Mamsilamsen


Jag hade visst tänkt gratta dej mamma, ville bara vara på datorn där jag har bilder med dej så jag kunde lägga upp en :) Har tänkt på dej hela dagen, överdriver inte ett smack. Önskar jag kunde vart med er där hemma (tårtabstinensen börjar bli rätt stor). Hoppas du har haft en superbra dag och att du inte känner dej supergammal (trots att du nästan börjar närma dej femtio..)! Så grattis till lilla mamma!

så funkar det inte att lägga upp en bild nu.. försöker i morgon bitti igen!

Efter skolan åkte jag med Tay och Jess till Taco Bell och åt mumsig middag! Efter det rullade vi vidare tillbaka till skolan för att gå på basketmatch, Flower Mound vs Marcus (våra värsta rivaler). Alltid trott att basketmatcher var rätt tråkiga att gå på, men oj vad vi skrek, hoppade och klappade. Jag är nog en riktig sportnörd, det spelar ingen roll vad för sorts match det är jag kollar på, är lika inne i skiten hur som helst! Tyvärr så förlorade vi en mycket jämn match (34-35 var slutresultatet) och drog oss sorgset hemmåt.

<3

Choirrr


Har precis haft en konsert med koren - around the world in 40 minutes. Vi (och de andra korerna) sjong sanger fran olika lander och alla introducerades med en beskrivning pa ett randomsprak som nagon i koren kan. Vi hade franska, spanska, kinesiska, italienska, indiska, japanska och svenska! Jaa, sjalvklart kunde jag inte saga nej nar min korlarare fragade om jag ville saga nagra ord in my native tongue. Sa upp pa scenen bar det, jag pratade i nagon minut, vi sjong var sang och sen gick vi tillbaka till vara sittplatser. Det ar inte forens jag sitter dar som jag inser att jag faktiskt precis har pratat inf;r kanske 200 manniskor utan att ens tanka pa det. Jag vet inte om det var for att jag visste att de inte forstod nagot alls, eller om jag helot enkelt bara har blivit lite modigare (formodigen det forsta), men jag blev i vilket fall som helst ratt nojd med mej sjalv :)

Missade min US history lektion, inte bra alls.. Tror vi kommer ha ett quiz i morgon och jag ar tillrakligt lost utan att missa dagar. Sa jag kan bara hoppas pa att min larare ar forstaende och ger mej till pa mandag att plugga eller nagot. Om jag maste gora det i morgon ar jag screwed. Jag som har 100 i den klassen so far! :/

<3

"Snowdays"


Jag har inte vart i skolan sen i måndags, den blev inställd både tisdag och onsdag. Man kallar sådana dagar för snowdays, inte för att jag såg ett minstaste tecken av någon snow. Skolan ställdes in bara på grund av att det fanns tecken på att det skulle bli snöigt (= halt på vägarna). Det blev alltså inte ens så att det kom någon snö, det bara verkade som att det kanske fanns en liten risk att det möjligen skulle kunna bli så att det föll en flinga eller två. De är verkligen speciella, folket i det här landet.. Fast det regnade faktiskt lite is igår (nej, det är inte samma som hagel.. vet att jag skrivit om detta nya väderslag förut), så det var ganska halt, men det behöver ju verkligen inte ställas in någon skola för det! Inte för att jag klagade när jag stängde av väckarklockan klockan sex i morse, men ändå.

Aja, jag har i alla fall mest slappat, vart med kompisar och ätit skräpmat! Mycket nice, mycket nice.. Igår kom också alla mina fotbollst-shirtar och tusan va många det blev.. Nu måste jag dela ut dem också heh.. Kommer ta ett tag!

Blir härligt inkastad i vardagen i morgon bitti igen då det är fotbollsträning, klockan 7, som vanligt. You gotta love high school.

<3

Catch Phrase


Mamma, Cath Phrase är ett spel ! Man är i två lag och sitter varannan person i en ring, man har en liten maskin och börjar med att klicka på start. Då börjar den pipa och ett ord kommer upp på en skärm. Man ska sedan försöka förklara ordet för sina lagkamrater (utan att säga det/del av det). Pipandet går fortare och fortare hela tiden och så fort ens lag gissar rätt skickar man den till nästa person i ringen (= en från motståndarlaget) och så förklarar den nästa ord. Efter en stund ger maskinen från sej ett annat ljud och det laget som håller i saken förlorar en poäng. Så det gäller liksom att få förklarat sitt ord så fort som möjligt så man kan skicka vidare catch phraset! Väldigt roligt, ser ut så här!



Idag har det vart regnigt och mulet, alla hoppas på att det ska snöa (= regna slask) i morgon så att vi slipper skolan.. Jag vill nog inte riktigt det, dagarna i skolan går mycket fortare och jag gillar verkligen mina klasser :)

Study Hall i morgon igen, ska se om jag kan få upp Chandler i tid för att åka till Chick-fil-A eller inte.. Önska mej lycka till, jag lär behöva det!

<3

whataburger


Helgen har vart trevlig, tiden flyger verkligen iväg just nu! nästan redan gått en månad i skolan efter jul, helt sjukt.. Sen kommer Amanda hit om två veckor i morgon!! IIIIIIHHHIHIHIHI! Finns inte ord för att beskriva hur sjukt jäklarns underbart det ska bli.



Igår kväll var jag med några kompisar hemma hos en kille som heter Brady. Vi hade kul, det var lite party och vi dansade till Boten Anna och Dota i säkert en timma. Jag försökte lära dem lite svenska moves - funkade la sådär kanske. Klockan var nästan fem när Bryan listade ut att jag aldrig ätit på whataburger. Eftersom att de har öppet dygnet runt så bestämde han sej för att vi skulle åka dit. Brady och en kille som heter Ben följde också med. Bryan var en gentleman och betalade för min mat med och ojj vad gott det var! Nattamat är verkligen det bästa som finns, om det sedan är extremt goda pommes frites och cheeseburgare är det ungefär så bra som det kan bli.

Idag har jag sovit ikapp lite sömn jag missat de tidigare nätterna och sedan hade vi gamenight med familjen och Meme. De är typ beroende av catchphrase, spelar det hela tiden! Lisa (värdmamman) friterade egna tacosskal och fyllde dem med köttfärs och ost, körde in dem i ugnen och sedan fick man fylla på med vad man ville i! Mums!

<3

Utmaning accepterad

Det får bli en snabbis för klockan är sent. Morbror Daniel undrade i en kommentar på ett inlägg i förrgår vem som kunde komma på flest homonymer (jag hoppas att homonymer är vad jag tror de är).. Han kom på;

svenska/engelska
kiss - kiss 
bar (naken) - bar 
full - full 
mask - mask 
sex - sex 

Här är några fler från mej!

engelska/svenska
hat - hat
fat - fat
gay (glad) - gay
God - god
mat (liten matta) - mat
rock (sten) - rock
red - red
fan - fan
I (jag) - i
fart - fart
fort - fort
bro (brorsa) - bro
bus - bus
is - is
post (stolpe i soccer) - post
get - get
hit - hit

Pallar inte mer, fyll på om ni känner för det.. Gnight!

<3

New car


Sitter pa teen leadership lektionen och har precis avslutat mitt projekt (eller jag och jag, min partner gjorde nog det mesta, jag kan inget om bilar!). Vi forlorade var match i morse, 0-1.. Har en till match klockan 17.30 ikvall och sen kanske jag ska aka och se mina kompisar spela borta. Ser om jag hinner skriva ikvall!

<3

Headache


Haft en dålig dag i allmänhet, don't even ask about it. Dundrande huvudvärk och fotbollsmatch i morgon bitti är bara grädden på moset (eller kanske the peanut to my butter för att amerikanisera det hela lite). Sova.

<3

New semester


Fasiken att inte semester betyder samma på engelska som det gör på svenska.. Lite förvirrande att semester (den engelska versionen) inte är semester alls, utan betyder termin och termin = skola.

Idag började iaf nya terminen (= jag har gjort halva skoltiden här!) och nu ser schemat ut så här;

Soccer
US history
Teen leadership
Choir

Ganska trevligt måste jag säga efter första dagen. Jag kände folk i båda de nya klasserna och lärarna verkar rätt bra! Det enda som är segt är att jag har D-lunch och den är 1h och 10min senare än lunchen jag hade förra terminen. Kommer bli jobbigt kände jag redan idag när jag var hungrig efter second period (1h och 40min kvar till min lunch)! Tilläggas ska att jag ändå hade ätit en chicken bisquit under first period. Får se hur jag klarar i morgon efter fotbollsträning kl 7.00 och utan chick-fil-A.. I teen leadership lekte vi i en och en halv timma, gjorde olika namnlekar och grejer. T ex så skylle man komma på ett adjektiv som började på samma bokstav som sitt namn och en rörelse som passade till. Jag blev (enligt min kompis försag) Loving Lina och gjorde ett hjärta med händerna (haha, lame, jag vet..). Andra exempel är Akward Aleisha (hon var verkligen skum med, typ en sån som förhäxar folk i amerikanska tonårsfilmer), Dorky Drew (grymt skön och töntig kille, hans rörelse var dragonball attacken), Zisty Zack, Amazing Adam, Dirty Derrick och så vidare.. Vi hade kul!

Ikväll var det fotbollsmatch för JV2, JV1 och Varsity, våra första hemmamatcher och vi vann alla tre! Jag och Tay hade mycket kul på kanten av Varsity-matchen och ahh.. Rolig dag helt enkelt!

<3

Långhelg


Slutbetyg
Soccer - 100
English 3 - 96
French 1 - 95
Choir - 95

Sen måste jag bara förklara något här, det verkar som att ni tror att jag fick bäst resultat för att jag är smart - så är det verkligen inte! Det är amerikanare som är allmänt tröga och tydligen inte har lärt sej uteslutningsmetoden.. :)

Denna långhelgen har vart rätt skön, det började i torsdags eftermiddag med en träning. Jag och Chandler körde och köpte Sonic till lunch mellan skolan och träningen (vi hade 30 min på oss). Gott! Jag förstår bara inte varför de höll oss kvar efter skolan, vi spelade soccercricket och "throw out the trash" (lekar) i en och en halv timma.. Nödvändigt! Spenderade resten av eftermiddagen och kvällen hemma på soffan, jätteskönt!

I fredags hade varsity två matcher och jag åkte med dem på bussen och kollade på båda ! Mycket skratt och jäkligt god mat på Olive Garden.. Efter sista matchen åkte jag med Jess, Tay, Books, Alyssa och Carlos och kollade på Notorious B.I.G som är en film om rapparen Biggie Smalls. Den var rätt bra! Åkte sedan med Jess hem och sov över hos henne, mys!


   
Amanda, Kennedy and Chels (till höger)

Vaknade lördag morgon och fick amerikanska pannkakor till frukost av Jess' mamma. Yummy! Spenderade sedan dagen framför TVn hemma med Carley, vi såg fyra filmer! The Notebook, The Princess Diaries, The Devil Wears Prada och A Cinderella Story. Mycket trevlig eftermiddag och vi lyckades sätta i oss en och en halv marabou chokladkaka. Så nu var allt godis från Linnéa slut :/ På kvällen kom Jess och hämtade upp mej och så åkte vi hem till Alyssa där hon och Tay var. Vi åkte till the movies igen och såg Gran Torino, bra men mycket deprimerande film. Lite sådär jobbigt djup som jag inte klarar av, vill bara att det ska sluta lyckligt på enklast möjliga sätt. Vi sov sedan över hos Alyssa allihopa :)
Söndagen börjades med frukost på IHOP (international crepe passport - bacon, ägg, korv och två nutella crepes haha). Vi åkte sedan vidare till Target och köpte smink, Victoria's Secret och shoppade underkläder och till sist Petland och klappade kaniner och hundvalpar. Haha vi hade en jättekul dag och nu är jag helt slut! Imorgon är sista lediga dagen och sedan är det tillbaka till skolan igen. Nervöst!

<3

I've got mail


Ligger i min säng och kollar på scrubs och snaskar godis. Svenskt godis! YUM! Fick paket från Linnéa idag, med marabou choklad med typ sombreros i, sura svenska bilar och såna där blå-rosa sura flaskor, Morgan Pålsson filmen, ett superfint armband och ett åtta-sidigt brev :) Tack så jättemycket, blev väldigt glad! :D

Idag hade vi english exam och jag fick 98/100, bästa resultatet i klassen haha ! Amerikaner.,

I morgon är det halvdag, exams i franska och kör och sedan en och en halv timmas fotbollsträning. Det ska vara runt 0°C hela dagen, lovely. Sen är vi lediga fredag-måndag och börjar med nytt schema på tisdag! Spännande..

<3

We Are Flower Mound


Kom precis hem från ännu en fotbollsmatch, vann med 2-0 ! Satt och kom på massa hejaramsor och grejer sen på varsity matchen med och fick halva laget att skrika "FAAN!!" när något gick fel på plan :) Mycket underhållande måste jag säga! Lärde dem även att säga jag älskar dej (= djagg elsklarr dech) och början på national sången. Man får ju sprida sina kunskaper när man befinner sej i annan land.

Imorgon är det upp tidigt för early morning practice, sen gäller french exam, study hall, english exam, ett till french exam och en körlektion innan jag får slappa igen. Puuh.. Ska bli skönt när denna semestern är över!

Haha sen vill jag bara tacka farmor <3 för hennes goa kommentar, skrattar varenda gång jag läser dem och försöker misslyckat översätta dem till en ointresserad Chandler. Jag tycker vi (du och jag, farmor, och Clara om hon fortfarande vill vara med) ska hyra sex and the city när jag kommer hem. :)

<3

Tandkrämsfontän


Har börjat få igång en rätt bra vana här, försöker lägga fram kläder jag ska ha i skolan kvällen innan så att jag slipper strulet på morgonen. I morgon hade jag tänkt ha på mej det jag fick från Chandler i julklapp, en klänningsliknande grej och ett par leggins. Trodde jag. Jag satte på mej klänningsgrejen och öppnade förpackningen med legginsen som visade sej vara knästrumpor. Provade dem ändå och kom fram till att det var ett nej på det. Chandler kom på att vi kunde klippa av tån på strumporna, så jag kunde dra upp dem högre upp och låtsas att de var leggins. Sagt och gjort och då poppade mina fotbollslår fram. Kände mej som en kassler och såg nog lite ut som en med. Vi skrattade åt mina lår och Chandler höll på att sätta tandborsten i halsen. Hon kom sedan på att vi kunde klippa upp dem lite högst upp så att de inte var lika tajta. Jag trodde hon skulle klippa när de fortfarande satt på och freakade lite (de var ju som sagt ganska tajta) varpå Chandler inte kan hålla skrattet inne mer utan sprutar ut allt tandkrämsslem. Rakt på mej. Hela jag var täckt i vitt dregel och vi skrattade så vi grät. Tror inte jag har skrattat så mycket sen jag kom hit! Äckligt, men mycket kul!

Annars idag så har alla exams börjat och alla panikar över alla läxor. Själv slappar jag och lyssnar på iPod när de andra pluggar. Får lite dåligt samvete, så jag ska no ta mej an mina 26 vocabwords i morgon på study hall..

<3

Liger


- What are you drawing?
- Oh.. It's a liger.
- ... What's a liger?
- Pretty much my favourite animal., It's a mix between a lion and a tiger..

haha napoleon dynamite..

De senaste dagarna har jag spelat fotboll och slappat, igår var jag hemma hos en kille på en fest och det slutade med att vi sov över hos honom. Idag pratade jag med Gabbie på skype (längee) och det var jättemys! Vi blev lite fnissiga båda två av att det nästan var som att träffas och chilla.. Haha :)

För några dagar sedan såg jag förresten något som hemma skulle vara det första vårtecknet, en maskros (tror jag) i gräset. Jag funderade lite på om det kan räknas som ett vårtecken även om det bara är början av januari och kom fram till att det självklart kan det. Så årets första vårtecken hittades tillsammans med Christina på vår långpromenad, mys!



<3

trettio styckna!


Idag var sista dagen för försäljning av fotbolls t-shirtarna jag har berättat om. Jag fick sålt 30 stycken till slut, blev 387 dollar! Kan inte hjälpa att mitt efternamn är superhäftigt.. För det är det verkligen här, alla är jätteexcited över att få ha på sej min tröja med det annorlunda, coola, svenska ( och någon använde till och med ordet exotiska) efternamnet. Vem hade kunnat tro att jag, som är ungefär så vanlig och plain som man kan vara, kunde vara exotisk? Inte jag i alla fall! Känns bra.

Vi vann vår match idag, 2-0. Vi spelade rätt bra, men usch vad varmt det var. Ungefär 25 grader tror jag, men egentligen är det solen som gör det värst. Tänk er en öken, ta bort minsta hint av vatten/fuktighet och där har ni känslan av min hals efter typ fem minuter på plan. Det blev inte bättre av att vattnet vi hade att dricka smakade poolvatten. Nasty!
Imorgon är det mer fotboll och ingen skola :) 

Ligger snön kvar än?

<3

In the night, I hear 'em told..


Nu är det så där sent igen,. Inte på grund av någon fotboll idag, hade bara träning innan skolan och fick sen hela first period på mej att göra mej i ordning ! Det var skönt.. Misslyckades ändå med att göra franskan, dumma Lina.. Fast jag fick 100 på mitt engelska test!

I morgon har jag study hall på morgonen och sedan slutar jag skolan redan 12.30 för att vi har en fotbollsturnering. Vi har bara en match per dag (torsdag, fredag, lördag) typ, men det gör så att jag missar de två sista lektionerna i morgon och i princip hela dagen på fredag. Skönt, fast segt för jag har fyra prov i franskan som jag kommer behöva ta igen efter detta..

Jeppe loggade precis in på msn och berättar att det snöar jättemycket hemma, lyllos er! Saknar snö, det känns inte som att det är någon vinter här alls! Så njut av snön och kasta en snöboll på någon från mej !
Apropå Jeppe så vann han föresten junior SM i bowling! Han och tre andra killar från Pergamon vann fyramanna och slog svenskt rekord :) Grattis!

Min familj har bokat flygbiljetter! De kommer den 27e mars och stannar till den 12e april :) Innan de kommer så kommer Amanda, redan den 8e februari anländer hon i Dallas! Bara en månad kvar i morgon! Underbart <3

Sen glömde jag att skriva igår att morfar fyllde år! Massa grattis här bortifrån, hoppas du hade en mysig dag ! :)

Ursäkta virrigt och meningslöst inlägg, skyller på att ögonen går i kors hela tiden ( = jag är trött)..

<3

Gonna get some Zs


Klockan är elva och jag kom precis hem från skolan. Japp, ni läste rätt. Hoppade på buss till bortamatch med fotbollen direkt när vi slutade skolan och inte förens nu ligger jag äntligen i min säng. Sjukt trött. Fast vi vann med 3-0! :) Har fyra sidor i franskan och 20 vocab words i engelskan till imorgon. Jag bangar dem. Godnatt!

och tack för komplimangerna farmor och Vickan, kul att veta att ni gillar hur jag skriver :)

<3

Whut?


Ni vet hur det är ibland, när det känns som att hela världen är emot en. Typ när man springer hela vägen till busshållplatsen och ändå missar busshelskottat, när man gjort läxan riktigt ordentligt för en gångs skull och det visar sej att man har skrivit ner fel sidor i almanackan, när man hittar en jättesnygg tröja och den inte finns i rätt storlek, eller varför inte ett par skor som passade i affären och matchar perfekt med den nya klänningen, men som sedan bestämmer sig för att krympa på vägen hem och inte passar när man tar på sej dem 5 minuter innan man ska gå ut på nyårsafton. Det kan vara en superbra julklapp som kompisen man ska ge den till införskaffar till sej själv bara några dagar innan julafton, ett stulet minneskort till en kamera med alla bilder från en underbar semester, eller kanske en datorcrash som får bilder från hela ens liv att försvinna. En kärlek som det bara helt enkelt inte funkade med, eller kanske en som det verkligen funkade bra med fast annat kom i vägen. Regn när man ska till stranden, sol när man är ledsen, favoritskorna som går sönder, en uppäten kaka som man inte fick njuta tillräckligt av, en underbar sång som man inte kan lära sej att spela på piano hur mycket man än försöker, ett stolpskott, eller kanske ett getingstick. Jag tror ni vet vad jag menar och det är lite så jag har känt den senaste veckan. Blev nog lite melankolisk (fint ord) och det kändes verkligen som att det mesta gick emot mej. Tänk er denna känslan så kan ni kanske förstå hur förvånad jag blev när jag vaknade i morse, klockan 06:00, och bestämde mej för att dubbelkolla så att vi verkligen hade träning. Ringde till the hotline där vi har en tant som läser upp våra träningstider och om något är ändrat på grund av väder eller annat. "This morning's practice has been cancelled, meet in the cafeteria first period for study hall" sa tanten och jag funderade starkt på att leta upp henne och ge henne en kram. Hann tyvärr inte göra något av den planen innan jag snusade sött på kudden igen. What? (eller "whut?" om man säger som en kille i min engelska) Vad hände där liksom? Helchockad, sånt trevligt har inte hänt i mitt liv på ett bra tag! Sen var nog en och en halv timmas extra sömn de bästa jag kunde fått som start på min andra termin på FMHS.

Med en sådan superbra början på dagen hade det tydligen bara bestämt sej för att bli bättre! Fick reda på att vi har fotbollsmatch i morgon så jag får sova till 7:30 ännu en gång! Jag träffade alla mina goa kompisar i alla klasser och fick pengar av några stycken till fotbolls t-shirtarna :) Fick sedan veta att vi har en superslapp vecka nästa vecka; halvdag på torsdag, ledig fredag, helg och sen ledig måndag! Listade då ut att jag kanske skulle kunna åka till Gabbie då! Så jag får försöka prata med Ross och familjen här om det.. Tänkte ta det idag eftersom jag verkar ha ett himla flyt med det mesta jag gör.. Får ju utnyttja det så länge det varar :) Mina paket, iaf till familjen och Vickan, har kommit fram redan (skickades i fredags!), jag har pratat med Aurora på telefon (<3) och snart ska jag antagligen iväg och kolla footballgame med lite kompisar hemma hos en kille! Så för tillfället är jag rätt glad :)

Håll tummarna åt mej för Florida resan!

<3

Sammarbete?

Ser det förra inlägget konstigt ut för er med?

Jag vet inte vad det är med min dator, men den jobbar inte bra ihop med min blogg.. Aja, ni kan ju läsa't ändå ifall ni känner för det..

<3

tvåtusenåtta


Hade tänkt göra en sådan här och så hade Gabban en så jag snodde den ! Bara en liten sammanfattning.. 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor! Jag har bland annat vart på en drivethrough bank/apotek. Det ni!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Japp, inte rört en ciggeligg ( = mamma och pappa betalar fortfarande körkortet !)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nope
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej. Om man inte räknar Bobby (Chan's fisk som alltid simmade upp och ner..)
5.Vilka länder besökte du?
Norge (Trysil, "skidresa" med Gabbie och resten av familjen och sen en riktig gång utan G), Bali med familjen i mars/april, Spanien med pappa i slutet av juni, Danmark med familjen i slutet av sommarn och just nu USA.
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Japp, men man är väl aldrig riktigt nöjd egentligen
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 maj - min födelsedag med massa fina överraskningar
31 maj - första skärhamnsbesöket och första gången jag sjöng Carola med Sebastian :)
8 juni - lånade åror av en tant och rodde torsken ut till en ö med Amanda och Gabbie
10 juni - början på bästa sommaren någonsin, skolavslutning, flakfest
21 augusti - kom till USA
13 oktober - flyttade till the Jones' house
8. Vad var din största framgång 2008?
Bestämde, bokade, åkte och stannade i USA
9. Största misstaget?
Låtit folk trampa på mig för mycket 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hej körtelfeber! Annars bara stukade fötter.. 
11. Bästa köpet?
Mina Rare Jeans och mitt juicy halsband!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Spenderar inte så mycket pengar.. men sen jag åkte till Texas - MAT
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Solen, Skärhamn, underbara vänner, fotboll, football, Skype
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
A drop in the ocean, Everything, Oa hela natten (bäbä vita lamm version), Bad moon rising, I'm yours, Fångad av en stormvind, Jobb, Upp och hoppa, Take a bow, Make love in this club, Born in the USA, Love Story, Hey Stephen, Fearless.. Kan hålla på hur länge som helst
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Nog aldrig vart så glad som jag vart i år.. Lite förvirrat och ibland ensamt den andra halvan, men fortfarande glad!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Stått upp för mej själv,. och vart med min familj innan jag åkte. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit
18. Hur tillbringarde du julen?
I Texas med min värdfamilj och deras släkt och vänner.
19. Blev du kär i år?
JA i Edward (vampyren i Twilight böckerna..), som jag ska gifta mej med när jag blir stor.
20. Favorit tv program?
Desperate Housewives, Scrubs, Vänner, Parental Control (haha)
21. Bästa boken du läste i år?
Breaking Dawn
22. Största musikaliska upptäckten?
Country, Taylor Swift! Blir väl så när man bor i Texas.. Lil Wayne, Rihanna! Ron Pope <3
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Espadrillos, PS I love you film, pengar till USA..
25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag fyllde år i maj så det har jag släppt för längesen..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Hittade mitt skåp i skolan alldeles dekorerat! Hade spanska nationella och fick ett tal från Hanna på retoriken :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Japp, man hade väl kunnat vinna en miljon på lotto? Haha mitt år var super, men klart det finns saker som hade kunnat göra det bättre.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Glad, galen i mina vänner och, sen jag lämnade svenneland, extremt patriotisk (och stolt över det! (;)
29. Vad fick dig att må bra 2008?
Bästbästbästa kompisar och min familj, ni är bäst !
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson! Jag vet att alla älskar honom, men jag måste erkänna att jag fasiken inte hade bangat.
31. Vem saknade du?
Vem saknade jag inte?
32. De bästa nya människorna du träffade?
Typ hela Skärhamns befolkning, men framförallt Sebastian och co :)
Onsalafolket i början av sommaren och säkert massa andra trevliga filurer som jag bara inte tänker på just nu.
Min andra värdfamilj, min områdesrepresentant, Christina från Norge, Angela, Katy, Taylor, Marie och massa fler sköna amerikanare!

<3

6h


Kom precis hem från en bonfire vid en sjö, det var mysigt! Nyår var helt okej, berättar mer snart.. Har första fotbollsmatchen i morgon klockan 9, måste vara i skolan 8.00.. Om 6 timmar.. BAJS som Amanda skulle säga..

<3

Gott nytt år Sverige !


Tidskillnaden har nog aldrig vart mer påtaglig än nu. Väldigt konstigt att tänka sej att alla där hemma just nu är ute och kollar på fyrverkerier, dricker champagne och skriker gott nytt år till varandra, jag kom precis ut ur duschen och ska strax börja göra mej i ordning och om sju timmar göra ungefär samma sak. Lite läskigt,..

De senaste dagarna har jag mest njutit av att ha jullov, sov över en natt hos Christina (den norska tjejen), var på bio två gånger, var ute och sprang och gick långpromenad i det fina vädret (igår, 25 grader och strålande sol), sovit längee varje morgon och jaa.. Bara haft det skönt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, Chandler kom precis hem från Florida och jag har inte hunnit fråga henne än.. Så det återstår att se!

Hoppas ni har en underbar kväll med allt som hör nyårsafton till ! Saknar er massor just nu, skönt att veta att jag snart kan säga att jag ska hem i år i alla fall (;

<3

RSS 2.0