Eldräv


Ska bara testa en snabbis om det funkar att ladda upp bilder, göra länkar och ändra texten när jag bloggar genom firefox!



(Gammal bild från nyår)

Tjihooo! Det funkar!

Idag har jag haft fotbollsmatch och hängt med lite kompisar. Vi kom även på en så kallad kinky calendar på lunchen. Mycket trevligt!

<3

Bangs


Håret blev okej, lite ovant att luggen inte går hela vägen ner till hakan längre.. Har kvar nästan samma längd och klippte tillbaka snedluggen, inget jättespännande precis. Ska börja försöka med bilder igen, kanske kan komma på något sätt att överlista datorn min..

Har haft en smockfull dag, Taco Bell och sen klippningen direkt efter skolan och när den var klar bar det av till team dinner. Stannade där en stund, spelade lite guitar hero och gick sedan hem (det har btw vart 30 grader här idag. Dör nästan av värmaslag just nu). Hjälpte Chandler med ett online quiz och packade saker till i morgon. Nu ska jag sva bort min snuva!

<3

Göteborgshumor på engelska


What is brown and sticky?

- A stick!

Haha.. Tur att jag inte är den enda här med dålig humor :)

Grattis i massor till Sofia som idag fyller gammal! Hoppas att ni inte har för roligt på ännu ett Linalöst släktkalas...

Vaknade i morse, hostade mej ur sängen och ner för trappan. I köket hittade jag Chris som frågade om jag inte istället för att gå till skolan och hosta huvudet av mej hellre ville sova i två timmar till. Det lät ju inte helt fel tänkte jag och skuttade tillbaka upp och dog i min säng. Gick till skolan lagom till second period och hade för första gången på mej myskläder. Jättekonstigt, men ojj vad skön och slapp man kände sej :)
Inget mer spännande har väl hänt egentligen, allt är rätt vanligt just nu. I morgon ska jag trimma frillan, får se hur det blir. Vet inte varför, men jag litar inte helt på amerikanska frisörer..

<3

Free Pancake Day!


Gick upp supertidigt i morse och åkte med Chan och Carley till IHOP eftersom det var Free Pancake Day = gratis pannkakor till alla som vill ha. Inte något man bangar på precis.. Efter IHOP bar det av till skolan och study hall med fotbollen. Till lunch i cafeterian köpte jag en påse cheetos för att ja visste att vi skulle få lunch efter skolan, eftersom vi hade en bortamatch mot Hebron. Vi fick då en macka från which wich (står för "which sandwich?", vet att jag nämnt det innan..), en liten chipspåse och en kaka. Vi åkte buss till HHS och vann matchen med 3-1. Åkte tillbaka till skolan för att se Varsity förlora sin match med 6-0.. På vägen hem åt jag och Chandler Sonic (blev en breakfast burrito med skinka, pommes frites och en rasberry limeade :) ) till middag. "You're turning in to an American" sa Chandler när vi diskuterade dagens måltider. "If not, I can deffinitely say that I'm on an American diet" svarade jag, nöjt mumsandes på min burrito. God dag, mycket god dag!

<3

Bråk med Linnéa


Även världens bästa kompisar bråkar ibland. Det påminde min kära granne och livskamrat mej om igår då vi pratade om filmer från när vi var små. Pappa har nämligen precis fått över våra gamla inspelningar på DVD och det fick Linnéa att kolla lite på deras gamla band. Hon hittade då detta bevis...

Pappa Pelle (mitt namn på Linnéas pappa..): Linnéa, vad har du gjort idag?
Linnéa (jätteglatt): Bråkat med Lina!
Pelle: Men det var ju inte bra.. Varför det?
Linnéa: För att jag inte ville att hon skulle se på Bolibompa med oss :)

Haha underbart.. Tur att man kommer över sådana traumatiska upplevelser lätt i den åldern.. Pappa skickade ett litet ihopklipp från filmerna till mej idag och jag skrattade så jag grät. Måste säga att jag är praktexemplet på ABBA's sång Thank You For the Music när de sjunger "She says I began to sing long before I could talk". För sjöng var precis vad jag gjorde. Mycket vackert om jag får säga det själv. Mycket..
En annan trevlig del av filmen är när jag håller Jesper för första gången och ber mamma ta bort sin hand från honom (jag vill ju hålla honom helt själv..) genom att säga "Kan du sluta hålla den?". :)

<3

Ännu en gratulation


Mamma och pappa får inte läsa detta eftersom de inte skickade filmen till mej. Så vänligen vänta på nästa inlägg om det är någon av er som läser. Fullt seriöst.

Grattis Lucas på födelsedagen! Kan inte fatta att du redan blivit fyra år.. <3

I helgen har jag bara slappat, har vart förkyld och allmänt trött, och ätit massa godis. Mitt svenska godis, som jag fick för två veckor sedan, är redan slut. Eller nej, har en Marabou också! Den får man ju inte glömma bort.. :) Nu har jag också vart här i 6 månader och en dag. Ganska länge!

anna om Chubby Hubby:
haha dum fråga men det sägs att de amerikanska killarna inte är så snygga, sant eller falskt?

Haha denna frågan fick jag på mitt förra inlägg och den fick mej att skratta högt. Det är så sant som något kan vara. Jämfört med alla svenska snyggingar så är USA ingenting. Särkilt inte där jag bor.. Självklart finns det några undantag, fast, som sagt, det är nada jämfört med hemma. Jag vet inte hur jag ska förklara det, de är bara lite fulare i allmänhet. Jag har 5 killar som jag kan komma på just nu som jag tycker är riktigt söta. 5 stycken. Av de går 3 på min skola. Med andra ord så ser 3 stycken, av ungefär 3050 pers, bra ut. Enligt mej i alla fall.. Funderar verkligen på hur de hittar alla heta filmstjärnor. Hollywoodmänniskorna måste ha lyckats hitta i princip varenda snygg person som finns i hela USA, annars vet jag inte hur de har kunnat få ihop tillräckligt många till alla serier/filmer.

Ni undrade också vilken smak Chubby Hubby var och jag kan meddela att det är vaniljglass med kolasås och peanutbutter som innehåller chokladdoppade, peanutbutterfyllda pretzels. Yuuumm.

Heath Ledger fick en Oscar för bästa manliga biroll i The Dark Knigt, helt rätt om ni frågar mej. Han är sjukt bra i den filmen.

<3


Chubby Hubby


Har precis haft en supermysig kväll med Chandler! Lexie kom över för en stund för att göra sin matteläxa (hon har ingen egen miniräknare) och vi satt och hade allmänt kul. När Lexie åkte hem var klockan redan tjugo över tio, Chandler hade ett onlinequiz att göra och jag hade bestämt mej för att gå och lägga mej tidigt eftersom jag vart så himla trött de senaste. Sen råkade det bara bli så att vi båda kom på att vi ville ha glass, nej förresten, vi ville inte bara ha, vi behövde glass. Seriösa grejer såna där glasscravings tänkte vi och bestämde oss för att det inte gick för sej att banga. Så vi hoppade in i bilen, smarta som vi är, och åkte upp till Brahms som är ett glass ställe här i närheten. Eftersom att klockan var efter tio så var det ju självklart stängt. Vi åkte vidare till Wahlgrens, stängt där med och till sist CVS som inte var öppet det heller. Vi blev heldepp, sura och började köra hemåt. "GASSTATION!" skrek Chandler helt plötsligt och gjorde en skarp sväng in till Shell macken som ligger en halv minut från vårt hus. Det hela slutade lyckligt med att vi köpte varsin Ben and Jerry's glass, Chan köpte chocolate brownie batter och jag köpte chubby hubby. Yumyum! Vi åkte sedan hem, åt glass, hjälptes åt med Chans quiz, var inne på facebook och sjöng kärlekssånger. Nu ligger jag i sängen och bara ler! Jag trivs underbart bra just nu! Fast jag börjar bli lite hostig..

<3

SVTs TV tips - Älgens dubbelliv


Aaaand Lina is back.

Eftersom att jag inte befinner mej hemma vill jag bara tipsa alla er som har tillgången till en svensk TV om att detta program sänds i morgon (måndag) klockan 18.00 på svt 2. Måste säga att det är vid sådana här tillfällen jag saknar Sverige mest, inte nog med att man ska leva utan sin familj och sina kompisar, man måste även missa alla underbart intressanta TV program svensk TV bjuder på.

Känns konstigt att Amanda ska åka redan i morgon, denna veckan har nog varit den kortaste veckan i världshistorien. Ändå måste jag säga att vi hunnit med jäklans mycket saker, jag har nog visat allt jag ville att hon skulle se och fått presenterat henne för de flesta människorna jag ville att hon skulle träffa. Jag är helt slut, vi sov båda två som stockar till lite efter klockan 13 i dag (för då kom Carley in och väckte oss). Berättar mer om allt i morgon, nu ska jag suga åt mej så mycket Amanda jag kan innan hon försvinner igen.

<3

Mernda skriver!

Hejhej alla glada! Nu är det då meningen att jag skall skriva en kortis!

Det känns lite dumt att skriva nu, är lite ledsen i kväll. I morgon lyfter planet ifrån Texas, Lina och hennes mysiga familj och vänner. Det har varit en fantastisk vecka med massor med nya upplevelser. Allt ifrån mac and cheese till att man kan få fängelsestraff om man inte slår in sina skolböcker! 
Vi har shoppat massor, även efter att ha sett confessions of a shoppaholic, ätit många olika varianter av snabbmat (jag råkade nämna att jag inte tyckte att chicken bisquit var det godaste jag någonsin ätit i Linas skola och alla tittade på mig som om jag vore dum i huvudet!), träffat alla Linas sjukt goa vänner, skvallrat om allt möjligt och trots mycket sökande inte hittat en enda snygg amerikansk kille!!!! (förutom undantaget Chazz ;) )
Jag trodde verkligen att Lina överdrev när hon sa att killarna var fula här, men allvarligt det finns ju INGA snygga! :O Och om det nu finns någon som är lite söt så har han absolut ingen stil! Vi svenska flickor måste nog lära oss att uppskatta de svenska pojkarna som tar hand om sin hy, tränar och kan klä sig själva!   

Det är konstigt att amerikanarna inte kan klä sig för de har ju alla underbara butiker! Veckans favorit inköp har varit: True Religion jeans, Juicy Couture mysset och halsband, och så lite smått och gott ifrån Victoria´s Secret. Men jag har verkligen shoppat loss. Tur att jag haft med mig Lina som frågat om jag verkligen behöver typ näsdukar ifrån Victoria´s Secret som kostar 100kr (men var helt ljuvliga!)! 


Det har varit en oförglömlig vecka fylld av skratt och jag är väldigt glad över att ha kunnat komma! 

xoxo Amanda  


Sann religion


WiiishooO!!
Amanda är här och livet är underbart! Har blivit en massa shopping, svenskt prat och mysiga stunder! Får försöka lägga upp lite bilder när hon har åkt härifrån, bara två dagar kvar nu.. :(

I torsdags när jag var sjuk (typ) så tog jag och Amanda en taxi till Grapevine Mills Mall där jag (by accident) råkade införskaffa ett par true religion jeans. Amanda råkade göra desamma och de råkade bli precis likadana till oss båda. Oops.. Så kan det gå.. Oh well. Chandler kom förresten och joinade oss efter en stund och vi bestämde oss för att gå och äta Panda (Panda Express = kinamat = yummylicious). När vi står i the food court utanför Panda så säger Chandler helt plötsligt "oooh myy good" (precis så där långt och utdraget som Janice gör det i Friends, fast med lite mindre nasal röst). Jag vänder mej om och vem står där och stirrar ner mej, om inte Chazz. Modellkillen från Buckle som jag inte pratat med sen i julas (han vars nummer jag bad om, läs inlägget från 30/11 om ni missat honom hihi), fortfarande precis lika dreamy. Skum stämning medan han och hans kompis kommer fram till oss. De förklarar att de tyckte att de hade sett oss några gånger, men inte vart säkra på om det var vi och hade därför följt efter oss tills nu. Creepers!! Men i alla fall så skulle de också äta så det slutade med att jag fick sitta och dregla över honom och Panda's orange chicken (som nog måste vara närapå det godaste som finns) på samma gång. Vi pratade om skillnader mellan Sverige och USA (t ex en sådan sak som att de aldrig använder knivar när de äter, utan hellre delar allt med sidan av gaffeln), kläder och annat trevligt. Han klagade på att jag inte hade vart och hälsat på honom på ett tag (han saknar mej.. <3 haha jk) och sa att vi måste träffas snart. Låter inte så troligt, men ändå kul och väldigt random att träffa honom igen! Också roligt att Amanda fick träffa modelboy, hon höll på att helt tappa tron på att det fanns några snygga amerikaner över huvud taget. Tur att han kom och saved the day!

Nu snarkar Amanda här i sängen bredvid mej för näst sista gången här i Flower Mound...

<3

Another swedish girl


Hon är cranky och irriterande (pga jetlag) och alldeles superhärligt underbar och kramig! Hon är min Amanda och hon är här i Texas, i min säng just precis nu! Helt stört, på det bästa sättet man kan tänka sej!

Amanda var med mej i skolan idag och fick träffa alla mina kompisar! Jättekul att vara den som vet hur allt är och visa för någon annan, jag har liksom vart den som inte visste något fram tills nu.. Vi skulle spelat match efter skolan, men den blev inställd på grund av regn. Tänkte lite på det och kom fram till att om vi skulle ställa in våra matcher varje gång det regnade hemma så hade vi aldrig spelat fotboll.. Men i alla fall så blev det Taco Tuesday och mys med Chan! Härlig kväll med mycket skratt och skvaller!

<3

iiiihoiehdublwhndljknk!


Det är så kill-i-magen låter kom jag på häromdagen. Nu är det ungefär 1h och 45 min kvar tills Amanda kommer. Inte för att jag håller räkningen eller så.

Tycker synd om mina kompisar här.. Eller aah, inte bara mina kompisar, snarare alla som har varit i min närhet idag. Jag har pratat OAVBRUTET om att min bästaste bästa vän ska komma. Berättat små historier om henne, påpekat att det nu "bara är 6 timmar kvar!" och sedan 5 timmar, 4... osv.. Fick känslan av att de började bli lite irriterade, men jag kunde inte sluta.. Jag tror (nästan fullt seriöst) att hälften av skolan vet om att hon ska komma. Eller kanske inte riktigt, men väldigt många i alla fall!

Annars idag så kom en random kille fram till mej och började prata tyska idag på lunchen. Mycket trevligt. Jag vet att han vet att jag är svensk (han är en av Chan kompisar), han försökte antagligen bara vara rolig inför sina kompisar.. Han är väldigt söt.. heh :)

Nu ska jag städa upp det sista och försöka få tiden att gå fortare på något vänster. Klockan 7.40 år hon här! Blir antagligen ingen blogg ikväll, har planerat att jag ska krama Amanda från stunden hon anländer och det kan göra det lite svårt att skriva på datorn.

woooohoooo!!! :D

<3

Trysil suger.


Nu har min familj och Björcks antagligen vart framme i Trysil några timmar. Nu ska de åka skidor (+ snöskotrar/hundspann?) mysa, flörta med liftkillar osv i en hel vecka utan mej. Hoppas ni har det tråkigt, att snön smälter, att Pelle (Pinocchio, inte Björck) har blivit ful, att det är lååånga liftköer och att Sindrestua har slut på varm choklad.

Nej, jag är inte avundsjuk.

Idag ska jag städa mitt rum och sedan gå och kolla när Chandlers klubblag spelar match.

AMANDA KOMMER IMORGON <3

<3

FloMo Rap


En liten rap om stället där jag befinner mej just nu.. Klockren, varenda grej stämmer verkligen!



0:45 - The old Starbucks - Där är vi offfffta, killen som jobbar i kassan är min nya bästis.
0:52 - De dansar på The Flower Mound (typ blom-kullen haha), anledningen till att det heter Flower Mound här.
0:56 - De dansar utanför McKamy MS som är en av the middle schools här, många av mina kompisar gick där när de var yngre.
0:58 - De är utanför Sonic (typ McDolands fast bättre) som ligger jättenära min skola! Stannar ofta där och köper dricka på vägen hem.
1:00 - De är på Parker Square som ligger mittemot mitt hus.
1:03 - My beloved Chick-fil-A i bakgrunden.
1:22 - Jag har två kompisar som dansar precis så
1:54 - "They call me big P cause I got a big Piano" hahah (jag bor i området vid den sjön)
3:02 - Tyyyypiskt skolorna här. Ha en säker sommar lixx..
3:03 - Marcus HS = våran ärkerival. FMHS (min skola) och MHS är de största skolorna i Flower Mound..
3:20 - I love Taco Belll!! Äter där minst en gång i veckan
3:35 - Jag har gymkort på Lifetime och väldigt många hänger där på helgerna (på riktigt.. jag har dock aldrig sjunkit så lågt)
3:56 - Min skola! Eller en del av den iaf..

Hihi så om ni pallade att kolla igenom hela den så har ni fått se lite av min omgivning här!

"Every single day I'm like "Oh my Lord", cause every single day I'm so freakin bored" haha :)

Pratade precis med Amanda på telefon!! Underbart :)

<3

Släkten är värst


Fick skvallrat till mej idag om att varken min lilla farfar eller faster gillade idén om tatuering! Tyckte detta var väldigt roligt av någon anledning.. Oroa er inte farfar och Lotte, om det skulle bli något skulle det bli typ en pytteliten sak på ankeln eller nåt. Jag skulle nog inte våga något mer.. Ni kan vara glada för att jag inte är som en tjej vi träffade på Starbucks häromdagen..

Tjej till jobbarkille: I want my tattoos to mean something, I don't wanna be one of those people who are all covered up with different stuff..
Chan (joinar in i randomsamtal som vanligt): I think that's so right, you would probably regret making random ones later in life.
Tjejen: Yeah, exactly! (kavlar upp tröjärmarna) I don't have all of them yet, but on this arm (visar fram vänsterarmen) I have things that represent life, like this cross, or these words (pekar på olika saker..)
Lina + Chan: Ooh that's cool (inte jätteintresserade av en lång utläggning eftersom vi precis fått vårat kaffe och ville gå)..
Tjejen: Thanks! And on this arm... (håller fram högerarmen och jag höll på att börja gråta. av skratt.) I have Toy Story.

På hennes andra arm hade hon en stor bild på Woody (cowboyen i Toy Story). Hon förklarade entusiastiskt att hon antagligen skulle tatuera in tjejen från Toy Story 2 och Buzz Lightyear på de tomma ställena. Undrar vad hon wanted that to mean?

Idag har jag vart trött.. Jobbigt att ha sega perioder när man inte kan vara hemma från skolan hemma liksom.. Så jag håller ut tills Amanda kommer, vilket är SNART nu!! Supersnart till och med! Hon och Gabbie ska ringa mej från Gabbies mobil i morgon kväll :) I morgon har vi också vår första riktiga match i fotbollen. Hallelujah praise the Lord. Bajs.

<3

Ett skepp kommer lastat

Med vaddå?
En förkylning.

Tror jag håller på att bli sjuk. Huvudet dunkar i en stadig takt och jag fryser som jag vet inte vad. Fotboll om exakt 9 h. Jag har aldrig ogillat den sporten så mycket som jag gör just nu. Mina coaches måste vara grymt talented om de lyckas få mej att inte tycka om fotboll. Det är verkligen en accomplishment, trodde inte att det gick. They proved me wrong.

Oj, det var mycket engelska ord som råkade slinka in där, såg jag nu.. Blir väl så när jag är trött kanske. Brukade vara tvärtom - när jag pratade engelska när jag var trött brukade det bli försvenskat. Så detta tyder väl på att engelskan börjar komma rätt bra! Har förresten fått tre kommentarer på att min accent nästan är helt borta. Kul!

Vann fotbollsmatch igår, 1-0. Hade 5 tjejer som hade på sej "mina" t-shirts i choir! Ganska snajsigt.

Nu ska jag drömma i några timmar. Hoppas det lyckas bli något trevligt i natt, skulle behöva lite boost just nu känner jag.

Gabbie påminde mej om att Amanda kommer om 6 dagar. Det är väl så mycket boost som det kan bli!

<3

I've got (lots of) mail


Iiiih vilken trevlig bemötan man fick när man kom hem från skolan idag! Inte mindre än tre brev/paket! Jag fick supermysigt brev och läppglans från Vickan (victorialindberg.blogg.se), ännu en tidning från uncle D och moster Catrin och en ordbok och en me to you nalle från la familia! Ordboken bad jag om, jag är så sjukt lost under US history lektionerna. Inte kul alls! Hade förresten ett test i det idag och 6 frågor i slutet var INTE multiple choice/true or false! Man var liksom tvungen att svara med en mening! Trodde jag skulle svimma, först av ren chock och sedan av utmattning av att använda min hjärna så mycket. Kunde inte riktigt svara på allt så jag hittade på lite trevliga svar på vissa av dem.. Tur att coach Cook verkar gilla mej heh :)
Oj, nu gick jag bort mej lite från ämnet, vad jag skulle säga var TACK så stört mycket för alla brev och paketisar, jättekul att få :) 

I kväll var jag och Chan på Young Life igen, mycket trevligt som vanligt. Oj, vad mycket söta pojkar som går på de där mötena.. Nästan favvo stunden på veckan där! Haha nej, men vi har massa kul med lekar, god mat och musik (typ samma stämning som på konfirmationen)!

Om en vecka (på pricken!) är Amanda äntligen här i sängen bredvid mej! Får fjärilar i magen bara av att skriva det här :) Vånderful!

<3

Super Bowl Sunday!


Super bowl är finalen av the football league här i Amerikat och hjälp är vad jag har att säga om det. Antagligen gör de en särskilt big deal av det här i Texas (texans är kända för att vara football galna) och det har jag verkligen märkt av! Jag kan garantera att varenda människa jag känner här var på ett superbowl party. Jag kan också lova att varenda jäkel åt chili av något slag (typ ganska stark köttfärs med bönor och grejer), eftersom det är lite av en "nationalrätt" (eller vad man ska kalla det) i Texas. Själv är jag lite depp för att jag höll på the Cardinals och de höll på att vinna, men the Stealers fick en touch down med mindre än en minut kvar och slog dem..

Även lilla jag var på ett superbowl party, ett stort sådant! Jag var i och för sej där som barnvakt, men ändå haha.. De hade en stor chili cook off (tävling), med priser och grejer för bästa, mest påhittiga, starkaste (osv..) chili. Sen hade de en tävling för best dessert också. Det var lite mer i min smak och det fanns mycket goda grejer!
Jag passade alltså barn (eller passade och passade.. spelade Mario Kart wii med dem) i tre timmar, Carley var med mej, och vi fick 25 dollar var. Inte dåligt inte! Plus att jag åt en jäklans massa chips, pretzels, kakor och annat gott. Kikade också rätt mycket football, de visade den på en stor duk med en projektor.

Svårt att tänka sej att jag för några månader sedan trodde att Super Bowl hade med bowling att göra...

<3

twenty five


Joo, Jossan, visst har de tårta! Fast de har ingen gräddtårta med jordgubbar precis, deras whipped cream är färdigvispad, sötad och köps i en förpackning som ser ut som ett smörpaket. De äter cheesecake, eller chokladkaka med glasyr på.. Inte för att det är något fel på det, men svensk tårta är bäst!

Slappat idag, satt ute och solade och läste brev - tack Susanna!! - i förmiddags och åkte sen och åt på restaurang med lite kompisar på kvällen :)

Knåpade precis ihop den här (en kompis bad mej skriva en på facebook), 25 random saker om mej själv.. Mycket intressant måste jag säga, intresseklubben brann antagligen upp av överhettade pennor,. Ni kan ju läsa ändå, om ni pallar!

1. If I could, I would live off of Ben and Jerry's cookie dough. Best icecream that will ever be created.

2. I can't watch scary movies without covering my ears with my hands, and some parts of King Kong are deff counted as scary.

3. I love languages, and I want to learn moreee. I also want to learn how to surf and how to fly an airplane.

4. I am a sportsgeek, turn the tv on a game of any sport, explain the rules (if I don't know them) and in a few minutes I'll be yelling at the ref.

5. I love snow, but I hate cold weather.

6. Music is my life, and I can't listen to a song without singing along. Has lead to a few weird moments involving me and my iPod on a public bus (in Sweden).

7. I wishwishwish that I could play the piano, breathe underwater, and that my hair was thicker.

8. My dog's name is Pepzi, and I love her more than anything on this planet. She was the one who made me cry when I talked to my family on skype the first time after going to Texas.

9. My biggest dream has always been to skydive!

10. I secretely want a tattoo, but I don't know if I'm going to get one, what it would be, or where I want it.

11. I am addicted to peanutbutter, taco bell, and chick-fil-A, and I'm going to stuff my face with it until I go back home.

12. I have pretty much never had a real boyfriend.

13. A few years ago I dove into a pool and hit my face on the bottom. One of my front teeth broke in half and I cried because I thought it would have to stay that way.

14. I have always had a thing for sand, can't explain it. When I was younger I used to lay down on my stomach in the sandbox outside our house, stick my tongue out, and lick it. The weird thing is that I can totally understand why I did it, still love the smell, and the way it feels.. heh

15. I have a hard time being mean to people, even if they are mean to me. It has resulted in some of my friends being very protective (sometimes overprotective) of me, and I don't like it.

16. I used to hate spending the night at other peoples houses, always got homesick in the middle of the night and had to call my mommy and beg her to come pick me up. Now I've been away from home 5 months and 10 days, and I'm doing pretty good!

17. My best friend is coming here in 9 days and I'm so frikkin excited I can hardly breathe. She's bringing some swedish candyyy and I miss that almost more than I miss my friends. But only almost.

18. I love travelling, and I've been to Norway, Denmark, England, Spain, France, U.S, Bali, Mauritius, and Mexico!

19. I cry a lot. To movies (both sad and happy), extreme home makeover, american idol, and anything else that could make you want to cry.. The worst I've ever cried was probably the first (and only) time I watched the Terminal with Tom Hanks. I couldn't imagine how lost he must have felt at that airport.. haha I'm sad, I know.

20. Pink is my favourite color, and it's the color of 40% of my wardrobe, my scooter, and my dreamcar.

21. I am very sensitive to smells, and when some songs/words/things reminds me of a place I can usually feel the smell of it in my head (or nose?). Don't know if that's normal..

22. Before I came to Texas I didn't know what a cinnamon roll was.

23. First time I saw a person here drink out of a red cup I almost fainted (we only see those red, plastic cups y'all use, in movies..).

24. I have the bestest friends anyone can have, both at home and here. I don't know what I'd do without you.

25. Whenever it starts raining I run and get my iPod, put on a sweater and go out and take a long walk. Rain is probably my favourite thing in the world.

Jag är mycket imponerad om ni orkade hela vägen hit.. Om ni verkligen läste allt alltså. Om ni gjorde det så har ni säkert fått reda på något nytt om mej, försökte vara så random som möjligt.. Hope you enjoyed it! och ursäkta engelskan, klockan är snart två på morgonen och min stavning just nu är inte den bäst..

<3

RSS 2.0