Fråga 2

Fick en till fråga !

Anna om Vad du vill och lite till ja, fråga på !:
Hej hej jag funderar också på att ta ett år i usa nästa år, och jag undrar var det jobbgit med språket och så de första veckorna?

Hej Anna! Kul att du funderar på att åka, om du frågar mej just nu så kör på! Jag vet redan nu att jag hade ångrat mej jättemycket om jag inte hade åkt.
Jag tyckte aldrig att det var svårt med språket, jag har i och för sej ganska lätt för engelska.. Det som har vart svårast för mej är att höra vad folk säger i telefon för att det kan vara lite brusigt och dålig mottagning ibland, men så är det ju på svenska med.. Det blir lättare för varje gång jag gör det! Sen bor jag i Texas också och de är kända för att prata långsamt. Just här har de inte så mycket southern accent heller, det hade nog vart svårare att förstå om de hade haft det. Jag tror det beror mycket på var man hamnar, men hur som helst så åker du ju hit för att lära dej! Vi har en utbytesstudent från Colombia på vår skola också och han kunde nästan ingen engelska alls när han kom hit. Nu är han jätteduktig, visst fastnar han på ord ibland, men det gör liksom inget. Amerikanarna är tålmodiga och älskar om du har en "accent" :) Så språket ska verkligen inte vara något som stoppar dej från att åka!


Idag är det sista dagen på lovet och sista dagen i november! Helt sjukt verkligen, tiden flyger fortare än Mary Poppins paraply. Jag lovar att hålla er uppdaterade om killen från igår (och haha Camilla oroa dej inte, han verkar vara en snäll pojke! Dina småttingar kommer klara sej utmärkt också, och om något mot all förmodan går dåligt och någon behöver sättas på plats så känner jag ett antal stooora footballplayers som mer gärna tar en tripp till Sverige). Nu ska jag åka och shoppa igen, oooh I love america. Igår köpte jag en klänning och ett par luddiga strumpor, bilder kommer upp ikväll !

<3

Vad hände?


Ska bara börja med att säga grattis till farmor i efterskott, blev inget inlägg igår.. Men hoppas du hade en fin födelsedag och att farfar väckte dej med skönsång och frukost på sängen ! haha.. <3

När gick jag och blev modig? Joo, för ganska så exakt 7 timmar sedan då jag bestämde mej för att fråga en av de snyggaste killarna jag någonsin sett om jag kunde få hans nummer. Vi (jag och Angela) åkte idag till Southlakes town center för att shoppa lite. Inne i en affär som heter Buckle jobbade världens snygging och han kom fram och pratade med oss. Vi började prata om Sverige och om mina espadrillos som han tyckte var jättecoola (jag älskar dem nu ännu mer än vad jag gjorde innan..) och han var råskön! Grym stil (Ed Hardy T-shirt med tröja över!!), blond med bruna ögon (aaaah), 18 år, ganska buff (han visade hur trycket på hans tshirt såg ut), vita tänder som bara amerikanare har och en solbränna som, även om den säkerligen var fejk, kan lysa upp vilken vinterdag som helst. Efter ett tag lämnade vi affären och jag kunde inte släppa hur snygg han va. Angela sa att han hade checked me out och att han var rätt flörtig! Så det slutade med att vi råkade snubbla in på Buckle igen och låtsades vela över storlekar på olika saker. Han kom fram och undrade om vi behövde hjälp med något mer och liksom hängde kvar lite runt oss. Jag tror han fattade att vi ville något annat eftersom vi blev helt tysta och mest väntade (eller aah Angela väntade på att jag skulle våga satsa eller springa ut från affären) på ingenting. Så jag frågade och han sa ja. Haha han la in sitt nummer i min telefon och sa "just text me or something" ! Jag svävade mot dörren och när vi nästan var ute hör jag ett "Goodbye ladies". Där står han, inne i affären och ler mot oss. Vi sa hej då och gick sedan där ifrån. Det tog mej ungefär en halvtimma att sluta skaka haha. Smsade honom några timmar senare och insåg att han inte ens behövde svara, jag är jäkligt nöjd med mej själv även om han gav mej numret till en fiskbil (haha Amanda). Jag gjorde det faktiskt, jag bad världens snyggaste kille (aja, närapå i alla fall) om hans nummer! Jag vet att det kanske inte låter som en så big deal, men ni som känner mej vet att jag inte gör såna saker ! "Lina" skulle aldrig våga det där, det är för skämmigt. Men nänä, där hade ni fel ! Jag vågade :)

Sen skadade det inte att han faktiskt svarade också.. haha härliga dag !

<3

Vad du vill och lite till ja, fråga på !


Ja, grymt bra låt av Gullan Bornemark. En av mina favoriter när jag var liten. 

Malin om Overcoming Obstacles:
hejsan :) jag ska åka till USA med STS nästa år. har läst på din blogg att du var tvungen att byta familj? vad var anledningen till att du bytte? vad tyckte STS om att du bytte familj och hjälpte de dig att byta? 
Jätterolig blogg att läsa btw :)

Vill bara börja med att be om ursäkt för att jag var så himla seg med att svara, förlåt!

Det finns massa anledningar till att jag bytte, den största var väl att jag inte passade in i min första värdfamiljs livsstil. Jag tycker inte att de borde fått ta emot en utbytesstudent från början, de var inte rätt sorts människor. De vägrade att ändra sej det minsta, de hade sina rutiner och de var så de ville ha det. Min värdpappa skällde ut mej för att jag smsade istället för att ringa en kompis när de bad mej om det (låång historia), klagade så fort jag hade mobilen uppe och var allmänt läskig. De gjorde aldrig saker på eftermiddagen, jag var i skolan och sen åkte jag hem för dagen. Det gav mej mycket tid framför datorn = facebook = bilder på alla där hemma = hemlängtan. Jag mådde inte bra i den familjen och kände själv hur jag blev tillbakadragen och tyst i skolan. Jag tyckte ändå det var jobbigt att tänka på ett byte och velade jättemycket, de var ju snälla mot mej och så (oftast).
Sen blir det lite mer komplicerat.. Visst bokade jag genom STS, men de placerade om mej hos en amerikansk organisation som heter CCI, det var de som gav mej min första familj. Jag vet inte hur det funkar med STS, men den enda kontakten jag har haft med CCI är genom min områdesrepresentant, Ross. Så när det var struligt och jag tvekade på om jag ville bo kvar så bestämde jag mej för att ringa honom. Jag förklarade hur jag kände och vad som var fel och så och han sa direkt "oj, det låter nog som att du skulle behöva byta familj". Så han stöttade mej verkligen i det beslutet.
Själva bytet och att hitta en ny familj det fick jag försöka sköta själv. Jag frågade runt i skolan och jag fick faktiskt massa erbjudanden, mest från folk som haft utbytesstudenter tidigare, kanske i några veckor över sommaren. En tjej i mitt fotbollslag som jag gillade frågade om jag ville äta middag med hennes familj (en onsdag) och på söndagen den veckan bodde jag i deras hus. Min områdesrepresentant hade ett möte med dem innan för att kolla så att allt var bra och för att ge dem papper att skriva på och så, men annars skötte jag resten av bytet själv. Det var en enorm lättnad när det var gjort !
Tack så mycket, kul med frågor med ! Om du undrar något mer så är det bara att hojta till, ska göra mitt bästa för att svara!

Beeramid
Jag och Chanandeler
(det var hon som föreslog att jag skulle äta middag med hennes familj)

Det gäller andra med, blivande utbytesstudenter eller nyfikna filurer, fråga på ba ! Vet själv innan jag åkte hur många olika bloggar jag följde, hur mycket frågor jag ställde och hur mycket det hjälpte mej att förbereda mej inför att åka !

<3

Dåligt

Förlåt mej så himlans för att jag inte har bloggat på evigheters evigheter (4 dagar, men alla freakar ju över det,,), jag har bara inte haft tid. Jättebra om jag ska vara ärlig, tiden flyger bara när man har roligt..

Vi är nu på thanksgiving break (lediga halva tis och resten av veckan) och idag är thanksgiving day. Så Chan, Carley, Chris och jag åkte till uncies house och åt turkeydinner med släkten. Det var jättegott, de hade allt man kan tänka sej! Sweet potatoes med marsmallows på, pecan och pumpapaj, turkey, stuffing, gravy, majsgojs, nån sparrisgrej och jag vet inte vad mer.. Gott var det iaf och jag förstår varför alla pratar om att man blir så himla mätt på thanksgiving ! Efter maten åkte Chan, Chris och jag hem till några kompisar och sedan vidare till Texas Stadium där det var cowboy match (amerikansk fotboll). Det var ganska häftigt för matchen på thanksgiving är en stor tradition och i år var den sista som spelas i Texas Stadium (de ska riva den så fort säsongen är över)! Sen var The Jonas Brothers där och spelade i pausen också! De sög, men det var kul ändå!

De senaste dagarna har jag gjort massa saker, vart på en bonfire, haft ett hot tub party, vart i ett lakehouse och jag vet inte vad mer.. Kul har det vart iaf ! Lexi (målvakt från laget i skolan) var med mej, Chan och Angela häromdagen, det var väldigt kul ! Knäppaste människan jag någonsin träffat, men man kan inte låta bli att gilla henne :)

Måste också säga grattis till Eden som blev 6 år idag ! Pratade med Louise, Eden och Nova förut, supermysigt! Hoppas iaf att din dag var underbar, kusin ! :)

Ursäkta veligt inlägg men jag är väldigt trött efter en lång dag! Imorgon blir det sovmorgon och på kvällen ska vi på Dallas stars match (hockeyyy!!!) ! Jag är superglad! Visste ni att svensken Loui Ericsson gjorde sitt 10onde mål för dem igår och nu ligger i toppen av deras målliga??! haha.. Jag är iaf väldigt excited, kanske ska ha på mej frölunda tröjan.. :)

Ska bara svara på Malins fråga och sedan crash i sängen.. !

<3



Twilight

Jag har haft en superkul helg med massa roligheter, har bilder i mängder jag vill visa ! Hinner inte ladda upp dem nu, har försökt ett tag men internet är för segt.. Lägger förhoppninsgvis upp dem imorgon ! Svarar då även på Malins fråga, vill tänka igenom ordentligt och inte bara skriva blaj..

Har ni där hemma hört om några böcker som heter Twilight? Handlar om vampyrer och kärlek typ, jag vet att det låter lame, finns fyra stycken,. Alla här är i alla fall helt hooked, det är alla tjejers samtalsämne och alla killars hatobjekt. Häromdagen kom det ut en film baserad på den första boken och jag bestämde mej för att jag skulle försöka läsa boken innan jag såg filmen, för filmen måste man se. Det gick inte jättebra, har väl läst ungefär 100 sidor och vi (Alyssa, Tay och jag) såg filmen på bio idag. Boken, det jag har läst av den, är verkligen precis så bra som alla säger, man bara fastnar liksom. Många var besvikna på filmen för att den var så olik boken, men inte jag. Jag älskade den, tycker verkligen den var superbra! Tror det kan ha mycket att göra med att jag inte läst boken innan så jag hade liksom inga egna bilder om hur allt borde vara.. Jag rekommenderar i alla fall verkligen både att se filmen och läsa böckerna, alla här älskar dem! Bli inte förskräckta av att de handlar om vampyrer, en vanlig tjej vid namn Bella är huvudpersonen! Hon flyttar till sin pappa blablabla och så börjar hon på en ny skola. Där träffar hon Edward som är den snyggaste killen hon någonsin sett, han och hans fyra adoptivsyskon (som går på samma skola) är perfekta. Alla tycker de är konstiga och håller sej borta från dem, men Edward kan inte riktigt hålla sej borta från Bella och hon själv blir väldigt nyfiken. Jag inser att jag är jättedålig på att förklara, jag får den att låta jättedålig! Men aah ni fattar säkert vad som händer, än så länge är den i alla fall hur mysig som helst..



Måste bara tillägga att jag är lite kär i Edward (Robert Pattinson), han är helt sjukt snygg i filmen och så är han underbart mysig i både boken och filmen! Drömkille om man inte tänker på att han är en vampyr..

LÄS!! och se filmen med !

<3

Overcoming Obstacles

Det var dagens tema för FloMo week = the seniors hade fixat en hinderbana. Egentligen var det inte så mycket till hinderbana, det gick för det mesta ut på att skita ner oss med så mycket mat som möjligt. Seniorsen behöver inte springa den själva och man kan ju säga att det vara ganska nasty haha.. Det började med en hink med ägg, baked beans, oliv olja och majonäs. Där i skulle man sticka sina händer och gräva fram olika bestick. (se nedan)


Därefter hoppade man över fyra saker och sprang fram till en låda fylld med ketchup, baked beans, mjöl och barbeque sauce. Den skulle man krypa igenom (på lådan hade de skrivit Seniors 2009 i senap).



Yummy !

Efter den godbiten kom man fram till en hink med vattenballonger som man skulle krossa genom att kramas med en ballong i mitten. Sedan kom det en slip 'n slide täckt i ketchup, senap och mer bönor som man skulle glida på rumpan över/göra en "snö" ängel om man hellre ville det..



När det var klart hade man bara en front slide kvar, den skulle representera en efterrätt. Så den var täckt med chokladsås och sirap (och lite bönor på ett hörn där med, bara för att de verkligen gillar bönor). När man var ungefär halvvägs över den så kastade de mjöl på en. Sen var det klart !

front slide

ashleeyyy   after
Ashley gillade hinderbanan          ll    Laken's Lavender Lhasa Apsos

Tyvärr kunde jag inte göra detta pga min fot.. Var lite besviken, men efteråt rätt glad. Alla stank så illa, det var helt sjukt ! Jag kan fortfarande känna lukten om jag tänker efter, det var nästan så man fick spyreflexer.. Sen var det iskallt också, som ni kanske ser på bilderna.. Hörde förresten att det har snöat hemma ! Mys ! :)

Sen vill jag bara säga grattis till lilla Lisa som blir ett år idag! Synd att jag inte fick vart där, men hoppas du hade en fin dag ! :) <3

<3

Skumtomtar

Fick ännu en tidning från D, C, L och L idag och i paketet fanns öven skumtomtarrr ! Oj vad gott, alltid lika efterlängtade :) Vill åka till ikea på momangen och köpa julmust..

Gabban; Marie är en jättego tjej och en ganska bra kompis, Tay är en av mina bästa kompisar här och Alyssa är en av Tay's kompisar :)

Idag har det vart lite bråkigt i familjen, blir lite jobbigt för man känner sej ganska i vägen.. Inget som jag var inblandad i, men ändå. Det blir seg stämning i huset. Fast jag antar att det är sånt man får ta.
Min ankel är stor som ett hus, ser nästan ut som att någon har satt en halv tennisboll på min fot.. Försökte få det på bild, men det syns inte riktigt hur stor den är.. Här ser ni lite iaf !



Var hos the trainers i morse och blev kopplad till en stor maskin som skickade nån elektrisk grej fram och tillbaka genom svullnaden på foten.. blev och inpackad i is och en luftkudde och efter det gjorde jag lite stretchövningar. Satt sedan i omklädningsrummet i typ en halvtimme och gjorde ingenting. Onödigt att vara där så tidigt ! De bad iaf att jag ska komma dit i morgon med, så inget sova i natt heller..

När jag gick mellan min första och andra period såg jag en kille från min franska, Jonathan, i korridoren. Han skämtar alltid om hur han berättar för alla sina kompisar att han är kompis med den svenska tjejen, hur rolig som helst. Jag gick iaf upp till honom och sa hej, han vänder sej sakta mot mej med ett superstort leende och säger "OMG I can't believe I'm walking down the hallway with the swedish girl!!". Oj vad jag skrattade, han lät så exalterad att han liksom pep ut den sista biten. Superrolig kille ! Han är med i cross country laget och häromdagen var de på en tävling och bodde på hotell. Han berättade att det på något sätt kom upp att han är kompis med mej och att han precis hade addat mej på facebook. När de andra inte trodde på honom hade han langat upp sin iPhone och visat dem. Så då hade tydligen hela cross country laget suttit på ett hotellrum i San Antonio och kollat på bilder på mej på facebook. Haha random,.

Förlåt för virrigt inlägg och tråkig bild, hoppas ni där hemma har mer energi än mej !

<3

Sprained ankle

Japp, imorse på fotbollsträningen lyckades lilla jag stuka min lilla högerfot. Det gjorde inte så jätteont då, men nu är den svullen och lite blå. Det känns ungefär som när jag stukade vänsterfoten i våras, vilket inte är bra eftersom den fortfarande knäpper och håller på så fort jag tar ett litet felsteg.. Detta innebär att jag måste upp tidigt imorgon igen och vara hos the trainers (de som tar hand om skadade spelare) klockan 7.. böööh.. Sen på franskan idag började jag blöda näsblod helt random och fick skynda ut till toaletten, måste säga att jag tyckte lite synd om mej själv när jag haltade runt där inne, helt själv, med papper i näsan. Go början på dagen liksom.

Efter skolan var det dag nummer två på FloMo week, uppfattade aldrig vad L:et står för.. Vi gjorde iaf några lekar, kastade ett ägg fram och tillbaka utan att de skulle spräckas och dragkamp.. Kul ! Här kommer bilder från idag och igår :)

Tay, jag och Alyssa (som inte är tjock, det är bara tröjan som är konstig)
I bakgrunden ser ni förresten hemmasidan av våra läktare (med pressläktaren högst upp) som alltid var knökade då det var footballgame
   FloMo week
Threelegged race    ll    Jag och Marie !

  FloMo week   
                Äggkastning      ll  Jolly Ranchers i dragkamp

<3


F as in.. Detention?

Idag började FloMo week, det är en vecka innan thanksgiving när fotbollslaget träffas varje dag efter skolan och har lekar. Alla seniors har vars ett lag och vi tävlar mot varandra i olika grenar. Idag var det F (as in FloMo, en bokstav för varje dag denna veckan.. fyndigt !) for fitness, den tråkigaste dagen enligt alla som gjort det innan. Jag har ingen aning om vad de andra står för, får reda på det dag för dag.. Vi sprang iaf stafetter och hittade på hejjaramsor ! Alla seniors hade med sej små presenter till sina lag förutom våran för att hon är en tråkig surpuppa. Hon sa att hon skulle fixa något till imorgon och det hoppas jag att hon gör! De andra fick godis, bandanas, powerdrinks och grejer, vi var lite irriterade.. Vårt lag heter Jens Jolly Ranchers (Jen är vår ledare och det andra är en godissort) och vi är röda. Sen fanns Hannah's Hot Pink Heroes (de är rosa), Katy Black's Bawling Blowfish (de är svarta), Danica's Dominating Dinosaures (lila) och så vidare.. Kan inte komma på de andra nu, men alla hade roliga namn som hade med deras seniors namn att göra. Stafetterna var helt okej, vi kom inte in sist ! Fast vi var helt döda efteråt, värmen (klockan var fyra på eftermiddagen) gör verkligen skillnad! Lägger upp pics imorgon ! (hittade adaptern imorse, men hann inte ladda kameran mer än två min., men nu är den laddad så imorgon blire bilder! )

Imorse råkade jag och Chandler komma lite, lite för sent till soccer och vår tränare flippade. "Lina and Chan, make sure you go see your attendence clerk after this period" sa coach = vi får en tardy som är desamma som en detention. Så imorgon bitti ska jag upp klockan 6.30, lämna huset 7.00 för att vara i skolan till 7.30 och ha en timmas detention. Bangade att göra min franska läxa för att ha något att göra ! När vi kom hem har även Carley fått en detention pga "talking and not getting anything done". Lisa och Chris (värdföräldrar) kunde inte låta bli att skratta åt oss och vi kallade idag för the FLoMo D-Day.

Lots of love

<3

Justin

Jag har haft en awesome weekend och knappt vart hemma en sekund. I fredags var jag och bowlade med Taylor, Katy, Brooks och Connor, vi sööög ! Efter det gick vi och tiggde mat på panda express och sen gick vi på bio och såg the dark knight bara för att det är Brooks favoritfilm. Hade en jättekul kväll, snodde lite bilder från Katy för att visa ! 

Jag, Katy och Tay i bowlinghallen

Bowlingg !   Bowlingg !   Bowlingg!
             Katy         l             Tay            l     misslyckad pose

(lägg märke till mina och Katy's strumpor ! <3)

Bowlingg!
Brooks, Katy, Connor och jag !


Suddig bild från toaletten, Katy med mej och Tay i bakgrunden ! 

Igår var jag, Chan och Elle hemma hos en kille med lite folk och badade hot tub och såg på film. Rolig kväll som inte slutade förens mitt i natten av olika anledningar.. Vi vaknade iaf upp klockan elva i morse hos våran granne som direkt fixade frukost (varma cinnamon rolls med glasyr, ägg och bacon) ! Han är underbar, Justin! Han är 35 plus och singel, har två barn och en katt, men är hur chill som helst. Hans barn bor hos sin mamma denna veckan och han håller på att fixa om sin dotters rum och bad oss om smakråd. Så Chandler, Carley och jag åkte med honom till Linnens and things (som lägger ner nu föresten om ni inte visste det.. så det var rea!) och shoppade loss. Haha han spenderade 850 dollar där inne på sängkläder, handdukar, köksredskap och jag vet inte vad mer.. Haha vi hade jättekul iaf, han är bara så rolig hela tiden ! Sen bestämde han att som belöning kulle han bjuda på middag och göra hemmagjord glass. Så vi var över hos honom och åt steak med majskolvar och en stor sallad och sen bakade vi brownies och chocolate chip cookies (båda var halvfabrikat eller vad det nu kallas..), gjorde vaniljglass i en maskin och blandade till en stor röra. OJ vad gott det var, typ hemmagjord halfbaked av Ben and Jerry's, fast av Justin istället. Underbart !

Hoppas ni också har haft en superbra helg ! 

<3

Otur

Goo Goo Dolls konserten jag berättade om kommer inte kunna bli av, vi har en fotbollsmatch den dagen.. Vi kom på senare att det är fredagen den 13, oturen visar sej redan ! Så vi blev lite deppiga.. Men jag hoppas fortfarande på Lil Wayne !

Idag hade jag på mej en klänning jag köpte här för ett tag sedan och fick massa komplimanger ! Jättemånga (både folk jag känner och såna jag knappt pratat med alls) kom fram och sa typ "ååh du klär dej alltid så himla snyggt, jag förstår inte hur du orkar!" och sånt. Precis sånt som jag brukar säga till folk där hemma, här har jag tydligen en egen stil som folk lägger märke till. Haha väldigt kul eftersom jag vanligtvis är så himla slapp, inte den med bäst stil på samskolan precis liksom., Så jag var glad ! Skorna jag hade på mej gjorde lite ont, men det fick det vara värt :)

Har haft en sjungande eftermiddag, jag och Carley har vart ensamma hemma, vi har dansat runt och sjungit till all möjlig musik ! Hon är precis som mej när det gäller sånt, försöker alltid överrösta radion när hon hör en bra låt :)

Förlåt förresten för att jag inte lägger upp några bilder, min kamera är stendöd och jag har tappat bort adaptern som ska vara mellan min kameraladdare och väggen., Surt, mycket surt! Måste fixa en ny, snarast! 

Nu ska jag plugga franska inför ett superstort prov imorgon. Hade inte vart orolig om det hade vart på franska, det klarar man alltid, detta är över fransk geografi.. Ni som känner mej vet att jag är screwed. Chopped and Screwed är en ball låt med T-Pain, apropå det :)

<3

Lil Wayne och Goo Goo Dolls

Sitter i bibloteket med Katy och Taylor, vi planerar alla konserter vi vill ga pa ! Den 19 december kommer Lil Wayne till Dallas och den 13 februari kommer Goo Goo Dolls till San Antonio ! Vi vill aka pa roadtrip till san antonio, det skulle vara sa himla kul ! :D Maste fortsatta kolla biljetter !

<3

Snark

Somnar snart sittandes vid datorn, så detta blir en kortis.

Taylor Swift, Velocity, skola, mobil, wallmart, Gabbie, tårta.

Godnatt !

Haha nej, lite mer förtydligat kanske det ska vara.. Taylor Swift kom igår ut med en ny skiva och den är helt underbart bra ! White Horse, Love Story och Changed är några av mina favvolåtar :) Vi lyssnade på skivan på väg till Velocity. Tränade och åkte sedan till skolan, tränade igen, engelska, franska, kör och finito ! Vände i dörren hemma för att ännu en gång åka och fixa med mobiler (nu är allt äntligen klart ! och ja, precis en sån rosa motorola som du har Louise :) Fast jag lät Carley få den, har Chandlers gamla telefon nu)! På vägen hem åkte vi till Wallmart och Carley bestämde att vi skulle baka en tårta. Kom hem och pratade med Gabbie i telefon, lääänge ! Supermysigt, vi skrattade så som bara vi gör och jag bara njöt av att veta att hon finns :) Ska kanske åka till henne precis efter jul om allt går som jag vill ! AAH :D <3
Avslutade kvällen med att blanda tårtpulver med vatten, smör och ägg, sätta in smörjan i ugnen och sedan täcka den med frosting. Mums ! 

<3

Elfte november tvåtusenelva

Idag om exakt tre år ska jag göra något häftigt. 11/11 2011. Jag vet inte vad det är en, men något ska det vara. Hade gärna gift mej eller nåt så man hade haft det datumet i sin ring, men jag vet inte,. Gifta sej när man är tjugo kanske inte är riktigt värt det.. Att jag inte har någon att gifta mej med är också ett problem. Så bröllop är nog ganska så orimligt,. Kanske döpa om mej eller något? Så man får silverskedar med datum ! Eller aah.. Dö skulle man ju också kunna göra, så man får damutet på gravstenen, fast det har jag inte riktigt lust med (peppar, peppar, ta i trä). Jag vet inte, får väl ta det när det kommer. Någonting ska det bli iaf :)

Idag var det möte om collegeansökningar i skolan, herregud va långtråkigt. Tänk er mötena man hade i åttan och nian om gymnasieval, gångra segheten med tio och lägg till att ni inte ens skulle välja gymnasium så får ni känslan jag hade i en och en halv timma idag. Underbart.
Ikväll har jag bara slappat och hängt med Chandler, Carley och Matt. Mysig, fast lite seg eftermiddag. Såna får man väl ha ibland !

Nu ligger jag och Chandler på min säng och pratar om dagen. Hon försöker läsa vad jag skriver och det låter enormt roligt ! Underhållning på hög nivå :)

<3

If I Were a Boy

Best song ever, bara så ni vet.

Igår fick jag en glitterbomb från min kära moster med familj, massa superfina teckningar, underbart kort på Eden och Nova, choklad (<3) och en jättesöt t-shirt ! Hade på mej t-shirten idag och fick hur mycket komplimanger om helst ! Bland annat från den söta killen i min engelska.. Haha så tack så jättemycket för det ! :)

Idag har jag vart i skolan, hade ju glömt bort ett franska arbete, skulle gjort en stor plansch typ, och redovisade helt improviserat om Mauritius (hittade på så gott jag kunde om religion, turist attraktioner, klimat, kända maträtter osv.. haha hoppas att läraren gick på det..) i franskan (på engelska dock). Gjorde planschen när jag kom hem och ska lämna in den imorgon ! På vägen hem från skolan kom Chandler på att hon vill ha en ny mobil så vi åker till en affär. En rätt ung och söt kille hjälper oss och förklarar saker, vi skämtar runt mycket och säger att vi ska komma tillbaka med pappan i familjen. När vi sedan kom tillbaka förklarade vi hela grejen (rätt komplicerat, jag ska typ få Chandlers gamla halvsöndriga telefon och hon skulle byta ut min nya mot en dyrare ny till sej själv.. typ..). Killen, som jag kanske hade råkat flörta med lite, tyckte synd om mej och försvinner in i ett rum bakom disken. Kommer ut en halv minut senare med en rosa motorola och undrar om jag vill ha den istället för Chandlers gamla, fula. Han gav mej en mobil, helt gratis ! "Now make sure you get the pink one" sa han till mej med en blinkning.. Haha :) Chandler har inte fått sin nya än dock så hon använder min (blivande) för tillfället.. Den är fiin, vill ha den nuu :)

Inget velocity i morgon bitti för jag har ingen skjuts.. Så jag får lite sovmorgon! Eller inte bara lite, två hela timmar :) Fast jag hade hellre tränat, gillar verkligen de där träningarna,. Aja, nu velar jag bara runt om obetydliga saker! Godnatt !

<3

Farsdag


Grattis alla svenska pappor, hoppas ni hade en fin dag !

Min dag började med att jag gick upp klockan tio för att prata med ett visst gäng skärhamnspojkar. Jag satte väckarklocka och allt, skulle bli så mysigt att prata med dem ! Satte på datorn och loggade in på skype, ingen där. Nehe! In på msn, ingen där heller. Facebook då? Nope, no one, nadie ! Fy på er säger jag bara.. Hoppas ni känner för att prata med mej nästa helg för jag saknar er även fast ni är elaka.. :)

Pratade iaf med familjen och morfar och Kerstin, jättemysigt! Chris, Chandler och Carley såg min familj på skype och tyckte det var jättecoolt! Jag och Chandler åkte sedan till Lifetime och spelade lite fotboll och badade hot tub, hade det mysigt ! På vägen hem köpte vi mat på taco bell, första gången jag ätit där ! Jättegott, verkligen :) Särkilt cinnamon twistsen.. Yummyyumm!

Imorgon är det dags för velocity igen så jag ska upp ganska snart.. Kom precis på att jag har ett franskaprojekt som ska in imorgon som jag får lämna in på tisdag och få ett lategrade för,. Aja, that's just the way it is ! 

För att svara Mia som frågade häromdagen så fixade jag min bild i photoshop, superenkelt. Jag är inte alls duktig på det, men jag bara satte in allihopa där jag ville ha dem i olika lager och så målade jag lite på dem och satte in en textruta.. :)

Hoppas ni haft en mysig helg ! :)

<3

Goodbye football

Aha, nu var sista footballmatchen här gjord. Vi förlorade och det betyder att vi inte går vidare till playoff.. Jättetråkigt, verkligen ! Jag har haft så himla kul på alla våra matcher.. Lite läskigt också att något har tagit slut för året, detta var liksom min sista FMHS footballgame någonsin antagligen. Depp ! Menmen, snart är det basket, efter det fotboll och sen baseboll ! Så jag har lite annat att se fram emot med :)

Idag på matchen såg jag en av de sötaste killarna jag någonsin sett. Ja, ni tycker säkert att det enda jag babblar om är snygga killar, men ooh serre.. Hujeda mej vilken stört snygg människa. Trodde jag skulle dö, kunde inte sluta kolla på honom ! Han stod på våran rad och pratade med mina kompisar så jag gick bort till dem och vi blev presenterade.. Underbart fin kille ! Han har tyvärr flickvän, men vafasiken.. "Girls are like accessories" som min italienska gaykompis sa till mej i Spanien förra året, jag ska allt se till att ta reda på mer om den här killen !

Min samskoletröja har vart borta i typ en vecka och jag trodde jag hade lagt den någonstans i huset. Har inte haft tid att leta och först idag insåg jag att jag verkligen inte visste var den var. På matchen fick Taylor ett sms från sin pojkvän (han spelar i footballlaget, men är skadad så han är vid sidan av planen) där han frågar om jag saknar en tröja. Det visar sej då att jag har glömt min tröja i omklädningsrummet och en (supersöt) kille har hittat den. Taylors pojkvän fick sedan ha på sej den när han frös och såg de konstiga bokstäverna på och kom fram till att den nog var min. Så han kommer ut till planen i min tröja och ler stort, visar massa av sina kompisar vem tjejen som äger "den svenska tröjan" är och den söta killen som hittade den skojjar om att "finders keepers, loosers weepers" :) Väldigt random, men rolig del av kvällen !

Efter matchen åkte vi till en bonfire där vi satt och mös vid elden med lite trevligt folk och sedan åkte vi hem. Nu är jag supertrött och ska sova lääänge ! :)

Hoppas er helg är bra !

<3

Eric

Måste bara säga att killen som tränar oss på Velocity nog är det snyggaste jag sett. Få amerikanska killar ser bra ut, men han alltså.. Han är ett skämt ! Underbara bruna ögon, lååånga ögonfransar, aaaahhhh galet snygg kropp och finfin bakdel. Sedan att han är rolig, skämtar med alla och uppmuntrar oss med leenden och komplimanger när vi gör rätt gör inte saken sämre. Mitt fotbollslag älskar Eric, han har blivit ett beroende. Han är vår nya idol, drömkille, en mätstock för andra killar, ja,  som en addiction helt enkelt. Han är samtalsämnet i bilarna på väg till träningen, han är samtalsämnet i bilarna på väg från träningen, han är samtalet under uppvärmningen i first period, det är han som gör att man går upp 05:30 för att dra 60 pounds vikter på en löpbana, det är han som får oss att fnissa som galningar bara genom att titta på oss och det är hans rumpa vi alla stirrar sönder när han visar oss hur man utför de olika övningarna. Haha jag tror ni fattar vad jag menar, han är underbar helt enkelt ! Sen har han en science degree och är riktigt smart. Nämnde jag btw att han är underklädesmodell?
Jag får försöka ta en bild på honom och lägga upp här..

Annars idag har jag och Chandler cruisat runt, åkte till en mall och träffade en kille hon gillar och hans kompis ! Trevlig kväll :) Drack starbucks och åkte runt med öppna fönster och skrek till hög musik ! Ni går verkligen miste om bra musik där hemma, ska försöka skaffa en musikspelare här så jag kan visa er vad jag lyssnar på :)

Nu måste jag sova, hoppas ni mår bra allihopa ! :)

<3

Big day in history

AAAH Jag är så glad ! Idag skedde valet och resultatet är så gott som klart. Det har vart mycket vel och debatterande med kompisar, klasskamrater, familjemedlemmar osv och nu är de äntligen över. Jag vet inte hur mycket jag bryr mej om vem som vinner, vet inte hur stor skillnad någon av dem kan göra egentligen. Jag tror ärligt talat att USA är så långt ner redan att det inte kommer spela någon roll.. Vi får väl se vad som händer, jag är bara såå lättad över att det är klart! Done! Finito! Underbart :)

Obama verkar iaf bli vinnaren, ganska häftigt! Fast jag är lite rädd, alla snackar så mycket skit om honom här (McCain vann i Texas..)! Alla är övertygade om att han kommer bli mördad ändå. Låter verkligen jättehemskt, men de räknar typ med det ! Jag hoppas verkligen att han är välskyddad för jag känner många här som är lugna och trevliga människor som stressar upp sej och blir arga så fort de hör Obamas namn. Han kallas terrorist och folk snackar om att hemskola sina barn och gömma sina biblar om han vinner. Vill inte ens tänka på vad mindre lugna och trevliga människor skulle göra om (när) han blir president.. Folk skickar runt sms som säger t ex "If Obama wins, everyone wear black tomorrow to mourn the death of our country. Forward to EVERYONE". Ska kolla efter svarta tröjor i morgon i skolan och se om de är fler än vanligt !

I morse efter velocity åt jag min första breakfast burrito ! Jag och Laken (go tjej i mitt lag) delade på en toast och en burrito från Sonic på väg till skolan, supergott ! Mindre kul på träninen sen när jag sprang runt med en stor matklump i magen, men det var det lätt värt!

Nu ska jag sova, upp om 6,5 h !

<3

Hallowalloween weekend!


Upp tidigt fredagmorgon för att fixa i ordning oss, skippade frukost och åkte till Angela för att fixa i ordning oss lite mer och sedan vidare till skolan. Jag som ängel, Chandler som pilot och Angela som 80tals tjej!


Kom fram till skolan och hade study hall first period, skönt! :) Hittade ett lamm som var ute och sprang i cafeterian !


Lamb and Katy Black! 

Senare i min engelska var två av mina bättre vänner fint utklädda, en cowboy och en footballplayer !

  
Jag ser helskev ut på båda bilderna men här har ni Kelsey och Aaron !

Efter skolan åkte vi hem och sedan vidare till Mound Showdown, superstor footballmatch mellan oss och våra ärkerivaler Marcus. Jag, Jess och Taylor sålde matchprogram i en timme och sedan var det dags ! Vi förlorade på övertid och det sög. Vi missade ett av våra fieldgoals också, poäng man aldrig missar, och om vi hade träffat den hade vi vunnit.. Segt ! Men för att muntra upp oss lite sprang en banan över planen när matchen var över haha :) Tog massa videos under dagen, lägger upp dem så fort jag har tid !

På lördagen var det födelsedagsmiddag för Elle, mysig kväll! God mat, trevligt folk och kul natt (jag och Chandler delade på en soffa med endast kuddar som täcke..)! På söndagen gick vi och såg Saw 5, usch och fy ! Lite mindre hemsk än Saw 2 (som är den värsta filmen jag någonsin sett!), men bläh va de är äckliga.. Nu till helgen är det High School Musical 3 som gäller, mycket mer min stil på film haha !

I morse skulle jag ju upp klockan 05.50 för den där fotbollsgrejen.. Jag stängde av larmet i sömnen och vaknar 06:20 av att min kompis ringer och säger att hon är utanför huset.. oops! Tur att jag sov i alla fotbollsgrejer förutom benskydd och skor och att allt var packat igår ! Tog min väska och gick, åt alltså ingen frukost.. Tränade sedan två timmar på det, min mage hade kunnat bilda egen kör med alla konstiga ljud den hade för sig under engelskalektionen !

Nu ska jag sova, upp i morgon bright and early !

Girl you're my angel


Jag var en ängel på halloween och har haft en superhelg, vart för busy för att skriva ! Hinner inte nu heller på grund av en ny sak som ska in på mitt schema - Velocity. Det är en slags fotbollsträning vi kommer ha innan skolan måndag-torsdag de resterande veckorna av terminen. Det innebär att jag ska bli snabbare, starkare och att jag kommer behöva lämna huset 06.15 istället för två timmar senare. Hej död Lina. Så jag måste verkligen sova nu, skriver om helgen imorgon !



Tay, jag som ängel och Jess

<3


RSS 2.0