen pågått ett litet krig mellan oss soccergirls och crosscountry tjejerna, som vi delar omklädningsrum med. Crosscountry tjejerna har tydligen väldiga problem med att ta undan sina skita skor, gamla goldfish snacks, smutsiga underkläder och liknande skit från golvet varje dag och det ser därför ut som ett helvete när vi kommer dit. Häromdagen tog våran coach och samlade ihop all deras skit, fyllde två sopsäckar (haha mycket saker var det !) och satte dem i crosscountry coachen's stol på hans kontor. Bara för att visa att deet var deras grejer och inte våra. Detta gjorde att det nu har vart helt tomt och rent i omklädningsrummet två hela dagar i rad och vi är nöjda :) Nu idag råkade det bara vara så att en fotbollstjej, ingen vet vem, råkade glömma något utanför sitt skåp. Så den GURKAN har nu gjort så att hela laget kommer att behöva springa imorgon.. Vet inte hur långt, vet bara att det inte kommer bli kul. Hörde tjejer i korridoren som funderade på att stanna hemma bara för att slippa.. Så jaa.. Om jag inte skriver något imorgonkväll så vet ni varför ! För att jag dog tidigt en oktobermorgon på en fotbollsplan i Flower Mound, Texas.

<3

Godmorgon !

Hinner inte skriva mycket eftersom jag ska till skolan om typ en kvart,. Ville bara berätta att hemsidan som jag skriver denna bloggen ifrån var helt sjuk igår sp jag kunde inte komma in och skriva något.. Bara så ni vet !
Ha en go eftermiddag så hörs vi sen :)

<3

RSS 2.0