Tornado Harbor?


Idag var det upp tidigt för att åka till Hurricane Harbor med Taylor, Brooks, Bo, Paul, Chase, Brendan och Chris. Vi skyndade oss dit (efter ett snabbt stopp på Chick-fil-A) och var framme, innan allt folk hunnit dit, klockan 11. Vi spenderade sedan 6 timmar där inne, sjukt häftig vattenpark verkligen! Massa rides, en wave pool och en lazy river (typ som en flood som man bara flyter runt i) och vi hade jättekul!

På vägen hem åkte vi förbi Cici's och åt pizza (igen) och jag blev avsläppt hemma klockan 18.58. Klockan 19.03 var det helt galet blåsigt ute och några minuter efter det kom tornado varnings larmet på (ett högt jäkla larm, typ som det som kommer på hemma var tredje söndag klockan tre eller när det nu är). Ytterligare ett par minuter senare var vår ström borta och några sekunder efter det föll det första trädet på våran gata. Vi sprang runt med ficklampor och en radio och funderade på om vi behövde gömma oss i garderoben under trappan, men vindarna lugnade ner sej efter kanske en 45 min så vi sket i det. När det blev lite bättre så bestämde vi oss för att åka runt och kolla hur allt klarat sej. Det är okej överallt, men det  ligger träd, staket och studsmattor lite överallt, vår grill (en stor, fet en) har tippat över, en McDonalds skylt vi såg var helt sönder, Pizza Huts tak var halvt borta, en elpinne (vad fasiken heter de där stockarna som håller uppe ström trådsgrejerna bredvid vägar?) lutade farligt mycket över en väg och strömmen kom på först nu för typ fem minuter sedan (klockan är 23.36). En tornado "kom ner" på Main Street (går precis utanför mitt område) och det var verkligen läskigt.. Carley förklarade det hela med att molnen gråter (regnet) för att jag ska åka, nyser (tornadosarna) för att de gråtit så mycket och skriker (åskan) för att de är arga. Arga på mej för att jag ska lämna henne, sa hon. <3 på det.

Nu måste jag sova, helt slut efter mycket händelserik dag.. Imorgon ska det bli ännu mer, fest och grejer ju! Ska bli roligt!

<3

Kommentarer
Postat av: mamma

Fy va läskigt!

Kul att dagen var så toppen!

Puss

2009-06-11 @ 07:30:34
Postat av: Daniel (på jobbet)

Vi fick en liten regnskur...

2009-06-11 @ 08:56:08
Postat av: Linnéa

läskigt läge där. men lite småcoolt ändå.

2009-06-11 @ 14:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0