drip, drop

Just nu är klockan alldeles missinatten och små flickor som jag borde sova. Det råkar bara vara så att det fullkomligt öser ner regn på utsidan av min lilla stuga och det får det att kittla som fasiken i mina fötter., Måste ut, det låter helt underbart ! Så nu ligger jag här i underslafen på en våningsäng och väger fördelar mot nackdelar.,
Fördelar
  • Det finns inget som är så mysigt som att gå i regn
  • Jag ska inte upp jättetidigt imorgon så jag kan vara vaken en stund till
  • Jag kommer inte kunna somna om jag bangar
Nackdelar
  • Jag blir nog ganska blöt
  • Jag skulle kunna bli väldigt förkyld
  • Jag har pyjamas på mej och det är jäklans orch att byta.,
Fasiken, det blev lika.
Nej, nu fick jag en sån här "jag ska snart till usa känsla", om någon månad kommer jag inte kunna vakna mitt i natten och gå en promenad i ösregnet om jag har lust med det,. Jag tror det får bli en kompromiss med ett varv runt huset !

Hoppas ni andra snusar fint under varma täcken :)

Uppdatering

Det blev två varv runt huset och några piruetter på gräsmattan, jag blev blöt, det var lite kallt, jag kan ha satt en tå på en mördarsnigel, Maja (vår katt) hoppade fram och skrämde livet ur mej, jag borde nog byta pyjamas.



Alla borde ta springturer i regnet mitt i natten då och då :)

old vanilla.

Igår var det jobb, idag var det jobb och imorgon är det jobb ! Är inne i en ganska glassig tid just nu (lägg märke till humorn i användningen av ordet glassig) och det känns bra ! Fast det är ganska uttröttande, särkilt när det kommer grupper på 15 kineser som inte snackar någon engelska och alla vill ha olika smaker och sen betalar den sista., Då blir det till att räkna en stund !
Idag kom en mycket välklädd man fram med en engelsk kvinna och skulle hjälpa henne att översätta några av smakerna. Jag insåg efter den första att jag nog tvungen att låtsas städa längst bak i kiosken, han var så bra ! Typ jättesvenne och dålig på engelska som få :) Han började starkt med att översätta gammaldags vanilj till old vanilla (låter smaskens, har ni mögeltopping? ) och fortsatte i samma takt med att kalla ananassplit för split ananas (nej, inte pineapple och fråga mej inte varför den är delad :) ) och avslutade lite fint med nuts with hazel (aah ni kan ju gissa en gång på vad han menade och nötter med hassel? eller va?)., Jag stod med ryggen mot dem och skakade av skratt medan jag försökte städa, tror aldrig mjukglassmaskinen har varit så noggrant putsad ! Den stackars kvinnan såg iaf superförvirrad ut och det slutade med att hon tog en kula päron och en blåbär :D

Det trevligaste med tiden i kiosken var iaf att Linda min underbara fränd kom förbi av en slump och jag fick en go kram och se hennes söta tryne i någon minut ! Hon är definitivt en av de saknade och det var väldigt kul att träffa henne igen :)

Ikväll var det finalen i fotbollsEM (ofta någon har missat det, men jag tänkte att det är lika bra att det skrivs ifall någon som inte har så mycket koll, typ Gabban, skulle undra :) nu behöver inte Gabsor ta illa upp för att jag drar henne som exempel, det betyder inget annat än att hon inte visste vem Niklas Alexandersson var ! ) Aja, Jossan kom med godis, Torres (<3) gjorde mål och Spanien vann, dagen kunde inte slutat mycket bättre ! 

Nu ska det sovas, men jobbar som sagt från 18 och framåt imorgonkväll, kom gärna förbi! :)



Billdal

Sitter just nu på kontoret i Billdal och känner mej lite hemma :) Väldigt skönt faktiskt !

Spanien med pappa var jättehärligt, enda negativa var att det blev lite kort tid., Fast det var skönt med sol och värme! Jag fick värsta Almuñécar flashbacksen hela tiden också, typ på flygplatsen och av lukten överallt ! Det luktade Spanien (blev jätteförvånad) och jag blev lite mushygushy saknig., Jag röstar för en reunion inom snar framtid, MÅSTE träffa alla innan jag åker iaf., :)

              

Vi levde lyxliv and we rode with stylezz (min resekompanjon finnes i bilen)

Igårkväll var jag på tjej+Sebastianmiddag hos Josephine som har fyllt år, grattis i efterskott ! :) Väldigt trevligt var det, framförallt kul att träffa lite folk från klassen ! Ni är fina ni :)

Idag blir det kanske jobb så kom och hälsa på föfasiken ! Beror iof lite på vädret, men om det är fint är jag där vid kl 18 ung ! Hoppas, hoppas (börjar bli lite för tomt i plånkan "( ) på att det klarnar upp lite !

Kom på att jag inte har skrivit något om USA på ett tag, kanske man borde! Är i full gång med visumansökningarna, fy i helskotta vad mycket papper det är ! Helt stört., Två av mina kompisar har redan fått placeringar, Ludde hamnade nära Boston och Gabbsor hamnade i Florida! :D Jätteglad för dem, de fick verkligen sjukt grymma ställen båda två! Bara lite press på mitt nu., Aja, vi får väl se när det kommer ! Mamma ringde och hörde lite hur det gick för STS häromdagen, men de bara skrattade och sa att mina kompisar har fått sina placeringar ovanligt fort och att det inte var något att oroa sej över., men ändå ! Jag åker typ snart nu, skulle vara skönt att veta lite mer exakt än "mellan slutet av juli och början av september"., Fast framförallt skulle det vara skönt att veta vart jag ska, till vilken skola och till vilka människor ! Men just nu kan jag inte göra annat än vänta och se antar jag !

Gå gärna in och kolla Gabbans blogg, tror hon länkade till sin familjs hemsida och lite så där :)
gabriellaskriver.blogg.se

Nu ska jag sätta mej vid pianot igen, där har jag suttit sen jag kom hit ! Hur skönt som helst, saknar det verkligen jättemycket när vi bor på landet., Hoppas min blivande familj har ett piano, blir jobbigt att gå ett helt år utan att spela!

fixar till med bilder och så när jag är på min dator igen !

Promenad

Goder morgon !
Har ni tänkt på att detta verkligen kommer bli en repris av förra sommaren? Vädervis menar jag., Det var ju precis såhär det var, fast lite mindre fint väder, innan det regnade oavbrutet i en månad., Något att se fram emot ! Aja, jag ska med pappa till Spanien imorgon, är bara där i tre dagar men ändå ! :D Tre dagar i solen är bättre än tre dagar i regn! Till Marbella bär det i vilket fall av och där ska jag sola, slappa och äta god mat ! Ahh vad det ska bli skönt :)

Idag ska jag träffa Gabbsor i Kungsbacka och snacka utbytesår och känslor inför det., Vad vi vill göra innan, hur man ska säga hej då till alla och sånt! Om det är någon som har tips om sånt här så är de mkt välkomna !
Aja, det ska bli skönt att få prata av sej om det ! :)

Ha en fin dag !

Midsommarmys

I förrgår var det midsommarafton, årets ljusaste dag. Det märkte vi eftersom vi (jag, Amanda och Gabbie) var vakna typ hela natten och fattade aldrig att det var riktigt sent., Fast nu började jag kanske i fel ände.,

Dagen firades som vanligt ute i Onsala med midsommarstångsbygge och blomplockning kl 11, jag var ensam i år eftersom Johanna bestämde sej för att stanna hemma och jobba på förmiddagen och köra upp själv sen (läs; låtsas vara stor flicka
som hamnat i trotsåldern och inte vill hjälpa till). Så jag plockade prästkragar tills det kom ut ur öronen på mej ! Eller nej, tyvärr inte riktigt., hade vart skönt, jag hade fått mindre ont i ryggen och bara kunnat stå och låta blommorna spruta,. Borde verkligen kirra det till nästa år! Om jag nu är hemma då.,

 Sen kom det i vilket fall lite gäster som vanligt, något ovanligt var  att Sofia och Kalle (kussar), Amanda och familjen  Kotton joinade  också, mycket kul! Vi dansade runt stången med resten av vägen  som vanligt och sedan var det fika och  till sist lekar. Nu vill jag  bara påpeka att Fiskhandlarns (leddes av Andreas med mej som  medhjälpare och lärling) faktiskt  vann båda omgångarna av  dragkamp, tro inte på något annat ! :) Aja, sen var det iaf  prisutdelning och sen gick vi hem!
 Vi fixade mat och åt och sedan bar det av för Amanda, Johanna  och mej hem till Amanda där vi hittade Gabbie och en  film,  väldigt mysig kväll ! När vi sedan skulle lämna Johanna vid  hennes bil (eftersom hon nu har körkort :O) blev vi  skrämda av  fjortonmiljardtals turkar som tutade som jag vet inte vad i sina    bilar, körde runt som galningar och viftade  med flaggor ! Det gick  ett tag av stor förbryllan som slutade med att vi kom fram till att de  inte hade blivit självständiga  (Amanda) utan vunnit sin kvartsfinal i EM ! Grattis Turkiet säger jag (:

Tillbaka till lägenheten bar det sedan och där satt vi uppe och snackade halva natten, det gräts, skrattades, gjordes smoothies, frös in smoothies som fick bli glass, åts mackor och jag vet inte vad mer. Skön kväll var det iaf, alltid härligt att vara med er flickor ! :)

Igår jobbade jag typ hela dagen, trodde jag skulle dö när jag kom hem och jag har 4 (fast jag lovar att det kändes som minst tolv) kusiner som vill leka! Mysigt, men en halvdöd Lina vill sova., Tog det rätt lugnt ändå och överlevde kvällen ! Somnade sedan mysigt med en kusse (Nova) gosandes på min arm :)

Idag var det filmmys hos Jossan som var grejen, The Guardian med Ashton Kutcher och en annan snubbe jag har glömt bort namnet på blev det ! Hemskt bra film och jag fällde väl en tår eller två som vanligt., Nästa gång är det min tur att välja film, nån som har tips på en bra, bölig en?
Nu sitter jag iaf och kollar på fotbollen lite halvt, är rätt trött så jag orkar inte sätta mej in i den., Blir bara irriterad, detta EMet vill det tydligen bara gå dåligt för lagen jag hejar på ändå !

Hoppas ni har en fin kväll !

huh?

Jag fattar ingenting., på gabbans dator är det den nya designen, men när jag kommer hem och kollar på min är det samma som förut? Vad händer? :S
Får kolla detta sen., Nu ska det jobbas !

Omdesignad

Satt i typ massa timmar igår och försökte få till lite design på den här lilla bloggen, blev halvnöjd, den är rätt tråkig ! Men jag får fixa mer senare idag eller nåt., Det var iaf jättekul ! Inte så svårt som jag trodde alls, så om ni tvekar på att fixa om lite, gör det ! :D
Sitter hemma hos Gabbie med Sebastian, Gabriella är väl i köket och äter eller nåt och Amanda sover som en stock., :) Ska snart hem och då blir det städ och sen tänkte jag ringa Grundius ! Så nu vet du det (om du har läser detta ;) )!

Ni får btw väldigt gärna tipsa om saker som kan göra designen finare ! :)

Pussåkram

mahah !

Här kollar man runt på internet efter bakgrundsmönster till bloggen (vill göra om designen, blev grymt inspirerad av gabbans nya, underbart vackra design - gabriellaskriver.blogg.se :D) och när jag googlar bilder på mönster får jag upp denna finfina filur;

Ibland bara måste man älska google och frågan jag nu vill ställa är "kan någonting på denna jord vara mer klockrent?"Jag bara måste se Monsters Inc snart igen, helt underbar film ! 

Godnatten !
(:

Sammanfattning

Shit tjena och jättehjälp, vad händer?
Hej juni, borde jag kanske börja med, och ursäkta så himlans för uppehållet !
Tänkte köra en liten lista med grejer som har hänt sen senast så ni inte blir helt ouppdaterade :)

Jag har ;

Blivit väldigt överraskad av en fest. Ja hjälp, den bara hoppade runt hörnet, in i min hall när jag skulle ha P.S I Love You kväll med Gabban. GRATTIS skrek den, ganska högt faktiskt, och med den kom en hel drös av underbara kompisar och en mycket trevlig kväll., Tack tjejer, ni är bäst ! <3 :D



Pluggat, pluggat och pluggat, men nu är det över ! Inget mer plugg förens USA nu då egentligen., Väldigt skönt, men på samma gång lite läskigt ! Kommer sakna min klass väldigt mycket, hemskt fina är dom ! <3

Minigolfsförlust mot Lukas,. Iof bara med fem puttar (eller vad man säger) och han går faktiskt golfinriktning och har typ 2 i handikapp ! Sen bar det av till kiosken och dagen slutade i vattenkrig., Maxi och Lukas höll fast mej och öste ner vatten ur en colaflaska., behöver jag ens säga att jag blev genomblöt?



Lite jobb har det också blivit, fick min första lön ! Mycket kul :) Snart kommer sommarschemat och då tänkte jag skriva in mina tider här så att alla kan boka upp sej för flertal besök så jag slipper vara ensam :D Apropå jobb så hade jag och Gabbie det helt underbart kul för ett tag sen, vi var väldigt glada och det gjorde kunderna glada och aah., härlig kväll fylld av dans, skratt och sång, mest till Everything med Michael Bublé, grymt skön låt ! :) Hahah upptäckte precis att vi nog lyssnade på den ca 100 ggr igår, den är nämligen spelad 131 ggr och jag laddade över den till iPoden i måndags tror jag., :)

Jag har vart ute på Tjörn för första gången i mitt liv, i Skärhamn för att vara mer exakt., Väldigt mysigt kväll och jag åt stört mycket choklad och marshmallows, MUMS! Fick också träffat Sebastian och Robin och lite annat tjörnfolk, verkar finfina hela högen! Vi sjöng allt från I'm Yours till Carolas främling och så hann jag ta årets första dopp! Inte så himlans jättekallt som jag trodde att det skulle vara., :) 
Ännu ett Tjörnbesök har hunnits med, denna gången var Amanda med. Väldigt roligt, mycket skratt och solbränna :) Vi rodde ut till en ö (ca 300m tog oss ung 1h och 45min och då blev vi bogserade den sista biten., :D) och åt mackor med philadelphiaost och korv, även chips och tomater., mycket lyckad dag :)



Slutat ettan har jag också gjort. Hej då 1 C med andra ord, jag kommer sakna denna klass något enormt ! Avslutningen var en mycket lyckad dag, tack vare Michel åkte jag och Gabban flak med några studentar och lite annat folk :D Hur kul om helst var det och det avslutades vid Poseidon där många badade och alla dansade.,
På kvällen hamnade vi hemma hos Victor, kollade lite fotboll och sen spårade vi lite (inte okej gabban och stina? :O)., men vi hade kul! :)

Sen sommarlovet började har det mest vart sol, bad, myskvällar och annat som hör fint väder till., Härligt med lov ! :D

Onsala !

Nu bor vi på landet igen ! Ja, alla onsalabor får väl kasta kossor på mej eller nåt, men landet är precis vad det är. Det tar mej ca 35 min att komma ut till busshållsplatsen till fots (puss på moppen säger jag bara!), säger inte det allt? Närmaste stad är Kungsbacka., det säger också en del!

här har jag haft kul med jossan, gick i två timmar för att komma hem igår ! :)

Håller på att skriva på ett uppdateringsinlägg också, så snart får ni veta allt om de senaste strapatserna :D

Pussee <3

:D

Hej igen, var ett tag sen !
Idag var det skolavslutning med flakkrök och massa skojj ! nu befinner jag mej i gabbans rum med Sebastian då gabbsor befinner sej på studentmottagning hos Michel. Mycket trevligt med massa godis, folköl och grejer :) Ikväll blir det nakenbad hos Joakim, ska bli kul !

Uppdatering om den senaste tidens händelser kommer snart !
skriver sen
pusseluss
och sebastian hälsar :)

RSS 2.0